Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

lol, matkin priateľ sa vrátil z nemocnice celý zmätený, že mama ho privítala vetou: "Čo máš v hlave oriešok?" - zabudol všetky veci, ktoré jej mal doniesť v obývačke na stole :lol: to je prípad...

Zverejnené

to je krása :lol:

až sa mi nechce veriť, že všetky tie emócie a myšlienkové pochody toľkých ľudí sa dajú napchať do pár obrázkov, hehe

Zverejnené

kamarátka ma nazvala pupkáčikom .................. ale veru neviem čo tým chcela povedať .............. DDD

Zverejnené

Takto otázka dnes nestojí

Takto odpovedal Dzurinda pani moderátorke Puškárovej

Zverejnené

Jedna macka, urobil som na nu "kchkch" a ona sa na svojich labach zvrtla tak, ze sa hlavou takmer zapichla do zeme... To sa neda popisat, to by sa malo vidiet...:lol:

Zverejnené

moja macka :lol: lahla si mi do lona, zaspala, ale je uz moc velka takze nakoniec spadla na zem :) skvely pohlad, bola v max soku :)

Zverejnené

včerajšia sms-ka

obliecť a do snacku

máme meeting

:lol:

Zverejnené

Ako taký typický chlap i jeho schopnosti variť boli v takomto mladom veku ešte nulové, takže ani praženicu si nemohol spraviť – mal zakázané dotýkať sa sporáka

lol
Zverejnené

Ja nadviažem na Tomassiho s tou spoveďou - tentoraz jedna ultra moderna po slovensky... A neviem teda či to dakto dakam už hádzal, ale ak nie, tak skvelá pesnička o embéčke... :lol:

Moderná spoveď

Zverejnené

Z lamera :)

<Raketak> tak ten můj bot má ještě mouchy, no

<Pretrix> mouchy???

<Pretrix> !help

<bot> Avabile commands

<bot> !help

<bot> !calc

<bot> !wiki

<bot> !tip

<bot> !sms

<bot> !tv

<bot> !koule

<bot> !noob

<bot> !download

-!- bot has been kicked by bot [spam]

<Raketak> O_O

Komentář: Mensi mouchy.

Zverejnené

Na diskusiach sme je teraz odstavka a vypisuje takuto hlasku

------------------------------------------------------------

Naše diskusie momentálne nefungujú. Možno došlo k chybe v MySQL, PHP, RVHP alebo niektorej z ďalších skratiek, ktoré používajú naši programátori. A možno ste napísali niečo, čo náš server urazilo. Že nie? Naozaj? Ani včera? Využite vzácnu chvíľku bez diskusií k ponoreniu sa do svojho vnútra. Diskusie sa zasa vrátia a budú lepšie. A čo vy?

-------------------------------------------------------------

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

tak mňa dnes večer strašne rozosmieval phersu. a pritom bez vlastného pričinenia, ja som mala z jeho fejsu strašné stavy :lol: úplne mi stačilo, že som mu natiahla uši, alebo že som sa naňho pozrela dolu hlavou, keď som ležala a dostala som kŕče a plakala som od smiechu :) sa radšej otočil chrbtom a šiel spať :)

Zverejnené

Bijou na lamerovi su este ine kvalitky :lol:

poslednych par dni v praci si ho cely den prechadzam a nestiham sa bavit :) :)

Zverejnené

jj, ja som si tak rok dozadu k tomu seriózne sadla a celé to prešla, stálo za to :lol:

Zverejnené

musím to prestať kukať, lebo budem mať svalovicu zajtra

Zverejnené

Keď som si pozrel koľko mám ušetrené v 2 dôchodkovom piliery ............. i keď to by malo byť skôr do plaču ...............

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov