Tom182 Zverejnené 25. December, 2008 Zverejnené 25. December, 2008 tak toto video nema chybu :lol: tito zlodeji si vycerpali stastia asi na 100 rokov :) Banková lúpež
lopata555 Zverejnené 25. December, 2008 Zverejnené 25. December, 2008 Ježiš to bolo čo??? :lol: :) :) inak dneska ma rozosmial Polepetko čo bol v TV ,,,,,,,,,,,,,, DDD keď vylezie slnko urobia sa mláky .............. ;)
Ignatius Zverejnené 26. December, 2008 Zverejnené 26. December, 2008 Táčky alebo fúrik sú nástroj optimalizovaný na prepravu sypkých materiálov, pracujúci na princípe páky. Táčky - slovenská Wikipedia :lol:
Darkman Zverejnené 26. December, 2008 Zverejnené 26. December, 2008 tito zlodeji si vycerpali stastia asi na 100 rokov :lol:Alebo ani nie :) Saw this happen earlier today (9/26/07) in downtown LA. Masked thieves running out to a getaway car, only to be surrounded by cops who run right by them into the bank, allowing thieves to escape! When it was all over a director yelled "reset!" and the scene unfolded again. Damn commercial shoots. (Description) :) Inak fajne videjko ;)
Tom182 Zverejnené 27. December, 2008 Zverejnené 27. December, 2008 aaaa skoda a ja som tym policajtom tak veril ze to moze byt skutocne :lol:
littlewitch Zverejnené 27. December, 2008 Zverejnené 27. December, 2008 http://www.vii.sk/video/lsoqv4dwdr/rozosmievacia-hracka/ :lol: :) :)Na tej hracke sa mi najviacej pacilo,ako sa pretocila a bucha rucickou do stola.. ;) vtedy je uplne,ze nadherna... ;)
lopata555 Zverejnené 28. December, 2008 Zverejnené 28. December, 2008 Niečo pre fanúšikov futbalu .......................... http://www.youtube.com/watch?v=3k0EcJxtiqg
littlewitch Zverejnené 29. December, 2008 Zverejnené 29. December, 2008 táto skvelá logická úloha :lol: :) :) žeby tou sklenou vitrínou??
aljak63 Zverejnené 5. Január, 2009 Zverejnené 5. Január, 2009 Rozosmial ma výrok Victorie Beckham, ktora o sebe povedala toto: "Vyzerám ako hovno!" :lol:
weirdo Zverejnené 5. Január, 2009 Zverejnené 5. Január, 2009 aljak, mohol by si vediet, ze vela slovnych kombinacii sa z anglictiny nepreklada doslovne .. a medzi ne patri aj veta "I look like shit". Ak to tak niekto prelozil, tak je to prejav neznalosti jazyka alebo diletanstvo.
Tom182 Zverejnené 5. Január, 2009 Zverejnené 5. Január, 2009 ale zase treba uznat ze victoria konecne povedala o sebe nieco normalne :):lol:
aljak63 Zverejnené 5. Január, 2009 Zverejnené 5. Január, 2009 weirdo - samozrejme, ze to viem ze vela slovnych spojeni a aj slov sa casto zle prelozi a vznikne z toho blbost - ako aj v tomto pripade, prave to sa mi zdalo smiesne dost. a ja som to neprekladal, to je titulka na bleskovakach. Inak viem ze bezne ked sa niekto citi zle povie " I feel like shit " ... takze im proste nesypol preklad
weirdo Zverejnené 5. Január, 2009 Zverejnené 5. Január, 2009 od bleskoviek sa nic ine cakat neda, to su maximalni diletanti ..
doll Zverejnené 6. Január, 2009 Zverejnené 6. Január, 2009 pre zlepsenie nalady som si zacala pozerat starsie fotky...a medzi nimi aj fotky z fspf stretka :lol: tak som sa trosku pobavila, a uplne mi uniklo, ze s niekokymi ludmi odtialto som sa aj stretla...normalne ze okno, ze som sedela vedla weirda a bola cela happy z polarisa :) jaaaaaj :)
Darkman Zverejnené 6. Január, 2009 Zverejnené 6. Január, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=v5_RkYXlmXE :lol:
arwiel Zverejnené 6. Január, 2009 Zverejnené 6. Január, 2009 na tému neser kocky: no ale rovnako ide aj o kvalitu a kvantitu! análny otvor sa síce vyznačuje elastickosťou, no tiež je to ohraničené bežným používaním a náhla zmena by mohla viesť k jeho poškodeniu :lol:
lopata555 Zverejnené 7. Január, 2009 Zverejnené 7. Január, 2009 Asi by som fakt dostal infarkt ............
Desdemona Zverejnené 13. Január, 2009 Zverejnené 13. Január, 2009 Axel, tak týmto si zabil :lol: :) :)
Jovzin Zverejnené 13. Január, 2009 Zverejnené 13. Január, 2009 LOL axel tak to je sila :) :) ;) :lol:
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz