Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Ježiš to bolo čo??? :lol: :) :) inak dneska ma rozosmial Polepetko čo bol v TV ,,,,,,,,,,,,,, DDD keď vylezie slnko urobia sa mláky .............. ;)

Zverejnené

Táčky alebo fúrik sú nástroj optimalizovaný na prepravu sypkých materiálov, pracujúci na princípe páky.

Táčky - slovenská Wikipedia :lol:

Zverejnené

tito zlodeji si vycerpali stastia asi na 100 rokov :lol:

Alebo ani nie :)

Saw this happen earlier today (9/26/07) in downtown LA. Masked thieves running out to a getaway car, only to be surrounded by cops who run right by them into the bank, allowing thieves to escape! When it was all over a director yelled "reset!" and the scene unfolded again.

Damn commercial shoots.

(Description) :)

Inak fajne videjko ;)

Zverejnené

aaaa skoda a ja som tym policajtom tak veril ze to moze byt skutocne :lol:

Zverejnené

Rozosmial ma výrok Victorie Beckham, ktora o sebe povedala toto: "Vyzerám ako hovno!" :lol:

Zverejnené

aljak, mohol by si vediet, ze vela slovnych kombinacii sa z anglictiny nepreklada doslovne .. a medzi ne patri aj veta "I look like shit". Ak to tak niekto prelozil, tak je to prejav neznalosti jazyka alebo diletanstvo.

Zverejnené

ale zase treba uznat ze victoria konecne povedala o sebe nieco normalne :):lol:

Zverejnené

weirdo - samozrejme, ze to viem ze vela slovnych spojeni a aj slov sa casto zle prelozi a vznikne z toho blbost - ako aj v tomto pripade, prave to sa mi zdalo smiesne dost. a ja som to neprekladal, to je titulka na bleskovakach. Inak viem ze bezne ked sa niekto citi zle povie " I feel like shit " ... takze im proste nesypol preklad

Zverejnené

od bleskoviek sa nic ine cakat neda, to su maximalni diletanti ..

Zverejnené

pre zlepsenie nalady som si zacala pozerat starsie fotky...a medzi nimi aj fotky z fspf stretka :lol: tak som sa trosku pobavila, a uplne mi uniklo, ze s niekokymi ludmi odtialto som sa aj stretla...normalne ze okno, ze som sedela vedla weirda a bola cela happy z polarisa :)

jaaaaaj :)

Zverejnené

na tému neser kocky:

no ale rovnako ide aj o kvalitu a kvantitu! análny otvor sa síce vyznačuje elastickosťou, no tiež je to ohraničené bežným používaním a náhla zmena by mohla viesť k jeho poškodeniu

:lol:

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov