Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

no vobec by som sa nedivil, keby ich niekto rozflakal po tom travniku.

aj ja si myslím, šak viacmenej nič iné ako hrubá sila,

sa od Landových primitive fans čakať asi ani nedá

Zverejnené

kutiky sa mi mimovolne dvihaju smerom nahor ked citam ako ludia stoja na postach len aby uz dnes mali v rukach eurobalicky...ako keby tym islo o nejaku uuuuzasnu spolocensku prestiz :lol: lebo budu len dnes alebo tento tyzden a potom uz euraaaa nebuduuuu tak rychlo na posty :) :)

Zverejnené

Když pláčeš, každý je lhostejný k Tvým slzám. Když Tě bolí srdce, nikdo si nevšimne Tvé bolesti. Když jsi šťastný, nikdo si nevšímá Tvého úsměvu. Ale zkus si jednou prdnout.......

:lol:

Zverejnené

ja: (citajuc titulok z bleskoviek) "Z pilotneho kastingu na Miss 2009 v kosiciach nevzisla ani jedna kosicanka."

spoluziak: "Lebo vsetky su tu.."

Zverejnené

rozosmial ma jeden kreten v stanku T-mobile (ceskom), ktory sa ma silou mocou snazil presvedcit, ze ma hovor na Slovensko s mojou sucasnou Vodafone kartou nestoji 8.50 ale 12.50 .. nakoniec, ked mu totalne dosli argumenty o vyhodnosti vsetkych novych pausalov pre moju osobu, povedal 'tak si tomu verte kdyz chcete' a ja som so smiechom odisiel.. ak tam bude aj zajtra, zavolam sestre a smarim mu do xichtu telefon s vypisom, nech sa odnauci klamat ludi :lol:

Zverejnené

Otázka v Aj múdri schybí ............... že prečo lietadlo z Prahy do Berlína ide 1h a 20m a naspeť iba 80 minút ...............DDD. Najlepšia odpoveď, ja by som do lietadla nesadol, ja by som šiel na horskom bicykli ............. DDD :lol:

Zverejnené

Zmazané témy:

Páli nám to? - 1830 príspevkov

Dôvod zmazania:

• A: *****
  • B: dve písmenka
  • A: H***o
  • C: ešte jedno písmenko
  • A: H*v*o
  • B: ešte jedno
  • A: H*vno

a ešte som si pozeral videá so Jean-Claude van Dammeom

a to je brutálny nářez

Zverejnené

tak čo je veľa to je veľa :lol: ;) ;)

ja mám tohto chlapíka napočúvaného, ale v kombinácii s Mckom Uškom je to zabiják

pfúúúúúúúúúúúúúúúúúú

škoda, že tam nie je pasáž

Šarinovci ... mravce,

aha mravec ide hore-dole, dole-hore ide mravec a potom chlapík zase spustí to svoje

:) :) ;)

Zverejnené

cibuľa je špica, no ide len o 7min verziu

ak by mal niekto eminentný záujem, teda so zmyslom pre humor ako midGet (čítaj middžet),

môže mi napísať a poskytnem mu plnú 12minútovu verziu

teda plnohodnotných 12 minút riešenia otázky cibuli v domácnosti

Zverejnené

cibulu uz poznam dlhsie..je to zlaty klenot :) takuto hviezdu tu mame v Prievidzi :lol: :)

Zverejnené

Pozor aby ste vo vlaku nezaspali lebo môžete dopadnúť takto :lol:

Obrázok

Zverejnené

V triede sme robili tajného Santu. Akože koho meno si vyžrebuješ, tomu kupuješ darček ;) Dnes sme si to rozdali a ja som nemohla, ked kamoška dostala hajzlovú kefu...no a neber si to osobne :) :) :lol:

Zverejnené

alternativny diel

:)

Toto tak pustiť deckám večer... :lol:
Zverejnené

práve som si prečítala v prílohe jedných novín čosi o tom, že Tri oriešky pre Popolušku majú 35 rokov ... a okrem iného toto :

Sovu Rozárku si zahral Puštík obecný, najbežnejšia česká sova.

Scéna, v ktorej žmurkne, vznikla za úsmevných okolností - režisér ju vraj musel pichnúť špajdľou do zadku !

:lol:

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov