Sniper Zverejnené 3. November, 2008 Autor Zverejnené 3. November, 2008 Výňatok reakcie jednej firmy na sťažnosť chlapíka čo si u nej nechal namontovať plastové okná: To,ze pri zameraní okien skoro pred technikom pretiahol svoju partnerku je fakt,ze pocas komunikácie mu vypadávali zemiakové lupienky z úst je fakt,ze má doma neporiadok a sporák zahádzaný zvyskami trojtýzdnovej prazenice s párkou,ktorá chytá plesen je fakt a fakt je aj to,ze jeho relácia bude asi velmi málo oblúbená vzhladom na vysielací cas. :lol:
Andulqa Zverejnené 3. November, 2008 Zverejnené 3. November, 2008 pobavilo ma v robote, ked som videla ako niektori ludia pisu ziadost :lol: nielen ako ale aj na co....uz som cakala kedy z obalky vytiahnem nejaku, napisanu na toaletny papier :) No fakt sranda :) o tom ze mnozstvu z nich by sa zislo zopakovanie si gramatiky ani nehovorim, zopar peral: splacky a splackovy kalendar namiesto splatok som odstahovany s zdomu a tak, no fakt som sa pobavila ;) ;) ;)
aljak63 Zverejnené 8. November, 2008 Zverejnené 8. November, 2008 Tak tomu sa povie Comfort - all inclusive! :lol: :) :)
Nokia Zverejnené 9. November, 2008 Zverejnené 9. November, 2008 napisal som novy clanok http://miroslavbabic.blog.sme.sk/c/171197/Kindermafian.htmla hned som dostal zaujimavu reakciu, asi som nejakemu takemu dilinovi stupil na otlak :lol: :) No co moj murko v svetricku s kriglikom vecsi 10x nez tvoja gebulka makova hmm? Co ti neboj podobny mafianik na diskoteke zobral to dievca z ktorej ti este polhodinu jasila cikulka v slipoch? Zrejme hej lebo tebe asi mamicka dal pat a 20 na prdel lebo si rano musel ten zakeckany svetricek prat..nevadi najblizsie ti mozno okrem toho nabombuje rovno do velkej gebule jeden pekny kopancek ze sa budes este mesiac kamaratit s nemocnicnou postielkou ty nulicka....cmuk
arwiel Zverejnené 10. November, 2008 Zverejnené 10. November, 2008 Poslali ste dnes 10.11.2008 o 21:26: ty si mala pohlavný styk s tampónom v sebe? Odpoveď bola poslaná dnes 10.11.2008 o 21:26: ano!!! ja z tej holky umrem!!!!
arwiel Zverejnené 10. November, 2008 Zverejnené 10. November, 2008 rovnako aj zakomplexovaný, nevzdelaný, škaredý... a hrdý
Darkman Zverejnené 10. November, 2008 Zverejnené 10. November, 2008 mno jo..ja niesom toho autor :lol:
Bijou Zverejnené 10. November, 2008 Zverejnené 10. November, 2008 ano!!!to mi príde skôr nebezpečné ako smiešne...
arwiel Zverejnené 10. November, 2008 Zverejnené 10. November, 2008 nebezpečné... no áno...ja sama neviem, či mi to je smiešne... aj ju ľutujem, bolo to jej "poprvé"ale takú zásadnú chybu by som teda nespravila... ona mi totiž písala, že mala z toho styku divný pocit...... no, sa jej nečudujem...
tomassi Zverejnené 14. November, 2008 Zverejnené 14. November, 2008 Lebo Barack Obama prinesie svetový mier, zastaví globálne otepľovanie, vymetie AIDS i svetový hlad, nastolí na zemi kráľovstvo nebeské a následne rozdá deťom lízatká.(Lukáš Krivošík) dnes ma taktiež rozosmial, človek, kt. vtipkuje každodenne, no dnes sa skutočne prekonal
Nokia Zverejnené 17. November, 2008 Zverejnené 17. November, 2008 myslienka na dobru noc :lol:"vidíš to k-o-kotní ste chlapi vám je-b-ne v bedni a idete za k-o-kotom to máte namiesto GPS" poprosim necenzurovat, stratilo by to na pointe :) :) ;)
Desdemona Zverejnené 19. November, 2008 Zverejnené 19. November, 2008 Dnes som si pozerala video, ked bol na našej škole "vymenený deň" :) V skratke výmena profákov a študentov. Najlepšie bolo, ked náš triedny mal angličtinu s ešte jedným profesorom a mali sa navzájom popredstavovať in english :) A triedny zapotí na toho druhého profáka, že: This is my good BOYFRIEND... No ja som nemohla... :lol:
game Zverejnené 21. November, 2008 Zverejnené 21. November, 2008 ach jaj ... tí, čo pracujú s ľuďmi, vedia, že toto je len smotana ... :lol: navrhujem nás očkovať nejakým sérom odolnosti ... alebo ho aspoň rýchlo objaviť : ) ... a mam chud povedat na vec aj svoj nazor... :)
Desdemona Zverejnené 23. November, 2008 Zverejnené 23. November, 2008 Recitátor Ištván v Slovensko má talent :lol: :) :)Ten chalan je bohovský ;)
Ronja Zverejnené 24. November, 2008 Zverejnené 24. November, 2008 ...a tož máš pravdu Desdemona, klobúk dolu pred Valibukom...no mňa ešte pobavila slečna moderátorka keď sa bavila s tým "Johnym Cashom"...a on jej rozprával, že bol robiť program i väzňom v Ilave, Leopoldove...a ona na to "zabila":"No vidíte, tak snáď vám aj oni pošlú nejaké SMS-ky.... :lol:
lopata555 Zverejnené 24. November, 2008 Zverejnené 24. November, 2008 Keď mi kamarátka povedala že čo som jej povedal keď som bol trocha mimo ............. no hanba................ ale zasmial som sa.
Darkman Zverejnené 26. November, 2008 Zverejnené 26. November, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=acWfossz1rc :lol: :)
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 28. November, 2008 Zverejnené 28. November, 2008 no vobec by som sa nedivil, keby ich niekto rozflakal po tom travniku.
lopata555 Zverejnené 29. November, 2008 Zverejnené 29. November, 2008 Pobavilo ma vystúpenie našého "najlepšieho" odborníka Ivana Mikloša že v kauze tipos je všetko podvod ....................... asi nevie o čom hovorí / teda takto dobre som sa už dávno nezasmial /
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz