Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Mňa rozveselila a zároveň šokovala dnešná príhoda s krásnym, blonďatým dievčatkom, celá v ružovom ( vek- asi o 90 menej ako mrs.Edna ), ktorú tlačila na tiež ružovom kočíku elegantná mamička. Túto idyku ( ja som po tenise popíjal Plzničku), prerušíl kvílivý rev Spittfire a ohlušujúca dávka s palubných guľometov. Hádajte odkiaľ toto inferno vychádzalo - z palubného computeríka ružovučkého kočíčka. Nálety sa opakovali v pravidelných vlnách.

Ak to takto pôjde ďalej z dievčatka bude markytánka 42. wings RAF

Zverejnené

noo neverim ze toto pisal niekto naozaj :):lol: to by som si ju veeelmi rad pozrel :)

smazba ;) ;)

Zverejnené

Pozeram na jedno oko tu blbost o turnaji vo vybijanej co ide na JoJke. Vtrepali do toho Lanca Armstronga a teraz pozeram aj Chucka Norrisa. :lol:

Lance je velkym obdivovatelom Petra - sefa teamu vo vybijanej... :)

Zverejnené

Ja o tom viem, zabudol som už však naňho, no a včera som ho videl po x rokoch, tak som sa opäť dobre pobavil.

Zverejnené

<a> Kobyla ma maly bok

<b> eh?

<a> Přečti si to pozpátku :lol:

<b> Hustý...

<b> neznáš něco podobnýho?

<a> Windows je chytrý stabilní a užásný operační system

<b> Ale z toho pozpátku vznikne uplná blbost

<a> No, vznikne z toho stejná blbost jako když to čteš normálně

<b> :)

:)
Zverejnené

Jooooo a ještě....dnes som bola na pohrebe jednej babke čo zaažila aj Rakúsko - Uhorsko a pozostalí jej dávali do truhly pátričky, sväté obrázky a knižku a ešte jej chceli dať mincu - 5 korún....a syn srandista zavelil - dajme jej 10 korunáčku, nech má aj na kávomat...

Zverejnené

Mladý a starý zamestnanec idú spolu do zamestnania:

Mladý - notebook, 3 mobily, IPAD, 3 čipové karty na krku,

kufrík plný DVD, CD, USB atd.¨

Starý - uvoľnený, len igelitka s jablkom a jogurtom....

Mladý hovorí s obdivom:

Teda, po toľkých rokoch práce to máte všetko v hlave, že?

Nie, pán kolega, v p***....

Zverejnené

<a> sakra nemam rad ked po mne rodicia nieco chcu ked robim na compe... matka vbehla do izby a povedala ze mam zavriet okno a ja som stlacil ALT + F4... a musel som tahat z rapidu nanovo

:lol:
Zverejnené

dnes som zistil co znamena PEPSI :)

Pay Every Penny to Save Israel :)

..teda aspon takto to vidi jeden typek z Hamasu :lol:

Zverejnené

Pobavil ma jeden cloviecik :) . Tusim o koho ide. Dosiel mi na blog, kde vystupujem pod skutocnym menom aj s fotkou a zacal rypat. Mal som vraj presne rozpisat svoj sukromny rozhovor s Tutkovou, kedy ma akoze mala presvedcit a preco ma nepresvedcila. Vraj som neseriozny a nehovorim pravdu, ked som napisal, ze

"a aj ma skoro v niektorých momentoch presvedčila"

Lebo, keby to bola pravda, tak by som to bol vraj rozpisal.

No a dokonca ma obvinil aj z neuprimnosti.

Podla mna je to krasne, ked niekoho, kto vystupuje na internete pod vlastnym menom a fotkou, obvini Z NEUPRIMNOSTI nejaky nick o troch pismenkach.... :) :lol:

Zverejnené

....krásne príspevky...milujem ľudí pre to široké spektrum IQ...ale niekedy je namieste sa spýtať :"kto za to môže?" :lol:

Zverejnené

dnes na cintoríne v šali ...

plno ľudí, išli sme k hrobu babky okolo skupinky starších ľudí, niekoľko dám a pán s francúzskymi barlami, začula som niečo o kvetoch, ktoré boli na danom hrobe, pri ktorom stáli a zapaľovali kahance ...

prešli sme k nášmu hrobu asi o desať metrov ďalej, zapálili kahance, postáli, a napriek množstvu ľudí zrazu nastal v tom šume a tichej hudbe z reproduktorov taký útlm, ticho, a do toho vyhlásenie toho pána :

" tu je radosť ležať, také je to krásne "

ja som si nemohla pomôcť, musela som sa chechtať a krotiť, také to bolo krásne :lol:

• Pridať bod 1

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov