Pete Zverejnené 15. Október, 2008 Zverejnené 15. Október, 2008 Mňa rozveselila a zároveň šokovala dnešná príhoda s krásnym, blonďatým dievčatkom, celá v ružovom ( vek- asi o 90 menej ako mrs.Edna ), ktorú tlačila na tiež ružovom kočíku elegantná mamička. Túto idyku ( ja som po tenise popíjal Plzničku), prerušíl kvílivý rev Spittfire a ohlušujúca dávka s palubných guľometov. Hádajte odkiaľ toto inferno vychádzalo - z palubného computeríka ružovučkého kočíčka. Nálety sa opakovali v pravidelných vlnách.Ak to takto pôjde ďalej z dievčatka bude markytánka 42. wings RAF
hisham Zverejnené 16. Október, 2008 Zverejnené 16. Október, 2008 :lol: Ja skapem!!!! :) :) Hard core ;)
Tom182 Zverejnené 16. Október, 2008 Zverejnené 16. Október, 2008 noo neverim ze toto pisal niekto naozaj :):lol: to by som si ju veeelmi rad pozrel :) smazba ;) ;)
wysky Zverejnené 18. Október, 2008 Zverejnené 18. Október, 2008 Pozeram na jedno oko tu blbost o turnaji vo vybijanej co ide na JoJke. Vtrepali do toho Lanca Armstronga a teraz pozeram aj Chucka Norrisa. :lol: Lance je velkym obdivovatelom Petra - sefa teamu vo vybijanej... :)
Ryan Giggs Zverejnené 19. Október, 2008 Zverejnené 19. Október, 2008 Transparent fanušikov Tatrana - 3MCEŠE. :lol:
wysky Zverejnené 19. Október, 2008 Zverejnené 19. Október, 2008 Tej je uz stary ako europa... :) :lol:
Ryan Giggs Zverejnené 20. Október, 2008 Zverejnené 20. Október, 2008 Ja o tom viem, zabudol som už však naňho, no a včera som ho videl po x rokoch, tak som sa opäť dobre pobavil.
Ryan Giggs Zverejnené 20. Október, 2008 Zverejnené 20. Október, 2008 How i met your father. :lol: http://www.youtube.com/watch?v=KDPgcBQPksw
Sniper Zverejnené 21. Október, 2008 Autor Zverejnené 21. Október, 2008 <a> Kobyla ma maly bok <b> eh? <a> Přečti si to pozpátku :lol: <b> Hustý... <b> neznáš něco podobnýho? <a> Windows je chytrý stabilní a užásný operační system <b> Ale z toho pozpátku vznikne uplná blbost <a> No, vznikne z toho stejná blbost jako když to čteš normálně <b> :):)
Ronja Zverejnené 22. Október, 2008 Zverejnené 22. Október, 2008 http://videa-animace.cz/s-jakou-cestovkou-...-play-1018.html
Ronja Zverejnené 22. Október, 2008 Zverejnené 22. Október, 2008 Jooooo a ještě....dnes som bola na pohrebe jednej babke čo zaažila aj Rakúsko - Uhorsko a pozostalí jej dávali do truhly pátričky, sväté obrázky a knižku a ešte jej chceli dať mincu - 5 korún....a syn srandista zavelil - dajme jej 10 korunáčku, nech má aj na kávomat...
Ronja Zverejnené 23. Október, 2008 Zverejnené 23. Október, 2008 Mladý a starý zamestnanec idú spolu do zamestnania: Mladý - notebook, 3 mobily, IPAD, 3 čipové karty na krku,kufrík plný DVD, CD, USB atd.¨ Starý - uvoľnený, len igelitka s jablkom a jogurtom....Mladý hovorí s obdivom:Teda, po toľkých rokoch práce to máte všetko v hlave, že? Nie, pán kolega, v p***....
Sniper Zverejnené 23. Október, 2008 Autor Zverejnené 23. Október, 2008 <a> sakra nemam rad ked po mne rodicia nieco chcu ked robim na compe... matka vbehla do izby a povedala ze mam zavriet okno a ja som stlacil ALT + F4... a musel som tahat z rapidu nanovo :lol:
Tom182 Zverejnené 24. Október, 2008 Zverejnené 24. Október, 2008 dnes som zistil co znamena PEPSI :) Pay Every Penny to Save Israel :) ..teda aspon takto to vidi jeden typek z Hamasu :lol:
Sniper Zverejnené 24. Október, 2008 Autor Zverejnené 24. Október, 2008 weirdo tak hento je fakt husté :lol: :) :) ;)
wysky Zverejnené 26. Október, 2008 Zverejnené 26. Október, 2008 Pobavil ma jeden cloviecik :) . Tusim o koho ide. Dosiel mi na blog, kde vystupujem pod skutocnym menom aj s fotkou a zacal rypat. Mal som vraj presne rozpisat svoj sukromny rozhovor s Tutkovou, kedy ma akoze mala presvedcit a preco ma nepresvedcila. Vraj som neseriozny a nehovorim pravdu, ked som napisal, ze "a aj ma skoro v niektorých momentoch presvedčila" Lebo, keby to bola pravda, tak by som to bol vraj rozpisal. No a dokonca ma obvinil aj z neuprimnosti. Podla mna je to krasne, ked niekoho, kto vystupuje na internete pod vlastnym menom a fotkou, obvini Z NEUPRIMNOSTI nejaky nick o troch pismenkach.... :) :lol:
Sniper Zverejnené 26. Október, 2008 Autor Zverejnené 26. Október, 2008 No tak tento bilboard sa fakt podaril :lol:
Nokia Zverejnené 27. Október, 2008 Zverejnené 27. Október, 2008 trosku rasisticko politicky humor :lol: http://www.inetdisc.com/kalerab/getimg.php...a_2l0k99ebl.jpg
Sniper Zverejnené 28. Október, 2008 Autor Zverejnené 28. Október, 2008 http://halbot.haluze.sk/image/4539_ATT87157.gif
wysky Zverejnené 28. Október, 2008 Zverejnené 28. Október, 2008 http://novinky.blog.sme.sk/c/161365/Blogsm...ami-zazili.html :lol:
Ronja Zverejnené 29. Október, 2008 Zverejnené 29. Október, 2008 ....krásne príspevky...milujem ľudí pre to široké spektrum IQ...ale niekedy je namieste sa spýtať :"kto za to môže?" :lol:
game Zverejnené 1. November, 2008 Zverejnené 1. November, 2008 dnes na cintoríne v šali ... plno ľudí, išli sme k hrobu babky okolo skupinky starších ľudí, niekoľko dám a pán s francúzskymi barlami, začula som niečo o kvetoch, ktoré boli na danom hrobe, pri ktorom stáli a zapaľovali kahance ... prešli sme k nášmu hrobu asi o desať metrov ďalej, zapálili kahance, postáli, a napriek množstvu ľudí zrazu nastal v tom šume a tichej hudbe z reproduktorov taký útlm, ticho, a do toho vyhlásenie toho pána : " tu je radosť ležať, také je to krásne " ja som si nemohla pomôcť, musela som sa chechtať a krotiť, také to bolo krásne :lol: 1
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz