Nokia Zverejnené 11. September, 2008 Zverejnené 11. September, 2008 Ipod nieje vytvor applu ale microsoftu...ked to povie prezident USA tak to musi byt pravda :lol: http://www.funpic.hu/files/pics/00034/00034668.jpg
Darkman Zverejnené 11. September, 2008 Zverejnené 11. September, 2008 21:49 <@boob> jeeeb :lol:;) :) tak toto je extrem :);) prave som drbol lcdcko o klavesnicu ;) bo som zabudol ze nejsom za bookom ale za pc.. zaklopil som displej ;) ;) ;)
aljak63 Zverejnené 12. September, 2008 Zverejnené 12. September, 2008 Polska riekanka :lol: Za gorami za lasami, il Bin Ladin s Talibani. Jedniego dnia, byl to wtorek, zdaril sie mu raz humorek. Miasto Pause scisnul Enter. i roziebal New York Center.
Nokia Zverejnené 12. September, 2008 Zverejnené 12. September, 2008 Barack Obama sa nazve bin ladinom :lol:
Sniper Zverejnené 13. September, 2008 Autor Zverejnené 13. September, 2008 :) ;) ;) :) ;) ;) ;) :lol: ;) ;) ;) ;) ;)
game Zverejnené 15. September, 2008 Zverejnené 15. September, 2008 :lol: :) vyzerá to prízemne, ale je to super neprízemný intelektuálsky humor ... bez prehnaného intelektu :) smutno je nám ....
bobsapp Zverejnené 16. September, 2008 Zverejnené 16. September, 2008 Keď včera na diaľničnom úseku jeden dotyčný obiehal čiernu audinu idúcu tak 110 v rýchlosti odhadom 160 :lol: rozmýšlajú tí vodiči vôbec ? :)
valcik Zverejnené 16. September, 2008 Zverejnené 16. September, 2008 Na břehu Barensova moře sedí rybář a klimbá. Najednou se z hlubin vynoří americká ponorka, otevře se poklop a vyleze voják. Chvilku se dívá dalekohledem po okolí a potom zakřičí dolů: "Směr severo-severovýchod!" Zaleze, zabouchne víko a ponorka zmizí pod hladinou. Rybář chvilku nevěřícně pozoruje místo kde ponorka zmizela, když se vynoří ruská ponorka ze které vyleze voják, kouká po okolí a zavolá na rybáře: "Neviděl jsi kterým směrem plula ta americká ponorka?" Rybář mu odpoví: "Směr severo-severovýchod!" Ruský voják se zamračí a zvolá: "Ty vole nemachruj a radši mi ukaž rukou!"
Darkman Zverejnené 23. September, 2008 Zverejnené 23. September, 2008 jde Ježíš do hospody a posadí se. Číšník ho upozorní:Tady si nesedejte, bo zde sedí štamgasti. Vyhodí Vás.Ježíš nereaguje. Ke stolu přijdou slepý, hluchý a cikán.Kupodivu ho nechají sedět mezi sebou. Ježíš:"Za to, že jste mě nevyhodili se vám odvděčím!"Dotkne se slepého, slepý vyskočí... "Já vidím!"Dotkne se hluchého, hluchý vyskočí... "Já slyším!"Otočí se k cikánovi a ten na něho:"Na mě nesahej, ty ####, já mám invalidní důchod!"
aljak63 Zverejnené 26. September, 2008 Zverejnené 26. September, 2008 toto som sice videl (a mozno aj ostatni) uz pekne davno, ale opat som na to narazil a dobre sa pobavil: Rajd po Polsku hlavne hlaska okolo 12 sekundy stoji zato :lol:
nutrinka Zverejnené 27. September, 2008 Zverejnené 27. September, 2008 včera v súťaži 5 proti 5 pri otázke "Čo by ste chceli vidieť v Aténach?" zadrel jeden súťažiaci "Kolosseum", som nevedela či sa mám smiať, alebo plakať :lol:
aljak63 Zverejnené 27. September, 2008 Zverejnené 27. September, 2008 Hhhhe, to sa tam casto stava take "spontanne" odpovede :lol: raz bola otazka " Povedzte stat v Juznej Amerike", a hned na to pohotova odpoved: " Juho-Africka Republika " :)
tomassi Zverejnené 27. September, 2008 Zverejnené 27. September, 2008 jjv poslednej dobe tam pekne hlušia- kt. ovocie má zelený povrch?- mrkva - čo majú spoločné trolejbus a električka?- koľajnice
aljak63 Zverejnené 27. September, 2008 Zverejnené 27. September, 2008 hhe, no aj tie su dobreeeeee :) a este ma teraz napadlo z ceskych 5 proti 5- otazka: Menujte zamok v Ceskej republike- odpoved: FABka :lol:
nutrinka Zverejnené 27. September, 2008 Zverejnené 27. September, 2008 raz bola otazka " Povedzte stat v Juznej Amerike", a hned na to pohotova odpoved: " Juho-Africka Republika " :)to si pamätám, najväčšia sranda bola, že v tej tabuľke bola podobná blbosť :lol:
game Zverejnené 27. September, 2008 Zverejnené 27. September, 2008 jeden preklad tam a späť : Akú vetu zo slovenčiny tažko preložíte do angličtiny?- Ľaľa ho, papľuha, ogrcal mi krpce! Možný preklad (pokus): - Oh shit, look at the fucker, he puked all over my folk costume shoes! Následný preklad do slovenčiny: a, pozri na vyanca, vytyčkoval sa mi na folklórne papuče! Z čoho vyplýva, aký sme my boli národ stručný a čo z nás spravila amerika. :lol:
aljak63 Zverejnené 8. Október, 2008 Zverejnené 8. Október, 2008 no esteze je to ako on sam vravi: uplne normalny chlap :lol: :) :)
tomassi Zverejnené 10. Október, 2008 Zverejnené 10. Október, 2008 ak je ten inzerát vtip od tvorcu, tak je to fakt dobré, ale ak nie a myslel to vážne, tak je to pekný
Aikaterine Zverejnené 10. Október, 2008 Zverejnené 10. Október, 2008 lool ten inzerát je dobrý :lol: asi bude ešte dlho hľadať, ten úplne normálny chlap :)
wysky Zverejnené 11. Október, 2008 Zverejnené 11. Október, 2008 Toto ma dnes velmi pobavilo. Skvelo napisane, ale clovek musi mat prehlad.
phersu Zverejnené 11. Október, 2008 Zverejnené 11. Október, 2008 Tento weirdov prispevok hlavne čo sa týka poslednej vety. :) ;) weirdo máš u mňa pivko :lol: veľmi podarená hláška :)
lopata555 Zverejnené 12. Október, 2008 Zverejnené 12. Október, 2008 Toto je veľmi dobré http://videoalbumy.azet.sk/najmudrejsi-pol...i9=9ca054849c84 http://videoalbumy.azet.sk/slota-miro-stan...i9=9ca054849c84
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz