Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

a to si pozri jej dalsie, to dievca nema vsetkych 5 pohromade :lol:

Zverejnené

"Dovolte aby Vám představila snoubence, ženícha..."

"Grrrrrrrg!

:lol:

Kua, to čo je tam za magorov, samé Sieg Heil! :)

Zverejnené

Vcera som dofukal pneumatiky na bicykli, letmo skontroloval uchytenia kolies a este si tak pre seba pomyslel "dufam, ze sa nerozpadne"... a ... este nic a uz vo dverach mi odpadol kryt na zvonceku vyletelo ozubene koliesko. :lol:

Zverejnené

Včera ma rozosmiala (aj keď nie nahlas, to nešlo) malá príhoda vo vlaku. Do kupé si prisadla rodinka cestujúca s babkou na krátky výlet.

Po chvíli hovorí malá vnučka babke:

"Babi, našla som si mušku. Zabalíš mi ju na domov...? Pre pavúka?"

"Nebuď smiešna. Vyhoď to!" - malá skutočne poslúchla babku, otvorila kôš a mušku (bol vlastne skôr zdochnutý komár) doňho hodila.

A o chvíľu začala ešte babke vysvetľovať spôsob, akým kŕmi svojich pavúkov teda, že chytený hmyz sa snaží dostať do pavučiny tak, aby sa tam udržal, aj keď mu vraj občas pavučinu poškodí, čo vraj vôbec nevadí, pretože pavúk si ju aj tak stále opraví...

:lol:

Zverejnené

z chuti som sa zasmiala na tom ako tomassi lobuje za lega :lol:

blizsie vo fotogalerii :) :)

Zverejnené

momentálne sa bavím na kamarátovom ICQ satuse

pripomeniem, že dnes je 18.8.

jojidlo, note:

KPS-makam na zapocte

Zverejnené

boooze to uz musi byt niekdo poriadne blby ked polozi takuto otazku :) :lol: :) :) :)

viem si ju predstavit ako pozera von oknom ci uz konecne uvidi rusov :)

Zverejnené

nám učiteľ na geografii raz vravel,

že občania mestečka Moscow, kt. je v USA

sa sťažovali, že im nechodia poštové zásielky,

tak žiadali, aby sa ruská Moskva premenovala

Zverejnené

takyto povzdych som este od baby nezazil :)

23:35 nutrinka: už nie som tela? :-(

:) :lol: :)

Zverejnené

to bola slovna hracka ty tela :) :lol:

as you wish my fish :)

Zverejnené

dnes sa mi rano nechcelo akosi spekulovat nad tym aky cop si spravim, tak som len dala do gumicky, na volno, brcky kade tade...a sla het..

pridem do roboty, s kolegynou sa nieco bavim, ja uz v ramci prepracovanosti humorne preladena, kolegyna sa zacne smiat, a zachvat smiechu /najprv som to prisudzovala prepracovanosti/, ale priznala sa, ze ked ma uvidela, tak ako tanecnica z Lucnice, take nevinne...ale nejak jej to nesedi :lol:

Zverejnené

nie je to síce veľmi do smiechu, ale ten text sa mi páčil, trochu rozosmial moju boľavú hlavu :

Obrázok

• Pred 2 týždňami...

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov