Darkman Zverejnené 3. Júl, 2008 Zverejnené 3. Júl, 2008 ona: Prepac, ale cakam na priatelaon: Ahaaaa :lol: A kolko rokov uz takto cakas?
Sniper Zverejnené 4. Júl, 2008 Autor Zverejnené 4. Júl, 2008 na diskusiach ku mojmu blogu sa nejak rozpisal typek s nickom eliezer a strasne mi pripomina alfiho mudrovacky, az zacinam mat pocit ze to je sam alfi :lol::) vidíš, vidíš :)
wysky Zverejnené 5. Júl, 2008 Zverejnené 5. Júl, 2008 V Prešove a v okolí sa hrá veľký medzinárodný futbalový turnaj FRAGARIA CUP. Tak som dnes "zaparkoval" vo Veľkom Šariši a sledoval zápasy jednej skupiny kategórie do 14 rokov. V skupine hrajú Tatran Presov, Puchov, chorvatske muzstvo zo Slavonie, dve rumunske muzstva (jedno ma nazov REAL), Srbi, Litovci a nejake ukrajinske muzstva... No a prave jedno ukrajinske muzstvo s nazvom RETRO doslo nekompletne tak ho doplnili z miestnych... z Velkeho Sarisa. A doplnili ich dvom cigancikmi... Jeden velky technik, dokonca predviedol paradne "noznicky". Bol to asi chlapec s najjemnejsou technikou... zo zucastnenychNo a druhy cigancik bol taky zaprtok.. malicky... :lol: ... Velke trenirky na nom, ludia si robili srandu. A cigancik sa zaujimavo tvaril, ked mu ukrajinsky trener udeloval pokyny... :)
wysky Zverejnené 7. Júl, 2008 Zverejnené 7. Júl, 2008 Odusevnenost tych malych chlapcov pri zapasoch FRAGARIA CUPU... Vznikali z toho rozne komicke situacie... :lol:
RoSo Zverejnené 9. Júl, 2008 Zverejnené 9. Júl, 2008 Fotka z tohto blogu je vynikajuca. Autorovi clanku v .tyzdni sa to podarilo na sto percent.
wysky Zverejnené 11. Júl, 2008 Zverejnené 11. Júl, 2008 Vcera ma pobavil kamarat, ked rozpraval ako sledoval film DRACULA s polskym dabingom... :lol:
Nokia Zverejnené 21. Júl, 2008 Zverejnené 21. Júl, 2008 nechcem byt moc hnusny, ale nedalo mi to :) http://kristova.blog.sme.sk/c/157139/Moj-prvy-blog.html neviem preco ale mam pocit, akoby to bola cista recesia :lol: :)
game Zverejnené 23. Júl, 2008 Zverejnené 23. Júl, 2008 včera som z práce vynášala jedného psa :lol: zrazu len tam bol pri jedných klientoch, oni občas aj napriek zákazom psa donesú, niekedy takých vreckových psíkov v taškách na pleci, toto bola fenka, krásne bežová a veľká asi ako ten jack, neptrila k nikomu, aspoň sa k nej nikto nepriznával, ale evidentne hľadala gazdu, niekomu sa zatúlala ... krotká, keď som ju volala, prišla, ale mala asi nedobré tušenie, že bude vyhostená, vždy zastala na meter odo mňa ... tak som musela ja k nej : chytila som ju pod pazuchy a za chechtania celého osadenstva sme vypochodovali von :)
Darkman Zverejnené 24. Júl, 2008 Zverejnené 24. Júl, 2008 z diskusii sme o diskreditacii sns Diskreditacia sns... je rovnaky pojem ako : spadnut z dna, rozkopat ruinu, ocernit sadze, nechat zhnit kompost, alebo nechat zostarnut fosiliu... :lol: :)
tiborco Zverejnené 24. Júl, 2008 Zverejnené 24. Júl, 2008 LOL, toto je dobré :lol: Bajka Klasicka verze: Mravenec pracuje cele dlouhe horke leto; postavi si dum a vytvori zasoby na zimu. Cikada si rika, jak je mravenec hloupy, takove pekne počasí a mravenec se jen dře. Smeje se, tancuje a užívá si. Pak přijde zima, mravenec schová do tepla domu a pochutnává si na zásobách, zatímco cikáda se třese zimou a bez jídla brzy umře. Současná verze: Mravenec pracuje celé dlouhé horké léto; postaví si dům a vytvoří zásoby na zimu. Cikáda si říká, jak je mravenec hloupý, takové pěkné počasí a mravenec se jen dře. Cikády se smějí, tancují a užívají si. Pak přijde zima, mravenec se schová do tepla domu a pochutnává si na zásobách. Cikády, třesoucí se # zimou vyhladovělé, zorganizují tiskovou konferenci, na které se táží, kde vzal mravenec právo na to být v teple a dobře živený, zatímco jiní, méně šťastní, umírají zimou a hladem. Televize uvede vše v přímém přenosu, ukazuje třesoucí se cikády a záběry mravence, jak si v teple útulného domova vychutnává dobroty všeho druhu. Televizní diváci jsou pobouřeni faktem, že v tak bohaté zemi jsou někteří ponechání utrpení jako chudinky cikády, když si jiní žijí v přepychu. Interpelují vládu, aby zvýšila mravenci daně, musí přece odvádět spravedlivý díl. Na základě výzkumu veřejného mínění vyjde zákon o ekonomické spravedlnosti a zároveň antidiskriminační zákon se zpětnou platností. Daně jsou zvýšeny, mravenec dostane pokutu za to, že nezaměstnal cikády a je mu finančním úřadem zabaven dům, protože nemá peníze na zaplacení daní ani pokuty. Mravenec emigruje do Lichtenštejnska. Televize připraví další reportáž, tentokrát o obtloustlých cikádách, kterým nyní docházejí mravencovy zásoby a to přesto, že jaro je ještě daleko. Bývalý mravencův dům, nyní sociální ubytovna pro cikády, chátrá za nezájmu cikád i vlády. Vládě je vytýkána nedostatečná sociální podpora a je vytvořena speciální komise s náklady deset milionů. Mezitím některé cikády zemřou na předávkování a tisk ještě více podtrhuje nutnost starat se o sociální nerovnost a hlavně o cikády. Slovník cizích slov: mravenec = normální pracující člověk cikáda = každý si domyslí Jestli tuto bajku nepošleš všem svým (150) známým, tak se celkem nic nestane, akorát cikády tě za chvilku "sežerou"
arwiel Zverejnené 24. Júl, 2008 Zverejnené 24. Júl, 2008 práve som sa dozvedela, že ma chce pretiahnúť náš kuchár... :lol:
tiborco Zverejnené 25. Júl, 2008 Zverejnené 25. Júl, 2008 arwiel - to vážne? :lol: :) a lichotí ti to? :)
arwiel Zverejnené 25. Júl, 2008 Zverejnené 25. Júl, 2008 nie, je mi to velice smiešne... nie že by bol starý, škaredý alebo nejako postihnutý, skôr naopak... ale aj tak... celý deň v práci sa ani nerozprávame poriadne a on mi napíše, že už dlhšie ma chce pretiahnuť a začne mi aj opisovať kde a ako a nanútil mi svoje číslo... jémine... akoby mi nestačilo, že aj čašník ma oblapkáva za riť... :lol: ale tak, samozrejme, poteší, aspoň viem, že nie som až tak odpudivá...
Bijou Zverejnené 25. Júl, 2008 Zverejnené 25. Júl, 2008 celý deň v práci sa ani nerozprávame poriadne a on mi napíše, že už dlhšie ma chce pretiahnuť a začne mi aj opisovať kde a ako a nanútil mi svoje číslo...akoby mi nestačilo, že aj čašník ma oblapkáva za riť... no neviem, či nemám zmysel pre humor, ale toto keby si niekto dovolil schytá po hube...
valcik Zverejnené 25. Júl, 2008 Zverejnené 25. Júl, 2008 ..toto keby si niekto dovolil schytá po hube... priznám sa, už som v duchu krútil hlavou nad babami, ale bijou to zachránila. :lol:
Bijou Zverejnené 25. Júl, 2008 Zverejnené 25. Júl, 2008 toto keby si niekto dovolil jo, zabudla som dodať ale, že na cizyho sa to nevzťahuje :lol:
Nokia Zverejnené 29. Júl, 2008 Zverejnené 29. Júl, 2008 bill gates v suboji so stevom jobsom :lol: http://redaktori.blog.zive.cz/2008/07/25/a...-steve-jobsovi/ dokonale :)
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz