Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

ona: Prepac, ale cakam na priatela

on: Ahaaaa :lol: A kolko rokov uz takto cakas?

Zverejnené

na diskusiach ku mojmu blogu sa nejak rozpisal typek s nickom eliezer a strasne mi pripomina alfiho mudrovacky, az zacinam mat pocit ze to je sam alfi :lol:

:) vidíš, vidíš :)
Zverejnené

V Prešove a v okolí sa hrá veľký medzinárodný futbalový turnaj FRAGARIA CUP. Tak som dnes "zaparkoval" vo Veľkom Šariši a sledoval zápasy jednej skupiny kategórie do 14 rokov.

V skupine hrajú Tatran Presov, Puchov, chorvatske muzstvo zo Slavonie, dve rumunske muzstva (jedno ma nazov REAL), Srbi, Litovci a nejake ukrajinske muzstva... No a prave jedno ukrajinske muzstvo s nazvom RETRO doslo nekompletne tak ho doplnili z miestnych... z Velkeho Sarisa. A doplnili ich dvom cigancikmi... Jeden velky technik, dokonca predviedol paradne "noznicky". Bol to asi chlapec s najjemnejsou technikou... zo zucastnenych

No a druhy cigancik bol taky zaprtok.. malicky... :lol: ... Velke trenirky na nom, ludia si robili srandu. A cigancik sa zaujimavo tvaril, ked mu ukrajinsky trener udeloval pokyny... :)

Zverejnené

Odusevnenost tych malych chlapcov pri zapasoch FRAGARIA CUPU... Vznikali z toho rozne komicke situacie... :lol:

Zverejnené

Vcera ma pobavil kamarat, ked rozpraval ako sledoval film DRACULA s polskym dabingom... :lol:

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

včera som z práce vynášala jedného psa :lol:

zrazu len tam bol pri jedných klientoch, oni občas aj napriek zákazom psa donesú, niekedy takých vreckových psíkov v taškách na pleci, toto bola fenka, krásne bežová a veľká asi ako ten jack, neptrila k nikomu, aspoň sa k nej nikto nepriznával, ale evidentne hľadala gazdu, niekomu sa zatúlala ... krotká, keď som ju volala, prišla, ale mala asi nedobré tušenie, že bude vyhostená, vždy zastala na meter odo mňa ... tak som musela ja k nej : chytila som ju pod pazuchy a za chechtania celého osadenstva sme vypochodovali von :)

Zverejnené

z diskusii sme o diskreditacii sns

Diskreditacia sns...

je rovnaky pojem ako :

spadnut z dna,

rozkopat ruinu,

ocernit sadze,

nechat zhnit kompost,

alebo nechat zostarnut fosiliu...

:lol: :)
Zverejnené

LOL, toto je dobré  :lol:

Bajka 

Klasicka verze: 

Mravenec pracuje cele dlouhe horke leto; postavi si dum a vytvori zasoby na zimu. Cikada si rika, jak je mravenec hloupy, takove pekne počasí a mravenec se jen dře. Smeje se, tancuje a užívá si. Pak přijde zima, mravenec schová do tepla domu a pochutnává si na zásobách, zatímco cikáda se třese zimou a bez jídla brzy umře. 

Současná verze: 

Mravenec pracuje celé dlouhé horké léto; postaví si dům a vytvoří zásoby na zimu. Cikáda si říká, jak je mravenec hloupý, takové pěkné počasí a mravenec se jen dře. Cikády se smějí, tancují a užívají si. 

Pak přijde zima, mravenec se schová do tepla domu a pochutnává si na zásobách. Cikády, třesoucí se # zimou vyhladovělé, zorganizují tiskovou konferenci, na které se táží, kde vzal mravenec právo na to být v teple a dobře živený, zatímco jiní, méně šťastní, umírají zimou a hladem. 

Televize uvede vše v přímém přenosu, ukazuje třesoucí se cikády a záběry mravence, jak si v teple útulného domova vychutnává dobroty všeho druhu. 

Televizní diváci jsou pobouřeni faktem, že v tak bohaté zemi jsou někteří ponechání utrpení jako chudinky cikády, když si jiní žijí v přepychu. 

Interpelují vládu, aby zvýšila mravenci daně, musí přece odvádět spravedlivý díl. 

Na základě výzkumu veřejného mínění vyjde zákon o ekonomické spravedlnosti a zároveň antidiskriminační zákon se zpětnou platností. 

Daně jsou zvýšeny, mravenec dostane pokutu za to, že nezaměstnal cikády a je mu finančním úřadem zabaven dům, protože nemá peníze na zaplacení daní ani pokuty. 

Mravenec emigruje do Lichtenštejnska. 

Televize připraví další reportáž, tentokrát o obtloustlých cikádách, kterým nyní docházejí mravencovy zásoby a to přesto, že jaro je ještě daleko. 

Bývalý mravencův dům, nyní sociální ubytovna pro cikády, chátrá za nezájmu cikád i vlády. 

Vládě je vytýkána nedostatečná sociální podpora a je vytvořena speciální komise s náklady deset milionů. Mezitím některé cikády zemřou na předávkování a tisk ještě více podtrhuje nutnost starat se o sociální nerovnost a hlavně o cikády. 

Slovník cizích slov: mravenec = normální pracující člověk cikáda = každý si domyslí 

Jestli tuto bajku nepošleš všem svým (150) známým, tak se celkem nic nestane, akorát cikády tě za chvilku "sežerou"

Zverejnené

práve som sa dozvedela, že ma chce pretiahnúť náš kuchár... :lol:

Zverejnené

arwiel - to vážne?  :lol: :) a lichotí ti to?  :)

Zverejnené

nie, je mi to velice smiešne... nie že by bol starý, škaredý alebo nejako postihnutý, skôr naopak... ale aj tak... celý deň v práci sa ani nerozprávame poriadne a on mi napíše, že už dlhšie ma chce pretiahnuť a začne mi aj opisovať kde a ako a nanútil mi svoje číslo...

jémine... akoby mi nestačilo, že aj čašník ma oblapkáva za riť... :lol:

ale tak, samozrejme, poteší, aspoň viem, že nie som až tak odpudivá...

Zverejnené

celý deň v práci sa ani nerozprávame poriadne a on mi napíše, že už dlhšie ma chce pretiahnuť a začne mi aj opisovať kde a ako a nanútil mi svoje číslo...

akoby mi nestačilo, že aj čašník ma oblapkáva za riť...

no neviem, či nemám zmysel pre humor, ale toto keby si niekto dovolil schytá po hube...

Zverejnené

..toto keby si niekto dovolil schytá po hube...

priznám sa, už som v duchu krútil hlavou nad babami, ale bijou to zachránila. :lol:

Zverejnené

toto keby si niekto dovolil

jo, zabudla som dodať ale, že na cizyho sa to nevzťahuje :lol:

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov