Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

No však z tých prasačín čo robíte komu by nebolo zle :lol:

Zverejnené

Dobrý postreh, ešte ma nezaujímajú. Až to vývojom príde tam, kde som navyknutý. Takže ešte nemením technológiu. A keď to príde - tak zrkadlovka s výmennými objektívmi a pokiaľ možno s tými, ktoré mám doteraz. Tak, ako je to urobené u Nikon 40.

Zverejnené

Sedim s TOMom v obyvke a vravim mu ze Chorvati uz vedu nad Rakusanmi... a on sa ma pyta: "Hra aj Davor Šuker?" ... nooo tak som sa pustil do smiechu :lol:, no a potom sa spytal: "A vecer bude hrat za Nemecko aj Oliver Bierhoff?" ;) :) :) Nooo a este je velmi smutny, ze na Eure niesu aj Dani - tesil sa, ze uvidi v brane Petra Schmeichela! ;)

Tomu sa vravi "rozhlad"! hhhe

Zverejnené

ako rozosmejete kralika???

Obrázok

:lol:

Zverejnené

ako rozosmejete kralika???

:lol: :)

králici sa zasmejú, ale ten záhradkár čo si pestoval bylinky si skôr poplače.

Zverejnené

Niečo z lamer.cz :lol:

<a> Hele chces videt bezvadnou vec? napis do prikazoveho radku net send * a nejakou zpravu.

<b> Co to dělá?

<a> Uvidis ;-)

...

<b> ty hajzle, počkej až tě potkam, tak dostaneš přes držku!!!

<a> co je? počkej... hele nekecej, ze si to udelal...

<b> Jo udělal... napsal jsem "net send * Nazdar teplousi.

<b> Pak se to objevilo na všech počítačích, celá síť se lagnula, takže to asi minutu nešlo odkliknout

<b> Během pěti minut na mě vlítnul správce sítě, hospodářka školy a dva učitelé

<b> hlavně jeden z učitelů řval jak šílenej, protože zrovna něco vysvětloval přes projektor, a ona se mu tam objevilo "Nazdar teplouši"

<b> Mam u něj teď pěknej průser...

<Lenni> Ahojky, nějaký chytrý klučina?

...

<Lenni> Prohodil by tu se mnou někdo pár slovíček? :) plosííím

...

<Lenni> Ach jo, jenom bych potřebovala poradit s jedním programem v C++!

<Gery> No ahojky

<Hrdla> cuss copak potrebujes?

<satan> Lenni: s cimpak mas problem?

<a> To ICQ 6 ma neco do sebe

<b> proč?

<a> Ted mi otec poslal screena... je tam genialni kombinace cestiny s anglinou - "pohlavi: male"

<a> jak bylo v nemocnici?

<b> dobry akorat jsem byl mimo z ty narkozy a pri chcani to bolelo

<a> aha jak dlouho budes jeste doma?

<b> tak tejden dva az se mi pero zahoji... doktor mi na to predepsal nejakej hermankovej caj at si v tom koupu sveho dyka no a kdyz sem se dival vedle v pokoji na telku nechal sem to na stole a bracha tim zapijel nejaky rohliky

<a> asi velkej gurman co? :)

Zverejnené

Sme boli pozerat s nut futbal Taliansko - Holandsko a za nami saedeli dvaja chlápci a prisadla si k nim holka a pýta sa že kto prehrava, chlapik povedal ze Taliani a ona, že to su ktori tí v zelenom ?

:lol: ma tam skoro zložilo

Zverejnené

Pred chvíľkou mi prišiel mail... a vzhľadom na to, ž na serveri je trošku pokrokový čas, Outook mi to zaradil do kásnej kategórie :lol:

Obrázok

Zverejnené

<a> Ahojik japa se mas a copa delas?

<b> Ted jsem v postýlce jen v noční košilce. Celý den jsem se měla docela dobře. Akorát sem myslela na jednoho moc rozkošnýho kluka

<a> Jee tak to je užasnu a na jakého? Chci byt u tebe

<b> Taky bych to moc chtěla. Ale už sem v postýlce. A nevím jestli by se ti za mnou chtělo. Protože by sis musel sundat kalhoty a ponožky. A to nevím jestli by si udělal?

<a> Jo udelal a copak bysme delaly?

<b> To nevím. Možná spinkali. Nebo máš jiný nápad?

<a> Co třeba mazlit se a tak?

<b> To nevím. A myslíš že by se mi to líbilo?

<a> Ja myslim ze jo

<b> Já nevím. Co kdybys mi řekl co bys mi dělal? Já si zatím zkusím jestli by se mi to líbilo. Chceš?

<a> Jo chci tak libal bych te pak jazykem jel po telicku az dolu j zacalte lizat a hrat si s tvym postevackem

<b> Ale já poštěváček nemám. Ale za to mám nový ICQ číslo. Ondra...

Zverejnené

dnes mailom otázka a írečitá slovenská odpoveď :

čo znamená slovensky GPS ?

Gde v P... Som

Zverejnené

sledujem Vilomeniny...najprv som sa smiala, ale pri jednej z disciplin, o znalostiach Slovenska a jeho vstupu do EU som bezprizorne sledovala a nechapala, ako moze byt niekto tak "blby" :lol:

vsak jasne ked decka z tych ciganskych osad nikdy ani zakladnu skolu nenavstevovali :) strasne...

ked na otazku "hlavne mesto Slovenska" odpovie dotycny namiesto Bratislavy "Orion" a potom sa opravi na "Kezmarok"

Zverejnené

Otázka vo vedomostnej súťaži

Ako sa názyva písmo, ktoré používali nordické národy a väčšinov sa vyrývali do dreva alebo do kameňa

Odpoveď 1. hráča - klinové písmo

Odpoveď 2. hráča - hmm myslím, že to bola svastika

:lol: som z toho nemohol :)

Zverejnené

Zasmial som sa na jednom cloveku, ktory je taky neskutocny loser, ze nedokaze ani odpovedat na normalnu SS. Absolutna kanalova luza :lol:

Zverejnené

nieco o multilevel marketingu :lol:

1. Uspesny clovek v MLM neovlada gramatiku 2. Uspesny clovek v MLM sa zgrupuje s ludmi podobneho vyznania 3. Uspesny clovek v MLM najprv posle vsetkych negacov do roznych otvorov a potom otvori svoju velku naruc pre nove ovecky 4. Uspesny clovek v MLM ma drahe auto ale zasadne vsade chodi peso alebo busom, moze stretnut potencionalneho klienta alebo spolupracovnika 5. Uspesny clovek v MLM robi MLM straaaaasne dlho (niekedy UZ mesiac, UZ pol roka) 6. Uspesny clovek v MLM zasadne chodi vsade v saku nahodeny aby bol vzdy pripraveny 7.Uspesny clovek v MLM nikdy v danovom priznani neprizna vsetky nadrozmerne prijmy a neplati dane 8. Uspesny clovek v MLM nikdy neplati ucet v podniku, klient moze byt rad ze ho stretol a podakovat mu za sancu ktoru dostal a moze vymenit svoj bezvyznamny zivot za nieco slachetne 9.Uspesny clovek v MLM zatlka zatlka zatlka 10.Uspesny clovek v MLM ani len netusi ze existuju diskusne fora na taketo temy, a je z toho smutny ako kazdy ublizuje jeho chlebodarcovi 11.Uspesny clovek v MLM robi viac MLM lebo babka k babce.. raz vynasa to raz hento 12.Uspesny clovek v MLM na priamu otazku nevie dat priamu odpoved. Odpoved je formovana protiotazkou alebo vulgarizmami, pripadne otocena proti pytajucemu 13.Uspesny clovek v MLM na otazku kolko zaraba odpovie ze ma neobmedzeny prijem.. Pretoze dakedy je to ledva na rozky a dakedy sa najde ovecka kera sa necha osklbat 14. Uspesny clovek v MLM je na vrchole potravinoveho retazca, zamestnanci a podnikatelia pozu ist do spominanych otvorov.. lebo v MLM sa zaraba najlepsie 15.Uspesny clovek v MLM zhana ludi pod seba ale v ziadnom pripade nejde o pyramidu (plati bod cislo 9)

Zverejnené

Na STV isiel cs. filmovy tyzdenik z roku 1968 roku, bola reportaz o filmovom festivale v Karlovych varoch, nejaka americka herecka vtedy oslavovala narodeniny, zaber na tortu a tam---

"HAPPI BIRTHDAY..."

Tak to ma dnes pobavilo... :lol:

Zverejnené

TENTO článok na feministky.com:

Muži mají bradavky, a to jako proč?

Toto mě vážně irituje. Může mi někdo rozumně vysvětlit proč má chlap bradavku na prsu? (pokud se tedy tomu prso dá říkat).

Bradavka je určená ke kojení, což muž nedělá, proč tedy příroda opět nadělila muži něco co nepotřebuje? přijde mi, že někdo prostě nechce, aby žena měla alespoň v něčem navrch. Kdysi někdo udělal studii kde se uvádělo, že ještě před válkou muži bradavky neměli a teď je mají díky genetickým úpravám. Dokonce se hovořilo o tom, že v rámci toho, aby žena nebyla v něčem lepší, mělo se docílit genetické úpravy u žen a to tak, že by bradavky neměli ženy. To se po pár pokusech ukázalo jako hloupost, protože narozené děti neměli jak pít mléko. Takže došlo k tomu, že se zkrátka bradavka přidala chlapům. Toto je věc, která se nás žen hodně dotýka.

Nejsem si jista, zda je výše uvedené pravda, ale jistou logiku to dává. Takže to zřejmě pravda bude.

Navrhuji, aby každé narozené dítě - - muž bylo podrobené terapii vedoucí k odejmutí bradavky a zároveň bych zakázala posilování prsou u mužů, velký prs, je výsadou ženy a muž nemá právo si tuto výsadu přejímat pro sebe.

Dost bylo nátlaku a zesměšňování, bradavka patří ženám a velký prs také, muži pro ně nemají využití.

Podívejme se třeba do přírody. Samec a samice, Jelen a Srnka.

Vidíme snad někde v přírodě, že by snad třeba srnka měla menší prs než třeba její přítel jelen? Ne. Snaží se snad jelen mít větší prs, aby se vyrovnal své družce? Ne. Tak na co si ti naši chlapi zase hrajou?

Erika

Zverejnené

lol, to pisala nejaka neukojena panna alebo co :lol:

EDIT - ahaaaa, feministky.com ... a sme doma :)

Zverejnené

na diskusiach ku mojmu blogu sa nejak rozpisal typek s nickom eliezer a strasne mi pripomina alfiho mudrovacky, az zacinam mat pocit ze to je sam alfi :lol:

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov