Cactales Zverejnené 5. Apríl, 2008 Zverejnené 5. Apríl, 2008 toto: Když záchranáři spícího opilce vytáhli zpod tramvaje, nevěřili svým očím. Opilec měl jen pár boulí na hlavě. Možná vyvázl úplně bez šrámu, protože nad ránem se údajně nedalo poznat, jestli boule neměl na hlavě už před kolizí s tramvají. Kuriózní nehoda se stala před půl šestou na Palackého třídě v centru Plzně. Mladý a opilý Slovák spal v kolejišti před obchodním centrem Plaza. Všichni po zkušenostech z podobných havárií očekávali, že muž pod tramvají bude těžce zraněný. "Muž si ale ničeho nevšiml a spal dál," líčil neuvěřitelný příběh šéf dopraváků Michal Kraus.
tomassi Zverejnené 10. Apríl, 2008 Zverejnené 10. Apríl, 2008 niekto by povedal, že na hokej.sk majú bordel a sú zaspatí, no ja myslím, že sú viac než aktuálni
Nokia Zverejnené 10. Apríl, 2008 Zverejnené 10. Apríl, 2008 Stretne sa Fico, Mečiar a Slota a idú pozrieť deti do škôlky.Robi sa spytuje dievčatka:-"Ako sa voláš?"-"Alenka"-A vieš nejakú básničku?"-Ano: "Ťapi,ťapi, ťapušky, zdraželi nám papučky ... a ockovi alkohol ...Ktorý k---t z Vás to bol?"
Sniper Zverejnené 11. Apríl, 2008 Autor Zverejnené 11. Apríl, 2008 Včera som videl babku šoférovať Aviu, škoda že som nemal foťák po ruke, pre halbot by to bolo ako vyšité :lol:
tomassi Zverejnené 15. Apríl, 2008 Zverejnené 15. Apríl, 2008 ÚPN: Slota vykradol obchod „Pred útekom do Rakúska všetci vykradli predajňu Textil a mäsové výrobky v obci Koš, okres Prievidza, ku škode Jednoty Prievidza vo výške 22 000 Kčs,“ :lol: :D :)
indiana Zverejnené 16. Apríl, 2008 Zverejnené 16. Apríl, 2008 dnes som skúšala syna Literatúru a J.G.Tajovského a jeho diela. Mal mi rozprávať názvy diel a čo znamenajú.ako dielo uviedol: ŽENSKÝ CYKLUS. Mal to byť Ženský zákon.
Sniper Zverejnené 16. Apríl, 2008 Autor Zverejnené 16. Apríl, 2008 ÚPN: Slota vykradol obchod :lol: :) :) Toto je lepšie Slota pred 26 rokmi zapríčinil obrovský požiar Predseda koaličnej Slovenskej národnej strany (SNS) Ján Slota pred 26-rokmi zapríčinil obrovský požiar. Ako zodpovedný vedúci pracovník pri búracích prácach na chladiacich vežiach Elektrárni Nováky v závode Handlová dal ústny pokyn dvom predákom, aby vypálili výdrevu veží, pričom došlo k požiaru. Plamene podľa znaleckého posudku šľahali až do výšky 70 metrov a horiace častice do priemeru desať centimetrov sa v dôsledku vetra prenášali do vzdialenosti 400 až 500 metrov. Ten Slota je ale riadny lapaj ;)
tomassi Zverejnené 17. Apríl, 2008 Zverejnené 17. Apríl, 2008 Plamene podľa znaleckého posudku šľahali až do výšky 70 metrov a horiace častice do priemeru desať centimetrov sa v dôsledku vetra prenášali do vzdialenosti 400 až 500 metrov. :) :lol: :) dnes ráno prídem do infoučebne a tam len Aljak a môj spolužiak (phersu vie ktorý) ktovie, či si nevymieňali nejaké linky?
aljak63 Zverejnené 17. Apríl, 2008 Zverejnené 17. Apríl, 2008 Nooo... tak ten tvoj spoluziak tu je vzdy kazde rano :lol: a minule tu asi 3 hodiny pokym som tu bol stahoval "svoje oblubene obrazky" a potom som sem prisiel o 5 hodin neskor a stale tu bol a stale stahoval, to je dost desny typek!
weirdo Zverejnené 18. Apríl, 2008 Zverejnené 18. Apríl, 2008 :lol: ;) :) moja najoblubenejsia reklama z detstva - IMIDZ NESTO! SPRAJT! ;) ;) :) toto som nevidel snad 8 rokov ... ;)
phersu Zverejnené 20. Apríl, 2008 Zverejnené 20. Apríl, 2008 Mladý egyptský faraón Tutanchamón zahynul po páde lietadla , hovorí nová teória egyptológa Wiliama Deutscha. Na tele faraóna totiž našli zlomeniny oboch nôh v oblasti pod kolenami, vrátane ďalších poranení, ktoré sú charakteristické u ľudí po páde lietadla. Hlavným dôkazom tejto teórie sú nákresy, ktoré archeológovia našli v Setiho chráme ešte v roku 1848 . Tie údajne znázorňujú nezvyčajné mechanizmy, ktoré sa nápadne podobali na dnešné lietadlá a helikoptéry. Dohady, že starí Egypťania mali kontakt s Marťanmi, a že mimozemšťania využívali staroveký Egypt ako pristávaciu dráhu, už dávnejšie vyslovil popredný ufológ Richard Hogland. SIce je ten clanok stary, ale nemozem z toho :lol:
doll Zverejnené 20. Apríl, 2008 Zverejnené 20. Apríl, 2008 vcera bol u mna moj drahy..kukli sme film, a po troch hodkach sme skonstatovali, ze kedy konecne dokukame cely film :) .. vysli sme z izby a mamca zahlasila "to co tie divne buchoty v izbe?" .. sa robila ze nevie? :lol: .. ja hned do vybuchu, a potom som sa tak strasne hanbila... des, som si vedoma toho ake zvuky pocula: vrzganie postele, buchanie stola o stenu a podobne .. a dnes si ma cely den doberala... ;) nedalo sa ale tomu zabranit... :)
pralinka Zverejnené 20. Apríl, 2008 Zverejnené 20. Apríl, 2008 mne pred asi rokom zacali poznamkami typu, ze preco sme mali uplnu tmu v izbe... no co sa na to da povedat :) teraz nastastie nic neriesia, na nic sa nepytaju, a nastastie, moja izba je nad garazou, a postel mi az tak nevrzga :lol:
doll Zverejnené 20. Apríl, 2008 Zverejnené 20. Apríl, 2008 no hej, ono je ale rozdiel robit taketo veci v panelakovom byte /to jest u mna, vyssie popisane :lol: /a ine v rodinnom baraku /napr u neho...to je balada.. / rozhodnute, pokial nebudem sama doma, nic nebude :)
wysky Zverejnené 20. Apríl, 2008 Zverejnené 20. Apríl, 2008 Podnikavci vo Vranove n.T. Ked si u jednej firmy objednate nahrobny kamen, mozete vyhrat auto... :lol: tomu sa povie podnikatelsky napad... Mlady princ Villiam siel zamachrovat a pocas vojenskych manevrov zaletel s vrtulnikom ku domu nejakej slecny... :) :)
game Zverejnené 20. Apríl, 2008 Zverejnené 20. Apríl, 2008 málokedy ma len tak niečo dostane, ale dnes ma rozosmiala jedna vážne mienená cigánska hudobná pouličná skupina, s cimbalmom a mikrofónom v ruke spievali po cigánsky o prednostiach a zavedení eura pre rómov ... a trúfajú si vydať aj cd s podporou MF, samozrejme, ako podporu pre ministerstvo financií ohľadne propagácie a vysvetľovania fungovania eura medzi rómami ... nemali chybu :lol:
Bijou Zverejnené 21. Apríl, 2008 Zverejnené 21. Apríl, 2008 neverím vlastným očiam, ušiam na čo som to dnes narazila -> Marilyn Mason a jeho cover Timberlákovej pesničky :lol: :) :)
weirdo Zverejnené 27. Apríl, 2008 Zverejnené 27. Apríl, 2008 ruski kozaci vs Run DMC - It's like that :lol: :) :)
phersu Zverejnené 28. Apríl, 2008 Zverejnené 28. Apríl, 2008 weirdov vyrok v naj...zene na svete woleee, tiborco, ty si kus puka smile.gif ked mas 19, tak bal 16ky, kym mozes ..
arwiel Zverejnené 28. Apríl, 2008 Zverejnené 28. Apríl, 2008 spolubývajúca...ráno som sa obliekala do školy, kuká na mňa:"nemusíš si dávať tielko, bude teplo"kukám na ňu akoby spadla z jahody:"veď ja viem, preto si dávam to čierne tielko"kuká ona na mňa akoby som spadla z jahodyzachránila to peva:"to tielko je tričko"tá spolubývajúca stále kuká ako puk...tak sme to s pevou nechali tak...o 5 minút:"jáj! no zas nahá ísť nemusíš" :lol:
nutrinka Zverejnené 30. Apríl, 2008 Zverejnené 30. Apríl, 2008 mama tu hádže televíznym programom, nadáva, a pred chvíľou sa na mňa vrhla, lebo videla upútavku na najbližší diel svojej telenovely a zistila, že ide až v piatok a nie zajtra to kam som sa to dostala :lol:
Nokia Zverejnené 3. Máj, 2008 Zverejnené 3. Máj, 2008 pred par minutami som dostal svoj prvy kompliment od gaya, ze som fesi :lol: :)
weirdo Zverejnené 3. Máj, 2008 Zverejnené 3. Máj, 2008 Nokia, si na to hrdy? :) Ja by som bol ;) :lol: :)
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz