Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

toto:

Když záchranáři spícího opilce vytáhli zpod tramvaje, nevěřili svým očím. Opilec měl jen pár boulí na hlavě.

Možná vyvázl úplně bez šrámu, protože nad ránem se údajně nedalo poznat, jestli boule neměl na hlavě už před kolizí s tramvají. Kuriózní nehoda se stala před půl šestou na Palackého třídě v centru Plzně. Mladý a opilý Slovák spal v kolejišti před obchodním centrem Plaza.

Všichni po zkušenostech z podobných havárií očekávali, že muž pod tramvají bude těžce zraněný. "Muž si ale ničeho nevšiml a spal dál," líčil neuvěřitelný příběh šéf dopraváků Michal Kraus.

Zverejnené

niekto by povedal, že na hokej.sk majú bordel a sú zaspatí,

no ja myslím, že sú viac než aktuálni

Obrázok

Zverejnené

Stretne sa Fico, Mečiar a Slota a idú pozrieť deti do škôlky.

Robi sa spytuje dievčatka:

-"Ako sa voláš?"

-"Alenka"

-A vieš nejakú básničku?"

-Ano: "Ťapi,ťapi, ťapušky, zdraželi nám papučky ... a ockovi alkohol ...Ktorý k---t z Vás to bol?"

Zverejnené

Včera som videl babku šoférovať Aviu, škoda že som nemal foťák po ruke, pre halbot by to bolo ako vyšité :lol:

Zverejnené

ÚPN: Slota vykradol obchod

„Pred útekom do Rakúska všetci vykradli predajňu Textil a mäsové výrobky v obci Koš, okres Prievidza, ku škode Jednoty Prievidza vo výške 22 000 Kčs,“

:lol: :D :)

Zverejnené

dnes som skúšala syna Literatúru a J.G.Tajovského a jeho diela. Mal mi rozprávať názvy diel a čo znamenajú.

ako dielo uviedol: ŽENSKÝ CYKLUS. Mal to byť Ženský zákon.

Zverejnené

Toto je lepšie

Slota pred 26 rokmi zapríčinil obrovský požiar

Predseda koaličnej Slovenskej národnej strany (SNS) Ján Slota pred 26-rokmi zapríčinil obrovský požiar.

Ako zodpovedný vedúci pracovník pri búracích prácach na chladiacich vežiach Elektrárni Nováky v závode Handlová dal ústny pokyn dvom predákom, aby vypálili výdrevu veží, pričom došlo k požiaru. Plamene podľa znaleckého posudku šľahali až do výšky 70 metrov a horiace častice do priemeru desať centimetrov sa v dôsledku vetra prenášali do vzdialenosti 400 až 500 metrov.

Ten Slota je ale riadny lapaj ;)

Zverejnené

Plamene podľa znaleckého posudku šľahali až do výšky 70 metrov a horiace častice do priemeru desať centimetrov sa v dôsledku vetra prenášali do vzdialenosti 400 až 500 metrov.

:) :lol: :)

dnes ráno prídem do infoučebne a tam len Aljak a môj spolužiak (phersu vie ktorý)

ktovie, či si nevymieňali nejaké linky?

Zverejnené

Nooo... tak ten tvoj spoluziak tu je vzdy kazde rano :lol: a minule tu asi 3 hodiny pokym som tu bol stahoval "svoje oblubene obrazky" a potom som sem prisiel o 5 hodin neskor a stale tu bol a stale stahoval, to je dost desny typek!

Zverejnené

Mladý egyptský faraón Tutanchamón zahynul po páde lietadla , hovorí nová teória egyptológa Wiliama Deutscha.

Na tele faraóna totiž našli zlomeniny oboch nôh v oblasti pod kolenami, vrátane ďalších poranení, ktoré sú charakteristické u ľudí po páde lietadla. Hlavným dôkazom tejto teórie sú nákresy, ktoré archeológovia našli v Setiho chráme ešte v roku 1848 . Tie údajne znázorňujú nezvyčajné mechanizmy, ktoré sa nápadne podobali na dnešné lietadlá a helikoptéry.

Dohady, že starí Egypťania mali kontakt s Marťanmi, a že mimozemšťania využívali staroveký Egypt ako pristávaciu dráhu, už dávnejšie vyslovil popredný ufológ Richard Hogland.

SIce je ten clanok stary, ale nemozem z toho :lol:

Zverejnené

vcera bol u mna moj drahy..kukli sme film, a po troch hodkach sme skonstatovali, ze kedy konecne dokukame cely film :) .. vysli sme z izby a mamca zahlasila "to co tie divne buchoty v izbe?" .. sa robila ze nevie? :lol: .. ja hned do vybuchu, a potom som sa tak strasne hanbila...

des, som si vedoma toho ake zvuky pocula: vrzganie postele, buchanie stola o stenu a podobne .. a dnes si ma cely den doberala... ;)

nedalo sa ale tomu zabranit... :)

Zverejnené

mne pred asi rokom zacali poznamkami typu, ze preco sme mali uplnu tmu v izbe... no co sa na to da povedat :)

teraz nastastie nic neriesia, na nic sa nepytaju, a nastastie, moja izba je nad garazou, a postel mi az tak nevrzga :lol:

Zverejnené

no hej, ono je ale rozdiel robit taketo veci v panelakovom byte /to jest u mna, vyssie popisane :lol: /a ine v rodinnom baraku /napr u neho...to je balada.. /

rozhodnute, pokial nebudem sama doma, nic nebude :)

Zverejnené

Podnikavci vo Vranove n.T. Ked si u jednej firmy objednate nahrobny kamen, mozete vyhrat auto... :lol: tomu sa povie podnikatelsky napad...

Mlady princ Villiam siel zamachrovat a pocas vojenskych manevrov zaletel s vrtulnikom ku domu nejakej slecny... :) :)

Zverejnené

málokedy ma len tak niečo dostane, ale dnes ma rozosmiala jedna vážne mienená cigánska hudobná pouličná skupina, s cimbalmom a mikrofónom v ruke spievali po cigánsky o prednostiach a zavedení eura pre rómov ... a trúfajú si vydať aj cd s podporou MF, samozrejme, ako podporu pre ministerstvo financií ohľadne propagácie a vysvetľovania fungovania eura medzi rómami ...

nemali chybu :lol:

Zverejnené

neverím vlastným očiam, ušiam na čo som to dnes narazila ->

Marilyn Mason a jeho cover Timberlákovej pesničky :lol: :) :)

Zverejnené

weirdov vyrok v naj...zene na svete

woleee, tiborco, ty si kus puka smile.gif ked mas 19, tak bal 16ky, kym mozes ..

Zverejnené

spolubývajúca...

ráno som sa obliekala do školy, kuká na mňa:

"nemusíš si dávať tielko, bude teplo"

kukám na ňu akoby spadla z jahody:

"veď ja viem, preto si dávam to čierne tielko"

kuká ona na mňa akoby som spadla z jahody

zachránila to peva:

"to tielko je tričko"

tá spolubývajúca stále kuká ako puk...

tak sme to s pevou nechali tak...

o 5 minút:

"jáj! no zas nahá ísť nemusíš"

:lol:

Zverejnené

mama tu hádže televíznym programom, nadáva, a pred chvíľou sa na mňa vrhla, lebo videla upútavku na najbližší diel svojej telenovely a zistila, že ide až v piatok a nie zajtra

to kam som sa to dostala :lol:

Zverejnené

pred par minutami som dostal svoj prvy kompliment od gaya, ze som fesi :lol: :)

Zverejnené

Nokia, si na to hrdy? :) Ja by som bol ;) :lol: :)

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov