Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Prave bola na TA3 sprava ze nejaky slovak ide bezat z Bratislavy do Athen a potom do Pekingu... Ale ze aby sa dostal do guinessovej knihy rekordov tak bude na chrbte po cely cas niest fujaru :) :) ;) ... no takze to bude rekord: Najdlhsia prebehnuta draha s fujarou na chrbte! :lol: to sa bude tazko prekonavat!

Zverejnené

pecka :) mohol byt obleceny za velku bryndzovu halusku :) aspon by sa mu na chrbte ta fujara vynimala ;);) jaaaj to je typek ;) :lol:

Zverejnené

Tento pribeh z call centra, koniec je vyborny

There's always one. This has got to be one of the funniest things in a long time. I think this guy should have been promoted, not fired. This is a true story from the Word Perfect Helpline, which was transcribed from a recording monitoring the customer care department. Needless to say the Help Desk employee was fired; however, he/she is currently suing the Word

Perfect organization for 'Termination without Cause'.

Actual dialogue of a former WordPerfect Customer Support employee. (Now I know why they rekord these conversations!):

Operator: 'Ridge Hall, computer assistance; may I help you?'

Caller: 'Yes, well, I'm having trouble with WordPerfect.'

Operator: 'What sort of trouble??'

Caller: 'Well, I was just typing along, and all of a sudden the words went away.'

Operator: 'Went away?'

Caller: 'They disappeared.'

Operator: 'Hmm So what does your screen look like now?'

Caller: 'Nothing.'

Operator: 'Nothing??'

Caller: 'It's blank; it won't accept anything when I type.'

Operator: 'Are you still in WordPerfect, or did you get out??'

Caller: 'How do I tell?'

Operator: 'Can you see the C: prompt on the screen??'

Caller: 'What's a sea-prompt?'

Operator: 'Never mind, can you move your cursor around the screen?'

Caller: 'There isn't any cursor: I told you, it won't accept anything I type.'

Operator: 'Does your monitor have a power indicator??'

Caller: 'What's a monitor?'

Operator: 'It's the thing with the screen on it that looks like a TV. Does it have a little light that tells you when it's on??'

Caller: 'I don't know.'

Operator: 'Well, then look on the back of the monitor and find where the power cord goes into it. Can you see that??'

Caller: 'Yes, I think so.'

Operator: 'Great. Follow the cord to the plug, and tell me if it's plugged into the wall.

Caller: 'Yes, it is.'

Operator: 'When you were behind the monitor, did you notice that there were two cables plugged into the back of it, not just one??'

Caller: 'No.'

Operator: 'Well, there are. I need you to look back there again and find the other cable.'

Caller: 'Okay, here it is.'

Operator: 'Follow it for me, and tell me if it's plugged securely into the back of your computer.'

Caller: 'I can't reach.'

Operator: 'Uh huh. Well, can you see if it is??'

Caller: 'No.'

Operator: 'Even if you maybe put your knee on something and lean way over??'

Caller: 'Oh, it's not because I don't have the right angle - its because it's dark.'

Operator: 'Dark??'

Caller: 'Yes - the office light is off, and the only light I have is coming in from the window.'

Operator: 'Well, turn on the office light then.'

Caller: 'I can't.'

Operator: 'No? Why not??'

Caller: 'Because there's a power failure.'

Operator: 'A power........ A power failure? Aha, Okay, we've got it licked now. Do you still have the boxes and manuals and packing stuff your computer came in??'

Caller: 'Well, yes, I keep them in the closet.'

Operator: 'Good. Go get them, and unplug your system and pack it up just like it was when you got it. Then take it back to the store you bought it from.'

Caller: 'Really? Is it that bad?'

Operator: 'Yes, I'm afraid it is.'

Caller: 'Well, all right then, I suppose. What do I tell them??'

Operator: 'Tell them you're too f---ing stupid to own a computer!!!!!'

Zverejnené

jeden chlapík joe má stránku o hrách a konzolách

bavím sa na jeho komentoch ku konzolám

Xbox 360(ako on vraví 1 1/2)

Kto to teda kupuje: deti, deti a ešte raz deti, v drvivej väčine prebehlíci z PC, chudobina ježišova bez mozgu s fotrom somrákom, ktorý vlastnému dieťaťu nedopraje PS3, a ten malý bastard mu navyše zatajil RRoD problém, a platený LIVE, a drahý MS hardisk a iné skryté náklady.

Wii

Nintendo online je tragikomédia, za friend kódy by tých sráčov počas vojny odstrelili ako nemeckých špiónov. Third party hry sú nepredajné. Istá hra od Atlusu dosiahla predajnosť za prvý deň o tejto sile : NEMERATEĽNÉ. Kto to teda kupuje: herná lúza, herní ignoranti, >herný nintendo snob<, ľudia čo si myslia, že elvis ešte žije, a havel nie je vychcaný slobodomurár.

:
Zverejnené

jj

teraz má svoju vlastnú stránku a je je skutočným guru

ďyk za tie Xbot žvásty, možno by niekoho mohli aj zaujať,

keby predovšetkým neboli nacionalisticky orientované

opäť som sa dobre pobavil

Zverejnené

weirdo ten tvôj príspevok je fakt LOL.

sme.sk

Obrázok

Robert Fico (na snímke v kravate) sa bol osobne ospravedlniť veľkej čínskej armáde (na snímke s bodákmi) za predchádzajúci diel relácie Týždeň vo svete. V reakcii na ňu sa dokonca rozhodol rozšíriť zmeny v tlačovom zákone a doplnil v ňom odstavec o tejto relácii. Tomáš Hudák dostane za každý nepravdivý a skresľujúci komentár lopatkou po zadku. Číňania však trvali na tom, aby právo na odpoveď mohli využiť okamžite. Pozrite si video, bolo im to umožnené.

Foto: Reuters

:lol:

Zverejnené

weirdo ten tvôj príspevok je fakt LOL.

odisiel mi link, ale na to ma upozornil az tomassi, tak skus prosim nabuduce podobnu informaciu zahrnut do svojej sarkastickej poznamky, ak uz jej chces dat aspon nejaky zmysel.
Zverejnené

Nabudúce budeš aspoň vedieť že treba linkovať obrázky z tinypic.com a nie z bársjakého serveru. Ale to by si musel najprv čítať odporúčania ktoré na Fórum píšem.

Čo sa týka sarkazmu, za ten čas si si mohol zvyknúť na môj typ "humoru".

Ale uznávam, že po zavedení limitov na editáciu príspevov si s tým nemohol nič robiť. To skôr by som mal teda zdrbať tomassiho...

Zverejnené

Čo urobí strašidlo pred spaním?

Pozrie sa pod posteľ či tam neni Chuck Norris.

:lol: :) Ja z toho nemozem

Zverejnené

dnes, ked na vyuke prisla uz kriza, som ja s kamoskou a kamosom citali casopis...a boli tam jasne ze aj stranky hanbate :lol:

tak sme sa zacali bavit ako to mame radi a podobne oplzlosti...

a ja vravim "ja sa hanbim", tak kamos vravi, tak nakresli to....tak som nakreslila naspuleny zadocek...on nasledne dokreslil ine veci, ja nasledne dalsie....a takto to pokracovalo...a ked sme skoncili pri kresleni udu, kamoska len povzbudzovala "ten je maly,treba vacsieho" :) no ja som nedavala, a uchechtavala som sa tam az mi slzy tiekli..ako male decka

takato tema, takymto sposobom, na hodine ekonomiky vzdelavania a zdravotnictva :)

Zverejnené

Dnes ma rozosmiala moja trojrocna dcera. Nieco som sa jej spytal a ona mi odpovedala:

"Lebo ty si taky neskutocny" :lol:

Zverejnené

môj malý brácho (2 roky + 3 mesiace) veľmi podlahol čokoláde, nič iné už nechce jesť. Babka vymyslela svojskú výchovnú metódu typu "treba ho poriadne vystrašiť." Nasadila si tajne protézu, povedala malému, že keď bude papať veľa čokolády vypadnú mu jedného dňa všetky zuby a vypľula protézu do hrste. :lol: Malý iba vypleštil oči a zatváril sa strašne vážne.

Stalo sa to včera a dnes som zistila, že chudáčik iba ocumľáva lentilky od tej farebnej vrstvy a vracia ich bez jedenia čoko-vnútra naspäť do škatuľky :) :) ;)

Zverejnené

kamos mi prave poslal pokrovy otcenas :lol:

Doyle Brunson, ktorý si v Bellagiu,

posväť sa WSOP tvoje,

príďte skúsenosti tvoje,

buď vôľa tvoja ako na turnajoch, tak i v cash gameoch.

Karty naše každodenné daj nám dnes

a odpusť nám naše chyby,

ako i my odpúšťame protivníkom svojim,

a neuveď nás do tiltu,

ale zbav nás bad beatov.

Lebo tvoje je Las Vegas i sláva, v mene flopu, turnu i rivru, All in.

Zverejnené

vcera pocas kludneho popoludnia v praci zrazu nadriadena zahlasi "krtkooooo"....

tak mna hned napadlo ze coze?? krtko na stvrtom poschodi vyskovej budovy??? :)

prisli sme za nou do kanclu, a na okne, na sietke zaveseny spiaci NETOPIER :) ;) :lol: ;)

my do vybuchu...a doteraz sa z toho smejeme....ospravedlnuje ju fakt ze je blondina?? ;)

Zverejnené

To bol nejaký Krtko Turbo Boost Advanced Superior.

Zverejnené

...sme uz vymyslali ze ako sa tam ten krtek dostal...rozburany beton okolo nebol, tak jedina moznost ze ho zdola niekto vyhodil a ten chudacik letel z rozplestenymi nozkami ruckami az ho zastavila sietka :lol:

Zverejnené

Pobavilo ma, ze IC cko GERLACH premenovali na InterCity Saris... :) Vraj názov ma reprezentovať Slovensko a slovenský narod. :lol:

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov