tomassi Zverejnené 18. November, 2007 Zverejnené 18. November, 2007 momentálne som sa pekne pobavil na Golonkoviuž som myslel, že začne vyťahovať príbehy s Ragulinom a ako sa rozhodoval, či má hrať hokej alebo tennis, lebo on v 10 rokoch vyhral Pardubickú Juniorku, čo bol vtedy pojem že vyrušil, šak ty si ich zrušilzavelil koniecproste tí sa bozkávať nebudú ešte pekne dlho
game Zverejnené 19. November, 2007 Zverejnené 19. November, 2007 Voliak dneska Konráda chvália asi idú na druhú metódu že keď budú chváliť tak vypadne, lebo doteraz nechválili a zostal tento Dudojenkin perfektný postreh :lol:
RoSo Zverejnené 24. November, 2007 Zverejnené 24. November, 2007 Rozosmial ma Cervenakov komentar v novinkach na csfd: "Stallone básní a střílí teenagery Ovšem ne v jednom filmu, i když by to bylo zajímavé (něco ve stylu dávných vikingských bardů, kteří museli umět setnout nepříteli hlavu a pak, ještě než tělo vychladlo, o tom zazpívat ve verších ;-))."
phersu Zverejnené 29. November, 2007 Zverejnené 29. November, 2007 ONA: ahoooj!ON: nooo konecne!ONA: chces aby som odisla?ON: nie, nie, co ti sibe? uz len ta predstava je hrozna!ONA: milujes ma?ON: samozrejme, cele dni a noci!ONA: a podviedol si ma uz niekedy?ON: nie, nikdy, preco sa tak sprosto pytas?ONA: a budes ma bozkavat?ON: jasne, pri kazdej prilezitosti!ONA: a bol by si schopny ma niekedy udriet?ON: si sa zblaznila, ved predsa vies aky som!ONA: mozem ti doverovat?On: anoONA: milacik dialog par rokov po svadbe: precitajte si to zdola nahor
aljak63 Zverejnené 29. November, 2007 Zverejnené 29. November, 2007 no ten manzelsky rozhovor nema chyby :lol: taku srandu som uz dlho necital heheh
bobsapp Zverejnené 29. November, 2007 Zverejnené 29. November, 2007 naposledy....ked som videl tému "Padne koalícia Smer, SNS, HZDS?" :lol:
nutrinka Zverejnené 4. December, 2007 Zverejnené 4. December, 2007 moji spolužiaci :lol: to sú neuveriteľné hovadá. dnes na prednáške som počula desiatku, asi aj viac perverzných vtipov, potom sme rozoberali štvormetrový pohlavný úd kosatky a jej párenie, potom sme sa každý zverovali nášmu spolužiakovi, ktorý jedol bagetu, z čoho všetkého a čo zvracal a potom nám ďalší predviedol názornú ukážku, ako asi vyzerá prasa počas polhodinového orgazmu... také kŕče v bruchu som dávno nemala :)
phersu Zverejnené 5. December, 2007 Zverejnené 5. December, 2007 V pondelok ked sme isli s nutriou a aljakom som stretol kamosky historicky a zacal som sa s nimi trochu zhovarat a nutria tam zacala chytat hysaky a hystericke zachvaty a cez celu ulicu kricala ze nech idem s nimi ze nemusim ist s nou a s aljakom no ja som mal dost a este sa vyhovara ze to robila zo srandy. Moze vraviet videl som jej ksicht ani sa nerozpravala so mnou
doll Zverejnené 5. December, 2007 Zverejnené 5. December, 2007 dnes ma nachytal kolega...zvoni telefon, zdvihnem, hovorim "prosim"...a z druhej strany krasna anglictina "hi...ten a ten is speaking" /meno som nezaregistrovala/.."how are you"?tak som odpovedala "i am fine, thanks, you?"a odtial sa ozvalo "what the hell are you doing??? ###### else...."ja skoro pototo v gatiach....ale v zapati som zakricala "ty hovado" :lol: a po anglicky som zacala "you stupid bastard" :) :) kolegyne sa smiechom valali po zemi ..uvedomili si, ze aj posledny clanok sa podarilo nachytat....
phersu Zverejnené 6. December, 2007 Zverejnené 6. December, 2007 Ked sa ma vcera Tom spytal mierne sokovany odkial som nabral prezyvku. A vcera som sa dobre zabavil ked si vsetci starsi archeologovia mysleli ze som tiez ich kolega. A miška mi to zrala uplne hlavne ked som zacal rozpravat o profesoroch :lol:
doll Zverejnené 6. December, 2007 Zverejnené 6. December, 2007 dnes uplne divny den :lol: od rana som do seba hustila pistacie, a aj sa to asi odzrkadlilo na mojom nasledovnom spravani... spievanie falosnych kolied, doberanie si sefa, prejedanie vsetkeho... namotavanie....sila :) a predchvilou som sa dosmiala na rihanninej umbrella v podani vanilla sky :) ;)
Tom182 Zverejnené 7. December, 2007 Zverejnené 7. December, 2007 no vcera ma asi 20minut dusil smiechom typek v TT na vianocnych trhoch, ktory mal divadielko a spieval s heliovym hlasom...neuveritelny typek :lol::)a dnes to ma zase dostal spoluziak..."Aky boh je to ten Ceres?" ...takto to odpalil na prednaske :)
doll Zverejnené 7. December, 2007 Zverejnené 7. December, 2007 sla som okolo recepcie a recepcna, kamoska mi dala k uchu telefon, "Jani, na, bav sa s nou ty, ja jej nerozumiem"tak som zacala speakovat...a na druhom konci dratu cinanka...no paaaana...to bola vyhra...prerusovanie signalu, cinanka s akcentom, ktora navyse asi ani nevie po anglicky....no des...po 5 minutach som sa zacala smiat do telefonu, a vravim jej ze sorry, ale ja neviem co chcete :lol: a dala som phone naspat kamoske.... ach tí cinania :)
weirdo Zverejnené 11. December, 2007 Zverejnené 11. December, 2007 oznam na VSE o uchylovi :lol: :) :) http://img223.imageshack.us/img223/6956/12...dsc00738qx1.jpg
Nokia Zverejnené 11. December, 2007 Zverejnené 11. December, 2007 prave som to chcel sem buchnut, lord hoven :lol:
Sniper Zverejnené 11. December, 2007 Autor Zverejnené 11. December, 2007 Ještě jednu poznámku: LORD HOVEN si pravděpodobně nosí lejna s sebou v nějakých pytlících, neboť velikosť znečistění není na jednu velkou potřebu dospělého člověka (to by musel být aspoň kůň). :lol: :) :) ;) ;)
tiborco Zverejnené 11. December, 2007 Zverejnené 11. December, 2007 :lol: Heh,ty kokos,také tragikomické :) :)
aljak63 Zverejnené 12. December, 2007 Zverejnené 12. December, 2007 Vcera som sa dozvedel zopar novych geografickych faktov... :) Takzeeee, nove hlavne mesta (podla vcerajsich ustanoveni) ;) Hl.mesto Ciernej Hory je MONTENEGROHl.mesto Tanzanie je CANBERRAHl.mesto Omanu je YEMENa na zaver... Hl.mesto Korziky, a zaroven miesto kde sa narodil Napoleon je... ELBA :) :lol: ;) ;)
Cactales Zverejnené 12. December, 2007 Zverejnené 12. December, 2007 Zemepis môže byť naozaj zaujímavý. Nedávno som počul v rádiu, že bývalé juhoslovanské republiky Albánsko, Chorvátsko a Macedónsko majú záujem o vstup do EÚ.
Sniper Zverejnené 12. December, 2007 Autor Zverejnené 12. December, 2007 Cactales nejako v roku 2005 by to bola pre mňa novinka, ale teraz v roku 2007... :lol:
tomassi Zverejnené 14. December, 2007 Zverejnené 14. December, 2007 tento oznam skutočne vyjadruje, že už si viac nežiadúci
game Zverejnené 14. December, 2007 Zverejnené 14. December, 2007 včera - v novinách jeden vtip : Rus, Američan a Slovák letia lietadlom ... letuška ich uvidí a vydesene vydýchne : " už zasa vy traja ?! "
VERTi60 Zverejnené 14. December, 2007 Zverejnené 14. December, 2007 Ten ftip bol aj v susedoch a tak ako "žužu" nepochopila ani ja ho moc nechápem. :lol:
game Zverejnené 14. December, 2007 Zverejnené 14. December, 2007 ehm ... :lol: takže ... celá hromada vtipov sa aj za starej aj terajšej éry začínala : Rus, Američan a Slovák - čím cestovali a o čom debatili, záviselo od samotného vtipu : najčastejšie cestovali lietadlom, potom vlakom, autami, len sa tak kdesi stretli ... ale podstatné je , že takmer každý druhý vtip sa začínal : RUS, AMERIČAN A SLOVÁK .... v tom je ten vtip ... hm ?
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz