doll Zverejnené 25. Október, 2007 Zverejnené 25. Október, 2007 bola som na mafianskych historkach...akoze inak dobreeee :lol: takto som sa nesmiala este asi nikdy v zivote :) ... slzy mi tiekli, no dees...ale paradny :)
weirdo Zverejnené 29. Október, 2007 Zverejnené 29. Október, 2007 LOL chuda dievcina :lol: http://www.gotgifs.com/albums//12vn1bgx.gif
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 29. Október, 2007 Zverejnené 29. Október, 2007 :) :lol: by ma zaujimalo ale, ze kto to natacal :)
RoSo Zverejnené 31. Október, 2007 Zverejnené 31. Október, 2007 Soudce:"To je velmi brutální čin. Pokud chcete, aby vám byl trest poněkudzmírněn,musíte nám vysvětlit motiv svého činu." Muž:"Když ona byla tak omezená, že jsem ji prostě musel zabít." Soudce:"Vždyť to, co nám teď říkáte, váš čin ještě přitěžuje.Jestli nechcete, aby vás přísedící už napřed odsoudili, pak nám předložtealespoň jedno polehčující vysvětlení." Nato se muž rozhovořil:"Bydlíme ve 13. poschodí jednoho vysokého domu. V prvním poschodí žijerodina hotelového portýra, která má tři děti, které ale zůstaly od přírodyneobyčejně malé, 12 letý měří 80 cm a 19 letý 90 cm . Jednoho dne jsem přišeldomů a moje žena říká: "V rodině našeho portýra je něco špatně. Ty jejich děti jsou praví pyrenejové." Já říkám: "Ne, ty myslíš, že jsou pygmejové." "Ne", říká moje žena,"pigmej je látka, kterou má člověk pod kůží a tvoří se z ní pihy." Já říkám: "To je pigment." "Ne", říká moje žena,"pigment je to, na co psali staří Římané." Já říkám: "To je pergamen!" "Ne", říká moje žena,"pergamen je, když básník začne něco psát a pak to nedokončí ...." Pane soudce, musíte ocenit, že jsem se ovládl, zamlčel slovo fragment, sedlsi odevzdaně do křesla a začal číst noviny. Náhle však ke mně přišla žena s větou,po níž jsem usoudil, že je zralá pro blázinec.Tedy moje žena. "Miláčku, koukni se, co zde stojí!"Otevře knihu, ukáže na jedno místo v textu a říká: "Slunečník kabelky byl učitelkou pasáka 15." Vzal jsem knihu a stále ještě poklidně vysvětlil:"Ale miláčku, to je fracouzská kniha a francouzský text.Tady stojí: La Marquise de Pompadour est la Maitresse de Louis XV.To znamená: Markýza Pompadour byla milenkou Ludvíka XV." "Ne", říká moje žena," to musíš překládat doslovně: La Marquise - slunečník,Pompadour - kabelka, la Maitresse - učitelka, Louis XV - pasák 15.Já to musím vědět naprosto přesně, já jsem si přece objednala pro svou výukufrancouzštiny vynikajícího legionáře." Já říkám: "Ty myslíš lektora. "Ne", říká moje žena,"lektor byl antický řecký hrdina." Já říkám: "To byl Hektor a ten byl z Tróje." "Ne," říká moje žena, "Hektor je plošná míra." Já říkám: "To je hektar." "Ne", říká moje žena, "Hektar je nápoj bohů." Já říkám: "To je nektar". "Ne", říká moje žena, "Nektar je řeka v jižním Německu." Já říkám: "To je Neckar." Moje žena: "Vždyť přece znáš tu krásnou písničku o Rýnu a Nektaru,kterou jsme nedávno zpívali jako duo." Já říkám: "To se jmenuje duet." "Ne", říká moje žena,"duet je, když mají dva muži souboj se šavlí." Já říkám: "To je duel." "Ne", říká moje žena, "duel je díra v hoře, kterou projíždí vlak." A dál, pane soudce, dál jsem to již nevydržel. Vzal jsem kladivo a ženu jím umlátil." Nastala chvíle mlčení, po němž soudce vstal a vyřkl ortel: "Osvobozen, já bych ji umlátil už u Hektora."
doll Zverejnené 31. Október, 2007 Zverejnené 31. Október, 2007 mrtvy terorista :) edit: ospravedlnujem sa za blbe vlozenie linku..opravene :lol:
Sniper Zverejnené 1. November, 2007 Autor Zverejnené 1. November, 2007 Sme.sk: Na bratislavských cintorínoch je známych osôb pochovaných najviac. Príkladom je Ondrejský cintorín, kde odpočívajú herci Július Satinský a Ján Melkovič, politik Vavro Šrobár, novinár a politik Ignác Gessay, mäsiar Franz Manderla, dramatik Ferko Urbánek, sochár Alojz Rigele, hudobník Alexander Albrecht alebo lekár Gyorgyi Kovács, ktorý sa zaslúžil o postavenie prvej detskej kliniky v Bratislave. Nevedel som, že mäsiari sú tak známi :) :lol:
Nokia Zverejnené 1. November, 2007 Zverejnené 1. November, 2007 a myslis ze po kom je pomenovana prva vyskova budova v BA, manderlak ?? :lol:
RoSo Zverejnené 1. November, 2007 Zverejnené 1. November, 2007 1. kolko osob je po prebdenej noci ? 2. najdi dvojicky 3. kolko zien je na fotke ?
RoSo Zverejnené 2. November, 2007 Zverejnené 2. November, 2007 Pred chvíľou na Markíze cigán Mezei "Dzurinda, ten tam už ne je, dilino, je tam Fico, Mečiar a Slota náš, ten nám rieši cigánsku otázku" :) edit:este lepsie: nejaka ciganka otazka: aka je nadlhsia slovenska rieka?odpoved: myslim si, ze Bratislava, alebo Budapest :lol:
Sniper Zverejnené 2. November, 2007 Autor Zverejnené 2. November, 2007 Jozefov avatar a RoSov náhodný avatar mi pripomínajú archív Gestapa :lol: :)
Duda Zverejnené 4. November, 2007 Zverejnené 4. November, 2007 Čítam si horoskop : Doprajte si dnes odpočinok a dostatok spánku. Organizmus je teraz trochu citlivejší, preto bude dobré, ak ho nebudete v týchto dňoch priveľmi preťažovať..... A po dočítaní rozmýšlam : O akom orgazme to do boha píšu? A potom som pochopila :lol:
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 4. November, 2007 Zverejnené 4. November, 2007 rozosmial ma Dudojenkin podpis.
tomba Zverejnené 6. November, 2007 Zverejnené 6. November, 2007 Slovák vraždil v Česku už na prvom rande V tomto som fakt neskuseny,mohol by mi niekto napisat,po kolkom rande sa vrazdi zvycajne? :lol: Inak ano,je to trochu morbidne,ale nadpis toho clanku je fakt skvost...
arwiel Zverejnené 7. November, 2007 Zverejnené 7. November, 2007 práve okolo mňa prešiel profesor, s ktorým som mala mať prednášku, z ktorej som sa, samozrejme uliala :lol: ten starý pán si nikdy nezatvára ústa, asi nimi aj dýcha :)
sumeru Zverejnené 7. November, 2007 Zverejnené 7. November, 2007 Hlaska v jednom filme, ked si nejaka detektivka prezerala pracovnu profesora zaoberajuceho sa 6- a viacnohym hmyzom : "On je etymolog." :lol: :)
Aikaterine Zverejnené 7. November, 2007 Zverejnené 7. November, 2007 Hodina biológie, téma :rozmnožovanie živočíchov, ktoré žijú v spoločenstvách. Spolužiačka: " No to sú napríklad včely a mravce. Oni majú jednu kráľovnú a tú všetci *****". Táto hláška ma ani tak nepobavila, skôr som sa smiala na reakcii profesorky :lol:Mám pocit, že inteligencia v našej triede klesá a klesá a klesá... :)
Nokia Zverejnené 10. November, 2007 Zverejnené 10. November, 2007 kto nevie po anglicky, tu je achmed mrtvy terorista s titulkami :lol: http://www.ceknito.sk/video/79527
Nokia Zverejnené 11. November, 2007 Zverejnené 11. November, 2007 kamoskyna hlaska :lol: "bože.. prečo je Pyco teplý?.. dnes je aký pekný..."
RoSo Zverejnené 11. November, 2007 Zverejnené 11. November, 2007 Marián Leško a jeho komentár k Paškovmu pokusu upraviť "čistopis" zákona o sociálnom poistení" uverejnený v denníku SME 6.11.2007. "Legislatívny odbor Národnej rady si nesmie vyberať, čo z toho, čo poslanci schválili, do zákona zapracuje a čo nie, lebo by tým vstúpil do výlučných právomoci Národnej rady a flagrantne porušil ústavu. To sú elementárne veci, ktorým rozumie každý, kto nie je právny expert strany Smer."
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 15. November, 2007 Zverejnené 15. November, 2007 moj prvy prispevok na FSP fore, ktory som si objavil vo find member's posts, v zneni : skuska, skuska .. :lol:
phersu Zverejnené 15. November, 2007 Zverejnené 15. November, 2007 Teraz som si spomenul ako som vcera nechtiac vyrusil zamilovany par pocas bozkavania :lol:
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz