Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Bola som v lekárni a chlap vedľa mňa hovorí tej predavačke :

-"Noo viete.... potreboval by som niečo... hmm.. Síce sex by bol lepší, ale dajte mi aspoň niečo na bolesti hlavy."

Som sa musela veľmi namáhať aby som nevyprskla.... :lol:

Zverejnené

:lol: No, there is an elephant in the way hahaaaa :)

edit: bola som minule u psychologičky po výsledky testov, čo som robila niekedy v marci, a ona ich už roztrhala :) Ts.

Zverejnené

Ak to zmazete,tak to pochopim,ale stoji to za to :lol:

Berky Jariabok a filozofia ma-amvpitchizmu

Ma-am Vpitchy. Toto meno sa v Britanii pomaly ale isto stava mantrou, ktoru si ludia do umoru opakuju pri kazdom probleme.Ma-am, kedysi provincny cinsky lekar, v roku 1983 emigroval cez Hong Kong do severoskotskeho Wicku, kde zalozil filozoficke ucenie Hyperflegmaticke neriesenie problemov. V roku 1996 sa ozenil s carokrasnou skotskou postarkou Elizabeth a po svadbe prijal jej starokeltske priezvisko Vpitchy (vyslovuje sa podobne ako znamy slovensky vulgarizmus). Neskor sa jeho ucenie premenovalo na ma-amvpitchizmus.

Siritel ma-amvpitchizmu na Slovensku, kedysi obavany trnavsky kvetinar Berky Jariabok, v nedavnom rozhovore pre Sme povedal: "Problemy nestaci neriesit. Treba ich nerieseit so stoickym kludom a vnutornym usmevom. To je podstatou ma-amvpitchizmu." V internetovej diskusii sa ho citatelia pytali, kedy mozu toto ucenie vyuzit vo svojom praktickom zivote. "Napriklad pozeram futbal v televizi," povedal Berky Jariabok. "Manzelka ma poprosi, aby som vyniesol smeti. Lenze ja viem, ze by ma to stresovalo, narusilo by to plynulost mojho krvneho obehu, zvysilo by mi to cholesterol a v konecnom dosledku skratilo zivot. Tak sa na nu milo usmejem a vyslovim meno velkeho ucitela: Ma-am Vpitchy."

V rozhovore pre Slovensky rozhlas Berky Jariabok citoval britskych vedcov, podla ktorych moze dosledne aplikovanie ma-amvpitchizmu predlzit cloveku zivot az o 15 rokov. Za predpokladu, ze zazracnu mantru nevyslovia napriklad pri obiehanie kamionu v neprehladnej zakrute.

"Kazdy den," povedal Berky Jariabok, "vyslovte tuto mantru aspon 15-krat a vas zivot sa nielen predlzi, ale aj zlepsi."

"Nie je ma-amvpitchizmus svojim sposobom sebecky a bezohladny? Neublizuje inym ludom?" spytala sa redaktorka Sro.

"Ma-am Vpitchy," odpovedal Berky Jariabok.

Zverejnené

Už asi 10 minút sa tu smejem nad fotkou z Párty informatikov, "mierne" retušovanou, Darkman, tomba a tomassi vedia

:lol:

Zverejnené

ja by som sa ešte len začal baviť, keby si ju sem šupol :lol:

Zverejnené

Axel,nedavas sem retusovane obrazky,"pstrosie" nove loga Slovana a este ich aj mazes,takto sa toto forum nesprzni :) :lol:

Zverejnené

Štyri doláre požadoval v americkom meste Greenburgh nožom ozbrojený zlodej od atakovaného muža, ktorý mu veľkodušne ponúkol desať dolárov, aby čo najskôr vyviazol z nepríjemnej situácie.

Keď pedantný útočník odmietol akceptovať väčšiu sumu, vošla obeť jeho kriminálnej akcie do najbližšieho obchodu, vymenila desať dolárov na jednodolárové bankovky a vyhovela striktnej požiadavke skromného kriminálnika...

http://dnes.atlas.sk/kuriozitky/122507/zlo...em-nepotrebujem

------------------------------

:) :lol:

Zverejnené

dnes som az plakala nad tym, aky kiks som napisala...

pisala som si v praci cez communicator s kamaratom, vlastne zamestnancom rovnakej firmy, ktory je vsak na ovela ovela vyssej pozicii mimochodom

bavili sme sa o vcerajsku, ked mi dal hrusku na obede..potom sme sa bavili o suskani /chap sepkani/....

a zrazu som napisala toto: mne tie baby zavideli iba moju šušku :lol: :) :) ;)

az zach par minutiek som si vsimla co som napisala..ale bolo uz neskoro na odcinenie....ako isto viete, malo tam byt "hrušku" ...

ja som sa tak zacala smiat....az som sa kolegyniam ospravedlnovala.... ;)

Zverejnené

mňa už dávnejšie rozosmial holandský národný vtip

Akým najjednoduchším spôsobom dostanete perlu z mušle?

3-krát silno zaklopete: Klop, Klop, Klop!

a potom zarevete:

AUFMACHEN !!!

Zverejnené

Jedna osoba ktorá mi tvrdi ze sa niekam dostane a pritom ma ortientacny zmysel ako slepec bez palicky :lol: :)

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

Rozosmial ma preklep na stranke markizackeho online spravodajstva TNky

Predseda zahraničného výboru Boris Zala (Smer-SD) je presvedčený, že maďarský premiér prijme pozvanie do svojho partnera Roberta Fica

:lol: nenadarmo sa vravi, ze sex riesi problemy :)

Zverejnené

jj, no mne sa tí dvaja hneď od začiatku zdali nejakí divní :lol:

Zverejnené

smejem sa niekedy na tom, ze v ziadnej odbornej oblasti vedeckeho poznania nie su bezni normalni ludia tak podkuti ako v sexulnej. uz aj male deti poznaju vsetky tie vyrazy a aj tu na prednaske, ked docent vyhlasi oralnu skusku z predmetu, najdu sa taki, co sa uskrnaju, akoby neviem co vtipne povedal :)

ludia poznaju iba eufemisticky vyznam slov. pritom povodny uz nie je znamy pomaly nikomu. azda okrem 75rocnych absolventov klasickych gymnazii.

treba vediet aj co hovorime, nie len ohanat sa odbornym slovnikom :lol:

Zverejnené

spolužiak1: rozmýšľam, že by som sa už začal učiť

spolužiak2: ale prestaň, nebuď ako malý

:lol:

Zverejnené

Rytmusova hlaska: V Anglicku je iba jedno muzstvo ktore hraje futbal!

:lol: ;) :) ;) Aky trapko :)

Zverejnené

Slotova hlaska teraz predchvilou v diskusnej politickej relacii: .... "Malina ci Hedviga" :lol:

Zverejnené

... Upozornenie: Výrobok nie je jedlý. :lol:

(z návodu na použitie USB flash drive)

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov