Cactales Zverejnené 26. August, 2007 Zverejnené 26. August, 2007 Žena z novozélandského Aucklandu zavolala vo štvrtok neskoro večer políciu, aby jej pomohla sňať z rúk jej priateľa putá, kúpené v miestnom sexshope. Oznámili to dnes novozélandské elektronické médiá. http://dnes.atlas.sk/kuriozitky/120719/nov...kovneho-milenca :lol: :) :)
choze Zverejnené 26. August, 2007 Zverejnené 26. August, 2007 cactales asi pred 4 rokmi som doviedol vtedy 6 rocnu dceru na policiu s putami na rukach a nemohli ich idomknut ani oni . bolo to vecer asi o 10 a museli stiahnut do prace kolegu ktory mal doma zbierku put a prisluchajucich klucov. bol to starsi typ a nebol zo sexshopu.
phersu Zverejnené 26. August, 2007 Zverejnené 26. August, 2007 ehm choze a prečo tvoja 6 ročná dcéra mala na rukách putá? :lol: Týraš vlastné deti?
choze Zverejnené 26. August, 2007 Zverejnené 26. August, 2007 to bola iba hra a nebolo klucov. to sa hrali deti medzi sebou ja som riesil problem a nastastie ju nezamkli o branku.
Cactales Zverejnené 26. August, 2007 Zverejnené 26. August, 2007 No u detí to nie je až také trápne. A tvoj prípad zrejme prebehol celkom diskrétne :lol: Neviem aký je medzi tými putami rozdiel, ale predpokladám, že na tie zo sexshopu by stačilo aj domáce náradie. A nedozvedelo by sa o tom pol planéty. Keď si predstavím, ako tá žena volá na políciu, a vysvetľuje...
game Zverejnené 26. August, 2007 Zverejnené 26. August, 2007 no minimum policajti mali o zábavu postarané hm ... a v usa by na výrobcovi ešte vysúdili milióny :lol: a do balíčka v sexshopoch by sa k putám dostalo ešte blbuvzdorné varovanie :)
Sniper Zverejnené 26. August, 2007 Autor Zverejnené 26. August, 2007 asi pred 4 rokmi som doviedol vtedy 6 rocnu dceru na policiu s putami na rukach a nemohli ich idomknut ani oni .Mal si šťastie že si ťa tam nenechali ako podozrivého pedofila :lol:
Nokia Zverejnené 28. August, 2007 Zverejnené 28. August, 2007 THINGS THAT ARE DIFFICULT TO SAY WHEN DRUNK... 1. Innovative2. Preliminary3. Proliferation4. Cinnamon THINGS THAT ARE VERY DIFFICULT TO SAY WHEN DRUNK:1. Specificity2. Anti-constitutionalistically3. Passive-aggressive disorder4. Transubstantiate THINGS THAT ARE DOWNRIGHT IMPOSSIBLE TO SAY WHEN DRUNK: 1. Thanks, but I don't want to have sex.2. Nope, no more booze for me!3. Sorry, but you're not really my type.4. Taco Bell? No thanks, I'm not hungry.5. Good evening, officer. Isn't it lovely out tonight?6. Oh, I couldn't! No one wants to hear me sing karaoke.7. I'm not interested in fighting you.8. Thank you, but I won't make any attempt to dance, I have noco-ordination. I'd hate to look like a fool!9. Where is the nearest bathroom? I refuse to pee in this parking lot or on the side of the road.10. I must be going home now, as I have to work in the morning.
phersu Zverejnené 28. August, 2007 Zverejnené 28. August, 2007 Kolega sa dnes pýta: A to aj v česku majú zajtra sviatok SNP? :lol:
doll Zverejnené 28. August, 2007 Zverejnené 28. August, 2007 dnes som videla jeden parik , ktory mal tricka s nazvom "vesmirni ludia"..... :lol: ja som nemohla, strasne mi pridu tieto sekty smiesne, a mala som chut ich vysmiat priamo na ulici.... stupidni ludia
pralinka Zverejnené 28. August, 2007 Zverejnené 28. August, 2007 a preco myslis, ze do tej sekty patria??je vela recesistov, co si zoberie tricko taketo na seba len z cistej haluze :-)
doll Zverejnené 28. August, 2007 Zverejnené 28. August, 2007 prali, keby si ich videla, tak to bol proste rovnaky typ ludi, co pred nedavnom publikovali clanok v plusku a bolo tam par foteciek.... a dotycni dvaja lepili nalepky pri autobusovej zastavke... a mozno recesisti by boli keby su mladsi, ale toto bol postarsi par.... no proste niet pochyb :lol:
weirdo Zverejnené 30. August, 2007 Zverejnené 30. August, 2007 looooooooooooooooool ;) :lol: :) :) ;)
weirdo Zverejnené 30. August, 2007 Zverejnené 30. August, 2007 ja uz fakt neverim na Miss :lol: nema chybu :) :)
Nokia Zverejnené 30. August, 2007 Zverejnené 30. August, 2007 parodia na slovensky rap ako najsamlepsie :lol: :)
Nokia Zverejnené 2. September, 2007 Zverejnené 2. September, 2007 sice som to videl uz vela krat, ale vzdy si to rad pozrem :lol: http://www.youtube.com/watch?v=wU0-1Mkvp0U vyborne ako cely serial :)
Sniper Zverejnené 4. September, 2007 Autor Zverejnené 4. September, 2007 Koxo mne dnes prišli maily, ktoré mi niekto odoslal 72 rokmi!!! :lol: A dokonca 2 ešte o rok skôr!! To som si až teraz všimol!!
Nokia Zverejnené 4. September, 2007 Zverejnené 4. September, 2007 ked chces ja ti poslem mail z roku ked este jezis plienky obliekal :lol:
Duda Zverejnené 4. September, 2007 Zverejnené 4. September, 2007 Tých mailov bolo :) Mňa ináč dneska celkom rozosmial môj rozvrh..... Zbohom zdravý rozum :lol:
lukas Zverejnené 4. September, 2007 Zverejnené 4. September, 2007 Koxo mne dnes prišli maily, ktoré mi niekto odoslal 72 rokmi!!!to si odloz, to su elektronicke starozitnosti inak vobec nie je divne, ze ti prisli az teraz, vtedajsim pocitacom vsetko dlho trvalo :lol:
nutrinka Zverejnené 4. September, 2007 Zverejnené 4. September, 2007 ježiš ja nemôžem, opravujú nám na dedine cestu a namiesto mačacích hláv bude asfaltkaa dnes prišli do krčmy cestári, či nemáme trávu, že nemajú uhlie a chcú sa rozveseliť :) aby to tu nevyzeralo napokon ako v beverly hills akurát namiesto paliem bude popri ceste niekoľkometrová marihuana :lol:
Andulqa Zverejnené 4. September, 2007 Zverejnené 4. September, 2007 sice som to videl uz vela krat, ale vzdy si to rad pozrem http://www.youtube.com/watch?v=wU0-1Mkvp0U vyborne ako cely serial to je perfektnyyy serial :lol: musim zohant druhu seriu, tesim ze uz vychadza :) a ten britsky prizvuk, mnam :) ;) 0118 999 881 999 119 725...3 hehe ;)
phersu Zverejnené 8. September, 2007 Zverejnené 8. September, 2007 Včera sme sa s kamošmi bavili o internetových prehliadačoch a jeden si sťažoval na Firefox. Zrazu sa jeden kamoš pýta: Edo ty máš Firefox? Edo: Nie ja mám internet od Orangu :lol: ja som z toho nemohol :)
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz