chorche Zverejnené 11. Júl, 2007 Zverejnené 11. Júl, 2007 Zeby ma nieco brutalne rozusmialo? Ale ano, sam som povedal nejaku nevine znejucu poznamku na dekana, skratka hodnotil som jeho nedochvilnost (meska ak nie 3,5 hodiny, tak aj dlhsie a aj tak sa venuje inym veciam, ale pri jeho funkcii....). No, znelo to uplne tak, ako som povedal, ale ked som sa nad tym zamyslel, tak to malo taky podton a tak to vyznelo, ze som sa musel smiat. No aby ste sa zabavili aj vy: Ten chapik prisiel minule na poradu presne o jednej, ako porady byvaju, len sa slubil na nu uz mesiac dopredu.... :lol:
Duda Zverejnené 11. Júl, 2007 Zverejnené 11. Júl, 2007 O môj bože mňa už na tejto tvojej príhode rozosmialo už len to že som jej vôbec nerozumela :lol:
chorche Zverejnené 11. Júl, 2007 Zverejnené 11. Júl, 2007 Ale na to kasli. Dost ma pobavili niektore zadery tu na fore, pozeram napriklad phersuho prispevok do temy pocasie zo 4. 7. a vidim: dve slova a kopec znaciek, akoze vulgarizmov, fakt som sa zasmial!
Duda Zverejnené 12. Júl, 2007 Zverejnené 12. Júl, 2007 Na jednom inom fórume niekto uviedol ako svoje bydlicko : Žiaľ nad Hrobom :lol:
chorche Zverejnené 12. Júl, 2007 Zverejnené 12. Júl, 2007 Urcite toho nebolo tolko, co vcera. Ale jeden drsny nepublikovatelny vtip mal cosi do seba....
doll Zverejnené 16. Júl, 2007 Zverejnené 16. Júl, 2007 tento vtip: sedi blondinka na posteli, v ruke drzi vibrator a hovori mu: "netras sa, aj ja to idem robit po prvy raz" :lol:
chorche Zverejnené 16. Júl, 2007 Zverejnené 16. Júl, 2007 Kolega ma dve auta a ked som sa dnes dopocul, ze policajtovi dal papiere od jedneho z nich a on uznal, ze je vsetko v poriadku, pricom bol na tom druhom aute, tak som sa dost zabavil....
phersu Zverejnené 21. Júl, 2007 Zverejnené 21. Júl, 2007 dnes sa so mnou rozisiel moj priatel. povedal mi ze ma ma plne zuby a ze mi to uz musel povedat takto do tvare, aj ked sa cely ten cas pozeral na snurky na topankach. pousmiala som sa, tot som na tento okamich cakala uz celych 6 mesiacov co sme boli spolu. spytala som sa ho ci ho to nebude boliet a on povedal ze to by ho skor bolelo keby to sam tahal dalej. vtedy som mala taky zly pocit, ze co ak nieco urobim zle a potom ho to vazne bude boliet, ale ubezpecil ma ze takto to bude lepsie. vytiahla som teda kombinacky a vyrvala mu prvy predny zub. krv zacala striekat vsade naokolo, ale ja mam silnu povahu a tak som mu znova vopchala kombinacky az skoro do krku a vyrvala dalsi a dalsi a dalsi...ked mu uz nezostal ani jeden, spolocne sme vsetky tie zuby pozbierali zo zeme a hodili do Dunaja. zalialo ma take stastie ze som ho chcela pobozkat, ale hnusilo sa mi rozryvat jeho dasna tak som mu len povedala, ze nech sa neboji ze vsetko je zase ok. on to pochopil, lebo ja som vedela ze on ma vzdy chapal. :) :) :lol:
doll Zverejnené 24. Júl, 2007 Zverejnené 24. Júl, 2007 dnes som volala s kamosom, spoluziakom, a navrhol mi ze ma zavezie do skoly, do uherskeho hradista, na motorke...a takto vyzeral nas rozhovor: on: "no ved ja ta zaveziem do skoly na motorke, len si zozen prilbu"ja: "no to isto, s tebou za motorku nesadnem, staci mi ze chodis cez dediny autom nonstop nad stovku"on: "neboj, ved na motorke na ceste nepojdem viac nez 200 km za hodinu..." :lol: ako nech sa nehneva......ale snad rozumiete preco som odmietla ... hovado :)
chorche Zverejnené 2. August, 2007 Zverejnené 2. August, 2007 Downloadnuty ISOS5, hura, hura, tesim! + 2 stare hokejove hlasky z obdobia, ked Mraz navalil rozhodcovi a ich pripomenutie:Sechny: "Ta dobre zrobil!""Mraz mu behal po chrbte!"
hisham Zverejnené 6. August, 2007 Zverejnené 6. August, 2007 Som až teraz zistila, že tá Golden Hruška, čo ju tu už asi týždeň máme, je vlastne domáci sirup od tety :lol: Tak to teraz popíjam s ľadom a má to úplne super farbu, takú neonkovú ružovú.
Nokia Zverejnené 6. August, 2007 Zverejnené 6. August, 2007 toto :lol: www.motopokec.cz/pokec/blbka-v-porsche-aneb-poklidne-odpoledne-v-konviktske-3f-112319t-112319.html#msg-112319 zeny a auta, smrtelna kombinacia :)
phersu Zverejnené 6. August, 2007 Zverejnené 6. August, 2007 GermaniaWerks? (10:19 PM) : clovece si triezvy? :lol: :) ;) to čo mam toto za reputaciu EDIT JE TU KOCKA ,ktora SI CHCE POZRIET PEKNEHO 25 roc CHALANA S VIBRATOROM V RITKE A VYHOLENYM MACKOM V RUKE? msn, skype ..posli RP :) ;) ;) ;) Ja z toho nemozem :D
chorche Zverejnené 6. August, 2007 Zverejnené 6. August, 2007 Kamoske sa zadarilo, zadrela taku neskutocnu vec, ze to je sice nepublikovatelne, ale.... Aspon na chvilu sa clovek zasmeje, den nie je strateny!
Cactales Zverejnené 9. August, 2007 Zverejnené 9. August, 2007 Rozhlasové dopravné informácie:"Na diaľnici je v ľavom pruhu zabudnutý fúrik. Prechádzajte tadiaľ opatrne." Len či mal aj diaľničnú známku? :lol:
nutrinka Zverejnené 10. August, 2007 Zverejnené 10. August, 2007 no toto bolo trochu dávnejšie, ale spomenula som si na to, že to sem musím dať, keď som to hisham rozprávala... :) môj kamarát alkoholik stretol ďalšieho kamaráta"fero, kam ideš?""do krčmy""boha, ty vieš tak presviedčať" :lol: nemôžem z toho chlapa niekedy
Nokia Zverejnené 10. August, 2007 Zverejnené 10. August, 2007 jedna hlaska zo simpsonovcov:"mlady muzi, jelikoz si rozbil dedovi zuby, rozbije ti on tvoje" :) :lol:
Cactales Zverejnené 13. August, 2007 Zverejnené 13. August, 2007 toto: Skutočne výhodná akcia. :lol: http://blogujem.kvalitne.cz/hyperinflacna-akcia-tesco.html
Cactales Zverejnené 14. August, 2007 Zverejnené 14. August, 2007 Nepoužívaný železničný most sa snažili rozrezať a odniesť do zberných surovín neznámi páchatelia v západomaďarskej župe Vas. Políciu o prípade informovala samospráva obce Pinkamindszent, ktorej most patrí. http://www.sme.sk/c/3439265/V-Madarsku-sa-...nicny-most.html Kde sa naši spoluobčania hrabú s kanálovými poklopmi a káblami. Treba rozbehnúť biznis hneď vo veľkom! :lol:
Sniper Zverejnené 14. August, 2007 Autor Zverejnené 14. August, 2007 Pamätám si, bolo to pred vyše 20. rokmi, brácho bol prvák alebo druhák na ZŠ, ja som bol vtedy asi tretiak, a písal si úlohu a potreboval vymyslieť vetu kde by bolo slovo sivý. Mňa napadla hneď jedna veta, a síce: "Mám sivého vtáka". Keďže sme vtedy boli ešte relatívne malí a nemali sme šajnu o niečom takom ako homonymum, tak brácho to surovo napísal do zošita a bol rád že úlohu mal hotovú. Keď mu potom matka úlohu kontrolovala, tak sa začala strašne smiať, mňa to trochu urazilo keďže mala "niečo" proti mojej vete čo som vymyslel, ale teraz po rokoch sa na tom smejem keď si predstavím že brácho by pred učiteľkou a celou triedou nahlas odrecitoval: "Mám sivého vtáka". :lol:
nutrinka Zverejnené 15. August, 2007 Zverejnené 15. August, 2007 otec mi tu práve hovoril, ako sa na vojne vyhýbal všetkému, čomu sa dalo "granát som v ruke nikdy nedržal. strielanie zo samopalu? prosím ťa, kto by to čistil... bojový poplach? zaliezol som psovi do búdy a nech si ma hľadajú... nuž, so mnou by varšavská zmluva asi nič nevyhrala" aspoň že na uniformu moju mamu zbalil :lol:
phersu Zverejnené 16. August, 2007 Zverejnené 16. August, 2007 tak dnes určite rozhovor s nut takú chuť mám vycapiť to sem ale to nemôžem asi by ma zabila :lol: lol ja z toho nemozem hlavne z tej hlasky jej zleho ja :)
hisham Zverejnené 18. August, 2007 Zverejnené 18. August, 2007 Neviem prečo, ale vždy ma dostane to Nokove "From: stojan na mobil" :lol: LOL to je vobrus A tie vyššie spomínané granáty mi tiež niečo pripomenuli, ale to je také vtipné, že sa to ani neoplatí písať, to by bolo znehodnocovanie :)
doll Zverejnené 19. August, 2007 Zverejnené 19. August, 2007 vcera som bola u babky s mojim priatelomvybrali sme sa aj s hafanom k vode, na prechadzku.... no a smiali sme sa na tom babkinom spicovi, lebo ked videl ako sa s priatelom drzim za ruky, ako sa chytame a pusinkujeme, stale na nas hladel, behal okolo a stekal :lol: no ale vrchol bol, ked sme si rozostreli deku, jeho som priviazala k stromu, aby nedociahol na nas a na dekuzacala som sa s priatelom maznat, atd atd atd ... no hafan si lahol, polozil hlavu na labky a sledoval nas... akoze to sa nedalo nesmiat sa na nom, akym pohladom na nas hladi....a obzvlast na mna... ako keby vravel "ako si mi to mohla urobit" :) a ked som si sadla na priatela a zacali sme vykonavat iste pohyby...normalne sa otocil chrbtomk nam, lahol si a hladel do blba :) ja som nechapala ;) zlaty bol ;)
phersu Zverejnené 21. August, 2007 Zverejnené 21. August, 2007 V sobotu som bol na stanovačke s bývalimi spolužiakmi.V podvečerných hodinách sme sa vybrali so spolužiakom v mierne podnapilom stave (no dobre boli sme už sťatí) popozerať po bufetoch pri jazere.Zakotvili sme v jednom bo som stretol kamošku tak sme si prisadli a k spolužiakovi si prisadla ďalšia kamoška. Kecáme kecáme a zrazu ta holčina fest vyjela po spolužiakovi také výkusa mu išla dať že som nechápal a on jej uhol a utiekol odťial preč :lol: :) :) (na jeho obranu musim povedať že sa skor podobala na muža než na ženu)Ona ostala celá paf ze kde je kam isiel co mu je. Tak som chcel zachránit spoluziaka tak som jej nakecala ze on je GAY ;) ;) Ona mi to úplne uverila a zrazu sa spolužiak vrátil tak ona išla za ním a ospravedlnila sa mu že ona nevedela že je gay a hento toto a potom pozrel na mňa a povedal mi iba jedno slovo KO*OTE (a ja že mu zachránim česť že neni žiadny hanblivec). Ja som niekedy strašná sviňa ;)
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz