chorche Zverejnené 15. Máj, 2007 Zverejnené 15. Máj, 2007 Vcera som mal dobry u...rehot na hlaske veduceho maleho synatora: "Oci, trava zozerie hovno, vsak?" (To bola otazka po "znackovani teritoria".)
Darkman Zverejnené 28. Máj, 2007 Zverejnené 28. Máj, 2007 Poláci šetří, zda Tinky Winky z Teletubbies není gay co dodat :lol:
chorche Zverejnené 29. Máj, 2007 Zverejnené 29. Máj, 2007 Na jednom blogu reakcia jedneho pana na moj prispevok, to bol fakt smiech z duse, taky som zazil za posledny rok len 3. raz....
nutrinka Zverejnené 1. Jún, 2007 Zverejnené 1. Jún, 2007 môj bývalý spolužiak zo základky mi včera zadrel "hela, na teba sa človek pozrie a vidí, že nie si panna" :lol: hovado
Sniper Zverejnené 1. Jún, 2007 Autor Zverejnené 1. Jún, 2007 "hela, na teba sa človek pozrie a vidí, že nie si panna" :lol: to ako k tomu dospel?
phersu Zverejnené 2. Jún, 2007 Zverejnené 2. Jún, 2007 Fúkol jej do pusy a u kolien mala prievan, tak neni o čom je to jasné :lol:
Wink Zverejnené 2. Jún, 2007 Zverejnené 2. Jún, 2007 Dnesny, ci vlastne vcerajsi, Silvester 1995 na STV2 :lol:
chorche Zverejnené 3. Jún, 2007 Zverejnené 3. Jún, 2007 Dnes sme so svojim krstniatkom riesili vaznu pracovnu vec a ked sme sa nevedeli dopracovat k vysledku, zacali sme sa zabavat a smiat.
doll Zverejnené 4. Jún, 2007 Zverejnené 4. Jún, 2007 som sa rozhodla ze navstivim osobne rektora, tak som zaklopala na rektorat, a povedali mi keby chvilku pockam, lebo ma poradu..tak som si sadla von, tam miska s cukrikmi, ktora mi nedala kluducakala som 5, 10 minut...a povedala som si ze si ho predsa len dam... akonahle som ho strcila do ust, zrazu sa otvorili dvere a prorektorka mi oznamila ze mozem vstupitskoro mi zabehlo :lol: kedze bol cukrik vcelku velky, musela som ho strcit medzi zuby a lico, pretoze ked bol na jazyku suslala som :) tak s hrcou na lici ako skrecok som vosla do kanclu a pozdravila....rektor hodil na mna usmev, a mna napadlo ze kvoli comu :) tak pak ked mi kontroloval bakalarku, tak som nenapadne vrhla cukrik do obalu a strcila do kabelky....a bol klud ;) ale poucila som sa, uz nikdy nebudem do niecoho rypat pred schodzkou....
Sniper Zverejnené 4. Jún, 2007 Autor Zverejnené 4. Jún, 2007 ale poucila som sa, uz nikdy nebudem do niecoho rypat pred schodzkou....Teraz si už budeš pamätať že medzi 7 smrteľných hriechov patrí aj obžerstvo :lol:
game Zverejnené 5. Jún, 2007 Zverejnené 5. Jún, 2007 dnes ma rozosmialo mimoriadne, že z BA prídem domov vždy zmorená ako z uránových baní ... :lol:
chorche Zverejnené 5. Jún, 2007 Zverejnené 5. Jún, 2007 Tak rozosmiali sme sa s kamaratmi v jednom nemenovanom podniku navzajom, trepali sme totalne koniny, prvy prispevok som predniesol so smrtelne vaznou tvarou a aj som to tak myslel, ale vsetci sa zacali smiat, ze hovorim, ako keby som dnes napisal 4 skripta a uz sa to nedalo udrzat, hlaska za hlaskou sa vali.... :lol:
Andulqa Zverejnené 5. Jún, 2007 Zverejnené 5. Jún, 2007 toto :) som sa zasmiala :lol: Let's face it: English is a crazy language. There is no egg ineggplant or ham in hamburger, neither apple nor pine in pineapple.English muffins were not invented in England or french fries inFrance. Sweetmeats are candies, while sweetbreads, which aren't sweet,are meat.We take English for granted. But if we explore its paradoxes, we findthat quicksand can work slowly, boxing rings are square, and a guineapig is neither from Guinea nor is it a pig. And why is it that writerswrite, but fingers don't fing, grocers don't groce, and hammers don'tham? If the plural of tooth is teeth, why isn't the plural of boothbeeth? One goose, 2 geese. So, one moose, 2 meese? One index, twoindices? Is cheese the plural of choose?If teachers taught, why didn't preachers praught? If a vegetarian eatsvegetables, what does a humanitarian eat?In what language do people recite at a play and play at a recital?Ship by truck and send cargo by ship? Have noses that run and feetthat smell? Park on driveways and drive on parkways?How can a slim chance and a fat chance be the same, while a wise manand a wise guy are opposites? How can the weather be hot as hell oneday an cold as hell another?When a house burns up, it burns down. You fill in a form by filling itout and an alarm clock goes off by going on.When the stars are out, they are visible, but when the lights are out,they are invisible. And why, when I wind up my watch, I start it, butwhen I wind up this essay, I end it?Now I know why I flunked my English. It's not my fault; the sillylanguage doesn't quite know whether it's coming or going.
Sniper Zverejnené 5. Jún, 2007 Autor Zverejnené 5. Jún, 2007 how_hard_could_it_be_to_cancel_an_aol_account :lol:
RoSo Zverejnené 5. Jún, 2007 Zverejnené 5. Jún, 2007 Dnes som si kupil 7Up. Neskor som zistil, ze na flasi nie je ani slovo po anglicky, ale vsetko je v cestine. Kolega to zhrnul takto: Slovak v Anglicku si kupil u pakistanca cesku malinovku :lol: To je globalizacia.
chorche Zverejnené 6. Jún, 2007 Zverejnené 6. Jún, 2007 Dost brutalnu situaciu sme zazili v kancelarii, ked som sa odrazu ocitol na koberci. Na chrbte, prirodzene, inak by to nestalo za zmienku. A mozem ja za to, ze mi zapadli veci za stol a tvarou dolu som zakonite nevidel hore, kde boli zaseknute? No, nemohol som ist na to zhora, lebo tam bol komplet cely blok haraburdia. Ale kolegyna sa na mne nasmiala a nakoniec to prislo zabavne aj mne samotnemu.
phersu Zverejnené 7. Jún, 2007 Zverejnené 7. Jún, 2007 Keď sme išli z roboty tak nás stopli policajti a ja s kamošom sme sedeli vzadu a nemali sme páse. Policajt na nás pozerá a šoférovi hovorí, prečo tí dvaja vzadu nemajú páse viete že ste za nich zodpovedný a máte ich upozorniť nech si dajú páse. Kamoš šofér, že "dajte si páse buzeranti" policajt len ostal hľadieť a že okey môžete ísť vidím že máte rešpekt bo vás hneď poslúchli.
doll Zverejnené 7. Jún, 2007 Zverejnené 7. Jún, 2007 mamca mi dnes hovorila sokujuci pribeh z obdobia ked mi bola na rodicovskom zdruzeni, ked som bola v stvrtom rocniku na zakladnej skole triedna ucitelka na mna nabonzovala, ze som zbila moju spoluziacku, nasledne jej nadavala a bola som agresivna mamca az verit nechcela :) a ja si na to pre istotu ani nespominam :lol:
game Zverejnené 8. Jún, 2007 Zverejnené 8. Jún, 2007 dnes sa toto výnimočne hodilo do jedného rozhovoru /keď práve baby mali poznámky na chlapov :lol: do toho mi to práve prišlo mailom :) /... : > # # Když jednou seděla princezna ve své nádherné zahradě nabřehu potoka,> #> # vyskočila z potoka žába a řekla jí: "Jsem princ zakletý zlýmčarodějem.> # # Stačil by jediný tvůj polibek, bych se znovu proměnil vpohledného, #> # urostlého a elegantního muže.> # # Pak se můžeme vzít a žít šťastně na tvém zámku s moumatkou. Budeš mě> # moci> # milovat, připravovat moje jídlo, prát moje košile a rodit mojeděti.> # # Budeme velmi šťastní."> # # Tentýž večer si princezna při vychutnávání lehceosmahnutých # žabích> stehýnek> # ve vinné omáčce pomyslela: "Tos uhod, blbečku..." :)
chorche Zverejnené 8. Jún, 2007 Zverejnené 8. Jún, 2007 Rozosmial ma blog - boli uvedene vyroky z JZD typu "vyzdvihujem.... a soudruha Vorela za vejce!... Strasne dvojzmysly.... :lol:
arwiel Zverejnené 8. Jún, 2007 Zverejnené 8. Jún, 2007 rozosmial ma chorche týmto príspevkom: (Nadavka)! Ja sa na to mozem (nadavka)! Je to cele na (nadavka)! (Nadavka) hockeyarena! Zasa nejde, do (nadavka)! A to som chcel pisat tlacovku (nadavka)! Ignatius a Wittmann vedia, co su to za haluze, ale takto mozem akurat tak holy (nadavka)!!! :lol: :) :)
chorche Zverejnené 8. Jún, 2007 Zverejnené 8. Jún, 2007 Hah, tak som predsalen niekomu sprijemnil den! (No, tento styl mam z blogu Miroslava Tropka: "Ja Ta (ruska nadavka, ruska nadavka)...."
RoSo Zverejnené 10. Jún, 2007 Zverejnené 10. Jún, 2007 Prave som si precital vtip, ktory mi poslal kamarat cieso mailom Raz v noci išli zo žúru Ivana Christová, Pavel Bruchala a Ibi Maiga pešo." Ivana zastavila pri jednom plote, prestrčila hlavu cez mreže a začala grcať do záhrady. Odzadu ku nej pristúpil Ibi, stiahol jej nohavičky a pekne ju odzadu po######al... Keď skončil, hovorí Bruchalovi: "Teraz si ty na rade." Pavel sa rozplakal: "Ale mne sa nezmestí hlava medzi mreže
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz