Sniper Zverejnené 9. Apríl, 2007 Autor Zverejnené 9. Apríl, 2007 Nokia to tu už postoval prednedávnom tomassi. Vidno že ide o veľmi známy fenomén :) :lol: MUSLIMSKÁ ZÁHADA Všichni se diví že muslimstí terroristé neváhají a spáchají sebevraždu.Podívejme se na to. Žádné pivo, žádné party, žádné bary, žádná televize, žádný basebal, žádný fotbal, žádná košíková, žádný hokej, žádná zábava, žádná vepřová, žádné párky, žádné hamburgry, žádné krevety, žádné ústřice, dokonce ani žádné mrazené rybí filé. Místo oblečení hadry, místo klobouku ručník. Neustálé skučení souseda který je nemocný a nejsou doktori. Neustálé skučení chlapa na věži. Nesmíš se holit. Tvá žena se nesmí holit. Nesmíš se osprchovat abys spláchnul pach oslího masa vareného na velbloudím trusu. Ženy chodí oblečeny do pytle a musí mít neustále závoj. Nevestu ti vybere někdo jiný. Páchne jako tvůj osel, tvého osla aspoň nebolívá hlava. A pak vám řeknou že po smrti vám bude mnohem líp. TAKŽE O ŽÁDNOU ZÁHADU NEJDE :)
tomba Zverejnené 9. Apríl, 2007 Zverejnené 9. Apríl, 2007 Dneska som videl rekonstrukciu mojho porodu :lol:
game Zverejnené 10. Apríl, 2007 Zverejnené 10. Apríl, 2007 prišiel mi domov katalóg " Párty novinky " s akciovými cenami do konca mája ... takže keby ste chceli nejakými čudami spestriť najbližšie stretko, stačí mi povedať :lol: napríklad : prenosný výrobník bublín / + 1 náplň zadarmo ! / výrobník hmly / + 1 náplň zadarmo ! / zväzok farebných rotujúcich lúčov ! exotické svietiace drinky ! svietiace telo sviečky ! ...... :) :)
Ignatius Zverejnené 16. Apríl, 2007 Zverejnené 16. Apríl, 2007 Na algebre a diskrétnej matematike, keď cvičiaci nakreslil domček jedným ťahom a nazvali sme to honosne Eulerovským ťahom, to sa fakt vtedy nedalo vydržať... :lol: No a v ďalšom príklade, kde sme mali zisťovať, či grafy sú Eulerovské ťahy, ako prvý prišiel na rad pentagram... Proste úchvatná výučba :)
Nokia Zverejnené 20. Apríl, 2007 Zverejnené 20. Apríl, 2007 mi doslo od kolegu video ze ako sa nudia cesi dost dobre to je, chlapci zamaskovany, behaju po uliciach a baby co su nalahko oblecene, napr len nejake tielko, alebo tie tricka cez prsa, tak im to stahuju a utecu :lol: :) alebo sukne :)
Nokia Zverejnené 20. Apríl, 2007 Zverejnené 20. Apríl, 2007 pozeram serial IT crowd, typkom hori v kancelarii, ma dojst sef tak to zamaskuju daju pred to nejaky stary ram ako monitor, a sef ako dojde s kludom anglicana (sak to aj je britsky serial) zahlasi ze "nice screensaver" :lol: :) :)
Sniper Zverejnené 20. Apríl, 2007 Autor Zverejnené 20. Apríl, 2007 chlapci zamaskovany, behaju po uliciach a baby co su nalahko oblecene, napr len nejake tielko, alebo tie tricka cez prsa, tak im to stahuju a utecuTo je staré a robia to nielen Česi :lol: Minule som videl video ako nejakej starej stiahli gate :)
nutrinka Zverejnené 20. Apríl, 2007 Zverejnené 20. Apríl, 2007 stanley fox diktuje poznámky na biológii: človek umiera na podchladenie, ak klesne teplota pod 28°Cspolužiačka: a to ako je možné, keď v Sibíri býva aj -40°Cstanley: vidíš, to ma nenapadlo sa mi zdá, že priemerná inteligencia v našej triede sa každým rokom zvyšuje :lol:
Nokia Zverejnené 20. Apríl, 2007 Zverejnené 20. Apríl, 2007 dalsia hlaska z IT crowd zenska sa snazi typkovi vysvetlit ze ma "svoje dni" tak rozne hlasky pouziva az povedala ze sa dala ku komunistom, a jeho odpoved, nooo maju par presvedcivych argumentov :lol: hovado :)
tomassi Zverejnené 21. Apríl, 2007 Zverejnené 21. Apríl, 2007 dnes komentátor na GS hovoril o trénerovi Tottenham HotspursHolanďanovi Martin-ovi Jol-ovivraj má 2 bratov, kvôli kt. sa stáva terčom posmechuvolajú sa Dick a Cock- to som sa začal uškŕňaťpotom kom. povedal, že tí čo vedia po anglicky vedia o čom hovorívzápätí sa ma fotrík opýtal, že čo to znamená :lol: na to som mu povedal, že neviem a rehlil som sa jak malé prasa
phersu Zverejnené 22. Apríl, 2007 Zverejnené 22. Apríl, 2007 V sobotu som sa učil u frajerky a ona pozerala Bailando - Tanec pre teba Tam je nejaká polovietnamka, ktorá tancuje pre otca aby mu vytancovala letenku do Vietnamu pretože tam nebol nejakých 20 rokov ani na pohreb otca nebol lebo nemajú na to. A keď dotancovala tak ten jeden z porotcov vraví: Jo Vietnam, krásna to zěmě , já tam byl. A začal sa tam nad tým rozplývať :lol: :) Čistý magor oni na to nemajú aby tam išli a on sa tam začne chváliť.
Nokia Zverejnené 22. Apríl, 2007 Zverejnené 22. Apríl, 2007 toto fakt nema chybu, ako pekne dokaze niekto napisat list mestskym policajtom tu su nascanovane materialy :lol: prvy list http://www.chcetezmenu.cz/images//nemachybu1.jpg odpoved od policie http://www.chcetezmenu.cz/images//nemachybu2.jpg :)
Nokia Zverejnené 22. Apríl, 2007 Zverejnené 22. Apríl, 2007 Muž odejde do práce a žena si přivede domů milence. Její malý syn přijde neočekávaně domů, uvidí milence s matkou a tak se schová do skříně a sleduje. V tom přijde domů i manžel. Žena vyskočí a aniž by si všimla ve skříni svého syna ukryje svého milence do téže skříně. V tom se chlapeček ozve: -"Je tady tma, co?" Muž odpoví: -"To teda je." Chlapeček: -"Mám u sebe baseballový míček." Muž: -"To je fakt bezva." Chlapeček: -"Nechceš ho koupit?" Muž: -"Ne dík!" Chlapeček: -"Venku je můj otec." Muž: -"Tak za kolik?" Chlapeček: -"250 dolarů." Za pár dní se situace opakuje. Chlapeček: -"Je tady tma,co?" Muž: -"To teda je." Chlapeček: -"Mám tady baseballovou rukavici." Muž který už ví oč jde se ptá: -"Tak za kolik?" Chlapeček: -"750 dolarů." Pár dní nato otec povídá svému synovi: -"Popadni svou baseballovou rukavici,pojď ven a zachytáme si." Chlapeček na to: -"Nemůžu, prodal jsem míček i rukavici." Otec udiveně: -"A za kolik jsi to prodal?" Chlapeček: -"Za 1000 dolarů." Otec: -"To je příšerné, jak můžeš brát své kamarády takhle na hůl. To je mnohonásobně vic, než to stojí. Půjdeš do kostela a vyzpovídáš se!" Když přijdou do kostela, vstrčí otec svého synka do zpovědnice a zavře dveře. Chlapeček: -"Je tady tma,co?" Kněz: -"ku*va nezačínej s tím zase." a z tohto nemozem :lol: Láďa, bezdomovec, brňák jak hrom, přijde na úřad práce a žádá tam o nějakou práci. Tam sedí dva chlápci a jeden na to: "Láďo, my bychom ti hrozně rádi nějakou práci dali, ale máš smůlu, nic nemáme." Láďa se nevzdává a říká: "Chlapi, ale já se znám s Havlem." Oni: "To ti tak žerem." Tak Láďa vezme telefon, vytočí Pražský Hrad, tam to vezme Havel, pokecaj, takový ty fráze, jako, jak se má Dáša, nebo, tak co kdy zase zajdeme na hrba. Ti dva jako že no a co, Havla u nás zná každej. Nereagujou. Láďa: "Chlapi, ale já se znám i s Billem Clintonem." Zase vytočí Bílý dům. Zase pokecaj (Jak se má Hillary,...). No a zas nic, ti dva nereagujou. "Láďo, práci nedostaneš." Tak Láďa: "Chlapi, ale já se znám i s papežem." Tak vezmou dodávku, dojedou do Vatikánu, tam papež zrovna slouží mši, plný kostel lidí. Láďa se pustí nahoru k oltáři, už zdálky volá: "Nazdar Karle !" Papež ho uvidí, roztáhne ruce, objímají se, pokecaj, jak to jde a jak se má Bůh, ...atd. Láďa se vrátí zpátky, tam stojí ti dva chlapi, úplně vodvařený, dolní čelisti spadlý až na hrudník, voči vykulený. Láďa na ně kouká: "To jste tak hotový z toho, že se znám s papežem?" "Ne to ne, ale před chvilkou tudy šli dva Japonci, a ten jeden se ptal: "Co je to za kreténa, co támhle stojí vedle Ládi?"
weirdo Zverejnené 24. Apríl, 2007 Zverejnené 24. Apríl, 2007 Blondýnka u gynekologa:"Doktore, dějí se divné věci. Nevím odkud se mně ve vagíně objevujípoštovní známky z Kostariky. Už jsem nasbírala celé album…""Milá moje…" vysvětlí doktor po prohlídce. "To nejsou známky, to jsou nálepky z banánů."
phersu Zverejnené 25. Apríl, 2007 Zverejnené 25. Apríl, 2007 Ja že máme nového člena a akého aktívneho a ono to sú vesmírni lidé :lol: :)
doll Zverejnené 25. Apríl, 2007 Zverejnené 25. Apríl, 2007 hladala som dnes nejaky dokument vo svojom sufliku...no a hla, nasla som si kondom :) /pre rypakov:zabaleny,orig/tak som ho polozila na stol s tym ze ho pak skryjem inam... ale samozrejme som zabudla ;) bola som na telke, mamca u babky, a ked dosla, pobrala som sa ku kompu...a ona do deckej...a hla: kondom tak sa pyta "a coze je toto?" /ako keby nevedela ;)/... a ja zaval cervene do tvare /este ze bolo pritmie v izbe/...tak pohotova doll povedala "he,to som nasla v sufliku" a zvalila som to na brata :lol: a ona iba dodala "hmm,exot, tiez to mohol schovat inde" :) vsak snad mi uverila co som jej povedala...ved ja nic,ja muzikant,hehe ;)
tomassi Zverejnené 1. Máj, 2007 Zverejnené 1. Máj, 2007 sa bavím na PF ako v téme o MS v hokeji stále o tom istoTOM a Aldžak vs Slovenskostarý členovia to už nechávajú tak, ale nováčikovia sú pekne vytočení a dávajú to pekne najavojáááj skoro jak u nás (?DUKLA - SLOVAN?), ale to sa porovnávať nedá, lebo by som tým toto fórum neskutočne ponížil, súhlas?
doll Zverejnené 1. Máj, 2007 Zverejnené 1. Máj, 2007 sla som sa korculovat a vzala som so sebou aj mamu, ta sla na bicyklitak som to odparkovala na jedno velke parkovisko firmy, kade ani ludia nechodili ani auta...no a tam sme sa prezuli, dala som jej korcule a nechala ju napospas osudu :lol: bolo mile pozorovat ako jej to "ide" :) som sa aj sem tam z chuti zasmiala :) ale na to ze stala na korculiach /na lade/ pred desiatkami rokov, slo jej to dobre ;)
tomassi Zverejnené 2. Máj, 2007 Zverejnené 2. Máj, 2007 perfektne som sa pobavil na marton-ovom príspevku na PF - lebo to isté napadlo aj mňa a asi aj celú športovú obec na PF môj zatiaľ najkrajší zážitok som absolvoval v priebehu zápasu SVK-GER diváci v hale/slovenskí/ - skandovali "My chceme GOL, MY CHCEME GOL!!!!!!" a do toho komentátor podotkol - "slováci v hale chcú vidieť gol, vlastne - určite nielen tí v hale........... ťažko si vlastne predstaviť slováka ktorý by ho nechcel!" a ja som si v tom momente spomenul hneď na dvoch :lol: a začal som sa rehotať :) :) ;)
arwiel Zverejnené 7. Máj, 2007 Zverejnené 7. Máj, 2007 ukázala som dnes spolužiačke kresbu aktov a ona na to dlho hľadela, potom sa ku mne otočila a pýta sa:čo si tým chcela povedať? :lol:
chorche Zverejnené 7. Máj, 2007 Zverejnené 7. Máj, 2007 Tento ma dostal:- Dedo, nevidel si tie moje tabletky s napisom LSD?- Ser na tabletky, ale videl si toho draka v kuchyni?!
arwiel Zverejnené 15. Máj, 2007 Zverejnené 15. Máj, 2007 dostala som možnosť náhľadu do maturitnej otázky, mal tam byť obrázok, ale bola tam len poznámka: sem dať fofo :lol:
doll Zverejnené 15. Máj, 2007 Zverejnené 15. Máj, 2007 hehe, na jednom nemenovanom radiu bezi den co den reklama s Papeky /cica nezer :lol: / kde sa bavi s dalsou cicou, rovnako "inteligentnou" o jednej sutazi...zbierani obalov... :) no ale haluz :)
Nokia Zverejnené 15. Máj, 2007 Zverejnené 15. Máj, 2007 som bol v obchode a predo mnou stala taka mlada mamicka s dvoma detmi, a jej chlapec sa zacal rypat do kondomov a pytal sa jej co to je :lol: ked ma zbadala ako sa rehocem, zacala sa aj ona rehotat :)
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz