nutrinka Zverejnené 22. Január, 2007 Zverejnené 22. Január, 2007 manamana dnes mi to pustil spolužiak, ale aj tak som sa viac bavila, keď som potom s ďalším hodila na chodbe duet manamana tutuuu tututu tuturutu :lol: "the question is: who cares" :)
chorche Zverejnené 22. Január, 2007 Zverejnené 22. Január, 2007 http://www.sme.sk/c/3106609/v-strede-antar...novu-sochu.html Megalol! ROFL! :lol:
doll Zverejnené 22. Január, 2007 Zverejnené 22. Január, 2007 NUT jasne :lol: ja to mam v compli uz asi tri roky, ale vzdy ked to niekomu ukazem, tak najblizsie hodky spievame iba to a jedna kamoska, s tou hocikedy, to proste vzdy si spomenieme a sme ako chore :) mananana...tu tu tututu....mananana :)
Sniper Zverejnené 22. Január, 2007 Autor Zverejnené 22. Január, 2007 Ja sa smejem od včerajšieho večera nad tým ako sme Slovanu v Samsung Aréne či kde to hrajú, naložili desinu :lol: :) :) ;) ;) ;)
Ajk Zverejnené 22. Január, 2007 Zverejnené 22. Január, 2007 Nedavno som do temy "co prave hrate" pisal tento prispevok o hre, a screenshot z rozohranej particky som zavesil na imageshell.eu :lol::) dnes si otvorim www.imageshell.eu a neverim vlastnym ociam :) ten screeshot je BEST RATED ;) ;) neviem si to vysvetlit ;)
doll Zverejnené 25. Január, 2007 Zverejnené 25. Január, 2007 mala som tu sestrenku, no a pochvalila sa mi novou zbierkou fotiek a videi v mobilea hla, zpred dvoch tyzdnov, akcia v jednom podnikua hla, stredobodom pozornosti ja a hla, nie som sama :lol: a hla, nie som najtriezvejsiaa hla, uz sa cervenam ked sa divam na video :) :) ale ako bordel ;)
game Zverejnené 31. Január, 2007 Zverejnené 31. Január, 2007 jeden prastarý vtip ... ale akosi dobre padol : Príde manžel domov a žena sa hneď spýta: - Kúpil si chlieb? Muž na to: - Chlieb, nákupy, varenie, upratovanie... atď., to nie je chlapská práca, moja milá... - Tak sa vyzleč a poď robiť chlapskú robotu! - Jažišmaria, ty vôbec nerozumieš srande! Daj mi tú tašku...
chorche Zverejnené 31. Január, 2007 Zverejnené 31. Január, 2007 Chvilkove haluze u kolegovcov, velmi zlu situaciu som obratil na zart hlaskou: Ked zasamovrazdil vlastnu manzelku a zacali sa citat starsie hlasky, samozrejme, ze som tam dominoval spolu s V. - to je velmi dobry clovek, ale ked zatne, to stoji za to. Potom este veduci susednej katedry pridal zopar splechov. Prvy bol este omnoho skor. Stary pan ho hladdal a zabehol do jednej kancelarie, kde sa prave nachadzal. A pyta sa: "Kde sedi veduci katedry?" Odpoved: "Skuste vedlajsie dvere." V momente za starym panom vybehla jedna zena a hovori: "Ved toto je veduci katedry!" No ano, odpovedal prsne na otazku. A potom hovoril o hlaskach svojej dcery. Uz ako trojrocna vypotila: "Oco, ked na mna neprestanes kricat, zavolam svojmu pravnikovi!" A povedal toho ozaj vela....
tomassi Zverejnené 1. Február, 2007 Zverejnené 1. Február, 2007 Myšlienka dňa: - Skutočný sex je taký, po ktorom si aj susedia vyjdú von zapáliť... :lol: :) :)
chorche Zverejnené 1. Február, 2007 Zverejnené 1. Február, 2007 Hovorim umyselne nasledujucu vetu: "Vies, lepsie skoncit skuskove zajtra, ako az 30. februara...." A kamoska: "A to kto vtedy koncil?"
tomassi Zverejnené 2. Február, 2007 Zverejnené 2. Február, 2007 Tetovanie z pomsty Jeden Argentínsky futbalový fanúšik s hrôzou zistil, že na chrbát namiesto znaku obľúbeného futbalového klubu mu pomstychtivý majster tetovania vytetoval obraz obrovského penisu. Nezmazateľný mužský pohlavný orgán sa na chrbát fanúšika dostal preto, lebo majster tetovania bol zhodou okolností fanúšikom klubu River Plate, ktorý sa považuje za nejväčšieho rivala klubu Boca Juniors, ktorému fandila obeť. Mladík s nadšením a rád zaplatil majstrovi za vynikajúco odvedenú prácu v domnienke, že na chrbte má znak svojho obľúbeného klubu. Doma však zrkadlo neklamalo. Na chrbte sa mu týčil obrovský penis, ktorý by sa dal odstrániť len plastickou operáciou. „Nemohol som vidieť, že čo mi tetuje na chrbát, lebo v salóne nebolo zrkadlo. O penise na chrbte som sa dozvedel len vtedy, keď som sa chcel s tým dielom doma pochváliť rodičom“ povedal poškodený mladík pre novinárov. Úrady túto krutú pomstu už začali vyšetrovať ako priestupok. keď si kliknete na tento link, tak uvidíte to tetovanie Boca vs. RiverPlate tatoo :lol:
hisham Zverejnené 2. Február, 2007 Zverejnené 2. Február, 2007 Pozerám staré 7edem s.r.o., konečne trochu srandy :lol:
doll Zverejnené 4. Február, 2007 Zverejnené 4. Február, 2007 :) NEJAK SOM SA ROZPISALA NA TOM FORE :lol: uz ma niekto zastavte :)
hisham Zverejnené 11. Február, 2007 Zverejnené 11. Február, 2007 Na tomto inzeráte z miestnych novín: Mesto Námestovo odpredá VW Golf 1.8 r.v. 1993, havarovaný, skorodovaný, nepojazdnýObhliadka vozidla je možná na mestskom úrade.Cenové ponuky v zalepených obálkach s označením "kúpa vozidla" zašlite na... atď. To sú magori :lol: :):) Podotýkam, že inzerát bol v červenom rámčeku, aby vynikol.
doll Zverejnené 11. Február, 2007 Zverejnené 11. Február, 2007 vcera vecer som mala s mamcou taky rozhovorpriznala sa mi ze ked bola v obdobi puberty, vek 15-20 rokov, ze bola riadny rebel...uzivala si zivot naplno a podobne zalezitost a ja som sa v duchu zasmiala "aka matka, taka katka" :lol: dedicne :)
doll Zverejnené 13. Február, 2007 Zverejnené 13. Február, 2007 smejem sa coho je schopny clovek pod vplyvom omamnych latok /trava, pivo/pisem si cez icq s kamosom, pri ktorom je druhy...ach jo...posielaju fotecky, maju divny sposob vyjadrovania, atd :lol: :) hovada
RoSo Zverejnené 13. Február, 2007 Zverejnené 13. Február, 2007 doll, ked som si to precital, hned sa mi pred ocami zjavila dvojka z Manchestru - Janci a . Celkom som sa pobavil aj na tychto dvoch vetach z inej temy: Dalsia logiku-potlacajuca vec je, ze sem chodime pisat? A co sem mame chodit spievat?
weirdo Zverejnené 13. Február, 2007 Zverejnené 13. Február, 2007 Prave som kukal klip Maduar - Do It! a MC Erik, dedko slovenskeho rapu, mi strasne pripominal Axela :lol:
Nokia Zverejnené 16. Február, 2007 Zverejnené 16. Február, 2007 toto : A young man asks his granny:Have you seen my pills, the ones i left on the table? They were labeled"exxtasy"...Granny: f-u-c-k the pills, man... Have you seen the dragon in the kitchen? :lol: :) :)
doll Zverejnené 17. Február, 2007 Zverejnené 17. Február, 2007 rozosmial ma opity profesor, anglican...tak som s nim za barom hodila rec, ze co vsetko vypil...no a on mi zacal hovorit ze to nie je dolezite, a spustil nejaku historiu o sebe, ze kde byval a bla bla bla :lol:
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz