member2793 Zverejnené 16. Október, 2021 Zverejnené 16. Október, 2021 Nedávno jsem zjistila, že na černém trhu s orgány stojí mužská varlata 130 000 €. Dívám se na svého manžela a nemůžu usnout... Mladý Izák z Jeruzaléma odjel studovat do New Yorku. Po nějaké době mu volala starostlivá maminka, jak se mu tam vede: „Tak co, učení ti jde dobře?“ „Dobře.“ „A jíš pořádně?“ „Ano, mamele.“ „A oblíkáš se teple? Ať nenastydneš.“ „Oblíkám.“ „A děvče sis už našel?“ „Našel, maminko.“ „Je hodná? A jak se jmenuje?“ „Goldbergová.“ „No to mám radost. I takové krásné židovské jméno. A křestním?“ „Whoopi, maminko.“
member2793 Zverejnené 30. Október, 2021 Zverejnené 30. Október, 2021 Přijel špion do Ruska. Vešel do hospody a tam mu místní štamgasti říkají: „Mluvíš jako Rus, oblečen jsi jako Rus, ale nejsi Rus.“ Tak si špion poručil stakan vodky, kopl ho do sebe, ale místní mu říkají: „Mluvíš jako Rus, oblečený jsi jako Rus, piješ jako Rus, ale nejsi Rus.“ Špion si stoupl doprostřed místnosti a zatančil kozáčka, ale místní mu řekli: „Mluvíš jako Rus, oblečený jsi jako Rus, piješ jako Rus, tančíš jako Rus, ale nejsi Rus.“ Špion se vrátil do USA, přišel k veliteli a nahlásil mu, že neuspěl. Velitel se rozčílil a zařval: „Vy černoši vždycky všechno poserete!!!“
tyso Zverejnené 2. November, 2021 Zverejnené 2. November, 2021 https://emefka.sk/pracovnici-sluzieb-si-zaspominali-na-najhlupejsich-zakaznikov-ktori-im-kedy-skrizili-cestu/?fbclid=IwAR01-QMrMMKZOqXZgHKgz6ka9Ta63WywlghqZ-cxC9mNOdh5Hk8ONBzi3eY Moj top: Nemali by tie jablká stáť 2,50?“ pýta sa ma nahnevane tetucha. „Ony stoja 2,50. 2,50 za kilo, pani. Vy máte dve kilá aj čosi,“ odpovedám pokojne a už vidím, ako jej trhá sánkou. „Ale ja ich chcem za 2,50! A vy ste povinná predať mi to za cenu, aká je na cenovke!“ Ehm, antivakcer sa domaha svojich prav :) 1
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz