RoSo Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Ani nie, šiel som tak relaxačne, asi osemdesiatkou a zbadal som tú guľatinu asi necelých 70 metrov pred sebou. Inokedy sa tadiaľ ženiem tak stodesiatkou. Nechcel som, aby sa tam niekto vybúral.
Sniper Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 bol som s kamošom na pive a padla mu osa do piva :lol:
Sniper Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Ja som strašne zvedavý na tie nadávky na mňa keď večer ľudia prídu na xat :lol:
Sniper Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Včera to vyzeralo na nudný deň, tak som sa večer zdvihol že idem von sa len tak flákať, keď som si v tom spomenul že švagor (budúci) robí v bare a sestra u neho brigáduje... no a potom to už išlo samo :lol: ale hlava bolí poriadne :)
chorche Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Cez vikend som bol v Partizanskom chvilu. Reku idem pogratulovat kamoske k meninam. A hned aj sestru zobrala, po ceste prikvitol ich kamos.... No, v podniku som si dal pivo a fernet. A reku teraz pockame, aby zeleni neboli moc mudri. Eventuell. Dobre, skocim za volant a preparkujem. Medzitym sa otvorila hruskovica, ktora statocne razila z auta, ale nedal som si. V dalsom podniku len nealko.... A dobre som urobil! Od podniku sa na mna zavesili fizli! Kuy spinave zelene! Smerovky, rychlost, stopka... vsetko som dodrziaval. O polnoci, ked to aj tak mohlo byt kazdemu u riti, ale dovol si hluposti, ked su floydi za Tebou! Kontrola dokladov a dychova skuska. Ha! Lenze po 5 hodinach tam nic nebolo! 0,00 promile! Nepite, soferi!!!
Sniper Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Dnes mi pod bundu vletela osa! Tak rýchlo som sa ešte nevyzliekal. Našťastie všetko dobre dopadlo a osa je už minulosťou.
havarka Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 hm, som na obede, idem si naliat pit, a namiesto toho aby som chytil pohar, chytim tanier, a tak sa pristihnem ako skoro nalievam do taniera vodu.. haluz =d
Ajk Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Idem si na bajk, a hovorim si preco by som sa nesiel kuknut k Morave... tak sa predieram cez taky lesik a vravim si "nieee, vobec to blato neni horsie a horsie"... nakoniec som sa k rieke ani nedostal, lebo som zapadol.... Okrem toho ze sa na mna vrhlo milion komarov, tak sa mi zablatili boty, ktore sa potom ked som sa postojacky snazil vyhrabat z blata, smykali a ja som si efektne akrobaticky nabil gule... :lol: ale sranda musi byt
Sniper Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 starsi dnes natieral strechu, ja som mu bol do toho kibicovať, ale som narobený viac ako on :lol:
Andulqa Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 hm, som na obede, idem si naliat pit, a namiesto toho aby som chytil pohar, chytim tanier, a tak sa pristihnem ako skoro nalievam do taniera vodu.. haluz =d taketo veci sa mi stavaju dost casto :lol: raz som si brala zmrzlinu z chladnicky, zo skrinky som vytiahla misku, nalozila som zmrzlinu a isla som ju zjest :) na druhy den rano, otec otvoril skrinku a tam nasiel polozenu krabicu od zmrzliny aj s roztopenou zmrzlinou vo vnutri :) a ja si fakt nepamatam ze by som to tam davala ;) ;)
arwiel Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 VLIEZLA SOM DO SRCHY A ZABUDLA SI DAT DOLE PODPRSENKU :lol: NEVIEM NA CO SOM MYSLELA..... :)
Sniper Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 arwiel nie je dôležité na čo si ty myslela, dôležité je na čo myslím ja teraz :lol:
Ajk Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 ja myslim na to, ze sa da pisat aj bez zapnuteho capslocku :lol: :) :)
arwiel Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 arwiel nie je dôležité na čo si ty myslela, dôležité je na čo myslím ja teraz mala by som si dať titul Dráždivý člen... :lol: :) stalo sa mi také niečo, že som mala ísť na chatu s jednou kamoškou, nakoniec som šla s druhou, pričom nám tá prvá zháňala trávu, no nakoniec to ostalo pri rume, totálne som skolabovala keď som prišla pred billu po tom, čo som zmeskala autobus a ten kretén ani nezastavil keď som ho potom ešte stopovala na hlavnej a tá billa bola zatvorená... jednoducho to bolo úžastné.. nádherné zážitky... :)
nutrinka Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 ešte im povedz aj o mojom protestnom sede pri hlavnej ceste, keď som skolabovala ja :lol:
game Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 ehm ... viete, čo sa mi stalo ?! :) zeditovala som jeden adminov príspevok :) ;) :lol:
weirdo Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 zeditovala som jeden adminov príspevok :) :) :lol:aj ja chcem! ;) ;) ;)
RoSo Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 :lol: wow, to sa ti kedy podarilo?A mohli by ste sa priznať, či ste už editovali aj mne, bo huanita dajak nevšíma.
Sniper Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 Dnes je tomu pol roka čo Fórum beží. Teda ono sa rozbehlo okolo polnoci z 3.3 na 4.3 ale už niekoľko hodín predtým som robil prípravy na prvé spustenie... Rýchlo to ide...
Sniper Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Včera v PE som si cez Orange Info (999) zisťoval busy do TN. Operátorka: Z Partizánskeho vám ide o 17:35 autobus do Bánoviec, s príchodom o 18:25. A 18:20 vám ide spoj do Trenčína... :lol: Ale stihol som :)
Sniper Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Bol som u doktorky na kontrole, koľko pekných pipáň tam bolo! :lol: :) A jeden chlapík vyzeral úplne ako Pierre Richard! :)
cizy Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 :lol: prisla mi posta, ktoru som necakal, od osoby, od ktorej som uz vpodstate nikdy nic necakal. Nedozvedel som sa vpodstate nic nove, co by som uz nevedel, ale aj tak sa citim divne... :)
Sniper Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Dnes sme vo firme mali pracovný úraz. Človek si myslí že znesie všetko, ale vidieť isté veci naživo je úplne iné... :lol:
Recommended Posts