Skočiť na obsah

Najobľúbenejší žáner filmov  

39 členovia hlasovali

1. 1. Čo za žáner filmov radi pozerávate?

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Som si isty. No dobre, takych 5-6 si videl. Omieľam to tu stale dookola. Za kvalitnou romantikou je treba isť na Ďaleky Vychod.

Zverejnené

ok ale teraz som myslel konkrétne, teda nejaké názvy / stačia 2-3 / kým sa zorientujem :D ... aby som mohol teda porovnať :)

Zverejnené

Šikmači vedeli točiť už davno (napr. Kurosawa), len sa o väčšine filmov veľmi nevedelo.

Zverejnené

Take reci mam najradsej. Pises ze este nemas ziadnu skusenost, ale uz vies ze to nemusis. Zaujimave...

Tiez som mal rovnake predsudky. A takych je vacsina. Nazor ale zmenili skoro vsetci.

Zverejnené

Videl som činske a japonske filmy,a teraz mi Ryan povedz aky je medzi tymito narodmi rozdiel? :) :thumbsup:

Zverejnené

Velmi velky. S nejakymi "bruceleeovkami" ci starymi kungfu filmami to porovnavat nemozes ani zdaleka.

• Pred 3 mesiacmi...
Zverejnené

Rozum a cit, Pýcha a predsudok, Skrotená hora, Hodiny, Anglický pacient, Núdzový východ, Posadnutosť, Predčítač, Jana Eyrova, Planina v ohni, Rozchod, Návradt do Cold Montain, Vek nevinnosti, O myšiach a ľuďoch, Pravidlá muštárne, Madisonské mosty, Zaľúbiť sa, Kramerová versus Kramer, Dom duchov,

Milenec,Na dno vášne, Súmrak dňa, Volanie mora, Antichrist, Melancholia, Kurz negatívneho myslenia, Piano, Horký mesiac

To som dala taký výber toho čo sa mi páči.

Mám radšej romantické filmy.

Skoro vôbec nepozerám filmy z vojenského prostredia a filmy o teroristoch a filmy z prostredia politiky. Nebavia ma a väčšinou sa im vyhýbam.

Tým nechcem povedať, že som nevidela dobrý film z vojenského prostredia ( napr. Pianista, Schindlerov zoznam, Sofiina voľba a veľa ďalších).

Podobne nepozerám horory a sci fi. Dobrú detektívku to však áno.

• Pridať bod 1
  • Pred 3 týždňami...
  • Pred 3 rokmi...
Zverejnené

jedno z mnohých sít, kde si dal zasa niekto prácu a pozbieral filmy podľa xy kritérií ... ale zaujímavé.

keď niekto nevie, čo by pozeral, myslím, že si podľa momentálnej nálady skutočne vyberie - delení aj filmov sú tam mraky :)

http://www.tasteofcinema.com/

• Pred 2 mesiacmi...
Zverejnené

Spomeniem filmy, ktoré som si naposledy pozrela: Serena, Na dno vášne, Popelka, Daleko od hlučicího davu, Dánska dívka, Večne mladá, Nejdelší jízda, Nejkrásnejší den, Elle.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov