Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Ján Tužinský Bastard v daždi

... veľmi pekné myšlienky, núti ma to zamyslieť sa...

Zverejnené

game, ako si to tu spomenula, ja mám zas práve náladu na Smrť je mojím remeslom...famózna kniha, akurát že som momentálne prespala otváraciu dobu v knižnici, takže si tak týždeň na ňu počkám

idem na Marquéza - Sto rokov samoty. hor sa na Buendíovcov, asi si aj rodokmeň budem značiť, lebo zas z toho zmagoriem

Zverejnené

Nero Wolf - Vražda v e mol, Smrť v poslednej chvíli

Zverejnené

dnes si idem vyzdvihnut z kniznice Burgess - Mechanický pomaranč...no to som zvedava... film som videla asi 100 krat a stale nemam dost :lol:

Zverejnené

Zdá sa že čoskoro budem mať rozčítanú knihu Náuka o Spoločnosti (Príprava na maturity a prijímacie skúšky na vysoké školy). Ježiši aká je hrubá :lol: :)

Ale obsah vyzerá celkom zaujímavo :)

Zverejnené

Mam teraz maniu a citam vsetky knihy od Rudolfa Sloboda, zatial mam precitany Rozum,Narcis,Listy a Eseje a citam KRV..Sloboda je proste perfektny...prave som si spomenul, že Ajk je z Devinskej Novej Vsi..

Ajk

Ty asi nie, ale poznas niekoho, kto poznal Slobodu? :lol:

Zverejnené

podavam riport o Pomste oceana :lol:

som teraz na nejakej 250tej strane a nie je to nakoniec take hrozne, maximalne prvych 50-100 stran mozno bolo takych, ale aj to si myslim ze sa mi len zdalo, kvoli tomu ze vela ludi hovori ze prva polovica je nudna...neviem, podla mna celkom v pohode a zaujimave, clovek caka co sa bude diat, ako to cele dopadne, myslim ze to je ok :) tak s kludom sa do toho pustite kto chcete :)

Zverejnené

Ross MacDonald - Belasé kladivko, Sudičky ma nejako moc neohúrili tak priemerná detektívka

Zverejnené

podavam riport o Pomste oceana :lol:

heh, ja viem, že som ťa poprosila o riport o Pomste oceana, ale ja som to už medzitým aj vzdala a vrátila to :) teraz zas neviem, či som aj chybu neurobila...

Terry Pratchett - Iba ty môžeš zachrániť ľudstvo

Zverejnené

William Shakespeare - Othello

ten Jago je riadna špina :lol:

Zverejnené

rozčítala som Michael Connelly: Advokát na zadnom sedadle

ale akosi mi to moc nesedí ... nie je to zlé, ale ... no dám tomu ešte šancu ...

chýba mi tam Harry Bosch :lol:

okrem toho som si objednala z martinus.sk ďalšie tri :) ... no ništ, šibe mi :)

Zverejnené

William Shakespeare - Othello

ten Jago je riadna špina :lol:

Ach také pocity som mal aj ja, som mal chuť tú knihu roztrhať.

game

Veď si ich nemusela objednávať :)

A Connelly bez Harryho ach jaj to neni ono.

Zverejnené

Věra Höppnerová - Moderná učebnica nemčiny (16 rokov stará :lol: )

Iľja Iľf & Jevgenij Petrov - 12 stoličiek

Zverejnené

kým kohút nezaspieva- Bukovčan... mám to oskenované, tak sa slepím pred obrazovkou...

Zverejnené

FRITZ SPIEGL - Životy. manželky a lásky veľkých skladateľov

:lol: niektore pikanterie tam ozaj stoja za to

Zverejnené

Rex Stout: Priveľa žien

Viktor farkas: Neuveriteľné záhady

István Nemere: Kozmické klamstvo

Zverejnené

momentalne na telefone harry potter 1

Keď to vidím tak mám znova chuť si to prečítať :lol:

Nicolas Freeling - Láska v Amsterdame

Zverejnené

Momentalne Denniky Rudolfa Slobudu, celkom zaujimave, napriklad Slobodava dlho stratena kniha Láska je prezentovana ako fantasticka kniha a pod a pritom Sloboda pisal v svojom denniku, že je rad, že ju nevydali, kedže je velmi dlha a nudna

Zverejnené

dnes mi došli z martinus.sk ďalšie dve knihy ... zatiaľ som ostatné odsunula bokom a pustila som sa do jednej z nich :

Thomas O´Callaghan : Zberateľ kostí

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov