arwiel Zverejnené 23. Marec, 2007 Zverejnené 23. Marec, 2007 Ján Tužinský Bastard v daždi ... veľmi pekné myšlienky, núti ma to zamyslieť sa...
nutrinka Zverejnené 23. Marec, 2007 Zverejnené 23. Marec, 2007 game, ako si to tu spomenula, ja mám zas práve náladu na Smrť je mojím remeslom...famózna kniha, akurát že som momentálne prespala otváraciu dobu v knižnici, takže si tak týždeň na ňu počkám idem na Marquéza - Sto rokov samoty. hor sa na Buendíovcov, asi si aj rodokmeň budem značiť, lebo zas z toho zmagoriem
phersu Zverejnené 25. Marec, 2007 Zverejnené 25. Marec, 2007 Nero Wolf - Vražda v e mol, Smrť v poslednej chvíli
Bijou Zverejnené 27. Marec, 2007 Zverejnené 27. Marec, 2007 dnes si idem vyzdvihnut z kniznice Burgess - Mechanický pomaranč...no to som zvedava... film som videla asi 100 krat a stale nemam dost :lol:
Sniper Zverejnené 30. Marec, 2007 Zverejnené 30. Marec, 2007 Zdá sa že čoskoro budem mať rozčítanú knihu Náuka o Spoločnosti (Príprava na maturity a prijímacie skúšky na vysoké školy). Ježiši aká je hrubá :lol: :) Ale obsah vyzerá celkom zaujímavo :)
Obrien Zverejnené 31. Marec, 2007 Zverejnené 31. Marec, 2007 Mam teraz maniu a citam vsetky knihy od Rudolfa Sloboda, zatial mam precitany Rozum,Narcis,Listy a Eseje a citam KRV..Sloboda je proste perfektny...prave som si spomenul, že Ajk je z Devinskej Novej Vsi.. AjkTy asi nie, ale poznas niekoho, kto poznal Slobodu? :lol:
Andulqa Zverejnené 31. Marec, 2007 Autor Zverejnené 31. Marec, 2007 podavam riport o Pomste oceana :lol: som teraz na nejakej 250tej strane a nie je to nakoniec take hrozne, maximalne prvych 50-100 stran mozno bolo takych, ale aj to si myslim ze sa mi len zdalo, kvoli tomu ze vela ludi hovori ze prva polovica je nudna...neviem, podla mna celkom v pohode a zaujimave, clovek caka co sa bude diat, ako to cele dopadne, myslim ze to je ok :) tak s kludom sa do toho pustite kto chcete :)
phersu Zverejnené 2. Apríl, 2007 Zverejnené 2. Apríl, 2007 Ross MacDonald - Belasé kladivko, Sudičky ma nejako moc neohúrili tak priemerná detektívka
nutrinka Zverejnené 4. Apríl, 2007 Zverejnené 4. Apríl, 2007 podavam riport o Pomste oceana :lol:heh, ja viem, že som ťa poprosila o riport o Pomste oceana, ale ja som to už medzitým aj vzdala a vrátila to :) teraz zas neviem, či som aj chybu neurobila... Terry Pratchett - Iba ty môžeš zachrániť ľudstvo
nutrinka Zverejnené 9. Apríl, 2007 Zverejnené 9. Apríl, 2007 William Shakespeare - Othello ten Jago je riadna špina :lol:
game Zverejnené 10. Apríl, 2007 Zverejnené 10. Apríl, 2007 rozčítala som Michael Connelly: Advokát na zadnom sedadle ale akosi mi to moc nesedí ... nie je to zlé, ale ... no dám tomu ešte šancu ...chýba mi tam Harry Bosch :lol: okrem toho som si objednala z martinus.sk ďalšie tri :) ... no ništ, šibe mi :)
phersu Zverejnené 10. Apríl, 2007 Zverejnené 10. Apríl, 2007 William Shakespeare - Othello ten Jago je riadna špina :lol: Ach také pocity som mal aj ja, som mal chuť tú knihu roztrhať. game Veď si ich nemusela objednávať :) A Connelly bez Harryho ach jaj to neni ono.
hisham Zverejnené 12. Apríl, 2007 Zverejnené 12. Apríl, 2007 Věra Höppnerová - Moderná učebnica nemčiny (16 rokov stará :lol: )Iľja Iľf & Jevgenij Petrov - 12 stoličiek
arwiel Zverejnené 16. Apríl, 2007 Zverejnené 16. Apríl, 2007 kým kohút nezaspieva- Bukovčan... mám to oskenované, tak sa slepím pred obrazovkou...
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 17. Apríl, 2007 Zverejnené 17. Apríl, 2007 FRITZ SPIEGL - Životy. manželky a lásky veľkých skladateľov :lol: niektore pikanterie tam ozaj stoja za to
game Zverejnené 17. Apríl, 2007 Zverejnené 17. Apríl, 2007 Rex Stout: Priveľa žienViktor farkas: Neuveriteľné záhadyIstván Nemere: Kozmické klamstvo
phersu Zverejnené 17. Apríl, 2007 Zverejnené 17. Apríl, 2007 momentalne na telefone harry potter 1 Keď to vidím tak mám znova chuť si to prečítať :lol: Nicolas Freeling - Láska v Amsterdame
Obrien Zverejnené 17. Apríl, 2007 Zverejnené 17. Apríl, 2007 Momentalne Denniky Rudolfa Slobudu, celkom zaujimave, napriklad Slobodava dlho stratena kniha Láska je prezentovana ako fantasticka kniha a pod a pritom Sloboda pisal v svojom denniku, že je rad, že ju nevydali, kedže je velmi dlha a nudna
phersu Zverejnené 19. Apríl, 2007 Zverejnené 19. Apríl, 2007 Pavol Országh Hviezdoslav - Hájnikova žena
game Zverejnené 19. Apríl, 2007 Zverejnené 19. Apríl, 2007 dnes mi došli z martinus.sk ďalšie dve knihy ... zatiaľ som ostatné odsunula bokom a pustila som sa do jednej z nich :Thomas O´Callaghan : Zberateľ kostí
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz