Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Konecne som po 3 mesiacoch sla do kniznice a onedlho docitam Emmu Tekelyovu - Byt milovana je uzasne :lol: Ale povedala by som ze ma o vas chlapoch v tej knihe 99% pravdu :)

Zverejnené

Ale povedala by som ze ma o vas chlapoch v tej knihe 99% pravdu

no co take tam pise??? to som teda vazne zvedavy

Zverejnené

Kludne si to precitaj ma to len 240 stran :lol:

Ale tak zhruba zopar : neustale prepinanie televiznych kanalov, citanie na zachode, mlcanie, pitie mlieka a dzusov rovno z krabice, nezaujem o citove rozhovory, obzeranie sa za inymi (samozrejme zenami ) , listovanie playboya, nechut k nakupom, naopka prilisnu chut k alkoholu, nekonecne sledovanie sportovych prenosov, frflanie..... :)

Zverejnené

nezaujem o citove rozhovory, obzeranie sa za inymi (samozrejme zenami ) , listovanie playboya, nechut k nakupom, naopka prilisnu chut k alkoholu, nekonecne sledovanie sportovych prenosov, frflanie....

a?

to je akoze nejaky problem?

a ked je tak to je problem zien, nie nas, neviem preco by som sa mal bavit o citovych veciach ked ma to nezaujima.

tiez nenutim sa nijaku zenu so mnou rozpravat o autach a lige majstrov

nekonecne sledovanie sportovych prenosov

nekonecne sledovanie telenoviel a dalsich utraprimitivnych serialov

obzeranie sa za inymi (samozrejme zenami )

vzdychanie nad fesacikmi z plagatov a filmov

listovanie playboya

listovanie evy, emmy a dalsich primitivnych casopisov

...

Zverejnené

gee ...

- ked kukam telku, tak ma skor vytaca mama so sestrou, co prepinaju v jednom kuse

- nemlcim, skor ta bude boliet hlava z kecania

- na wc necitam uz cca 3roky

- mlieko pijem z pohara

- citove rozhovory mozu byt

- playboya som nevidel od svojich 8 rokov

- sport pozeram raz za 2tyzdne 2hodiny v nedelu od marca do oktobra, a okrem toho MS v hokeji

- za chlapmi sa obzerate aj vy :lol:

ta ja som asi zena

Zverejnené

wink to co tam je je prachsproste generalizovanie, ako by nejaky chlap napisal knihu ze vsetky zeny su cholericky, posadnute nakupovanim a uderene do sprostych tv serialov...

co tiez nieje pravda

takze tak :lol:

a spat k teme... normalnu beletriu som uz dlho necital, nejak sa mi uz nechce, volakedy som za tyzden 5 knih precital :) teraz akurat mi na pracovnom stole lezi

Naucte se SQL za 21 dni ... dobre veci sa tam daju najst :)

Zverejnené

uz mi tam len v tej knihe chyba ake su vsetky zeny dokonale a muzi zbytocny a ze zeny zvladnu vsetko rovnako dobre ked nie lepsie a podobne feministicke reci

Zverejnené

nuž áno ... Emma Tekelyová objavila koleso :lol:

xy serióznych výskumov a stáročia praxe zo spolužitia aj odôvodnili, prečo vo svojich prejavoch a zvykoch nie sme rovnakí ... okrem toho to neplatí vždy a všade, ani nemusia byť muži z Marsu a ženy z Venuše ... ;)

Emma Tekelyová, výskumníčka, psychologička, moderátorka, spisovateľka ... nj :)

prajem príjemné čítanie, už padám :)

btw. cizy, toto s feminizmom nemá veľa spoločného, feminizmus a genderové hnutia sú hodne tvrdšie záležitosti ;)

Zverejnené

a?

to je akoze nejaky problem?

Ved netvrdm, ze to je problem. Len vravim , ze ma pravdu. Jasne, ze podobne veci by som uz ozaj tolerovala, zasa nechcem nikoho drzat pod papucou :lol:

a nevravim ze vsetci. Len 99% :) asi je tu nieco z toho zvysneho percenta...

Inak kniha docitana ;) Dalsia: Daniel Silva - Majster vrah. (no uz ma zasa chyta knizna mania :) )

edit: Heh cizy keby si ju cital bol by si rad... az prilis vas tam niekedy obhajuje a chvali ;)

Zverejnené

game kde pisem ze toto? napisal som ze uz mi tam iba nieco chyba a to som oznacil za feministicke reci

Zverejnené

nuž áno ... Emma Tekelyová objavila koleso :lol:

ona ho neobjvila len ho obkreslila a prizivuje sa na nom>proste nasype si do svojej knihy vsetky tieto clicheovite furt dokola omielane veci, nad ktorymi sa zeny pousmeju a povedia si >och sak presne tak<a potom vsade hovoria aku fajn knihu citali..................................a emma tekyolyooloyvyaoalooaoya ci ako sa vola si moze kupit za zarobene peniazky svoj oblubeny parfem aby mohla tych "strasnych muzov" balit

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Robert Louis Stevenson - Podivný prípad doktora Jekylla a pána Hyda. Ostrov pokladov

Zverejnené

Momentalne som v stave docitanom, niekolko tyzdnov som nemal cas na knihy, ale planujem si pozicat od kamarata Historicku. :lol:

Zverejnené

Kua to Meno ruže čítam najdlhšie zo všetkých kníh, ktoré som kedy čítala. A vo štvrtok to v škole premieta filmový klub, tak to chcem dovtedy dočítať. 200 strán :lol:

Zverejnené

Charles Dickens - Vianočná Koleda, Príhody Olivera Twista

Zverejnené

ááááááá ja mám do piatka prečítať Alžbetin dvor od Jašíka, dokelu /nebyť jedného predmetu, na ktorý sa mám naučiť polovicu maturitných otázok, tak stíham/

ááááááá

no tak asi v noci idem na to

Zverejnené

O. Henry - Jaro na jídelním lístku (orig. Complete Works of O. Henry)

Zverejnené

kniha Zmluva - na meno autora si teraz nespomeniem, je to nejaky pravnik. Dej sa toci okolo prebratia jednej firmy druhou, pricom zo sumy uvedenej v zmluve zmizne niekolko nul, takze transakcia nie je miliardova, ale len v statisicoch. Pekny pruser, ktory treba na niekoho hodit.

Btw. ja som cital Hebrejsko - Nemecky, Nemecko - Hebrejsky slovnik :lol:

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov