Cat the Philosophist Zverejnené 25. Júl, 2008 Zverejnené 25. Júl, 2008 cat filozofka :lol: , vždy sa zabudnem spýtať, či máš tieto dve už prečítané a aký je tvoj verdikt tá prvá ma zaujíma čiste z osobných dôvodov, tá druhá všeobecne, lebo sa tu na ňu dosť rozchádzajú názory :)game ;) Včera som akurát dočítala Sixtínske sprisahanie, ako celok to hodnotím pozitívne, najmä tých zopár posledných strán knihy. Leslie L. Lawrence si ešte bude musieť chvíľu počkať, okrem neho mám rozčítaných ďalších päť kníh a ešte som si od neho vypožičala V tieni Krahulca, tak uvidím, čo to bude za šašovinu. Ale mala si pravdu, že kniha písaná v maďarčine je oveľa, oveľa lepšia a sú tam i väčšie srandy. :)
phersu Zverejnené 26. Júl, 2008 Zverejnené 26. Júl, 2008 dievčatá rešpektujem váš názor na sixtínske sprisahanie, ale stále nechápem čo na nej vidíte. Máte to nejako pomýlené :lol: Robert Louis Stevenson - Tajomný sud
Cat the Philosophist Zverejnené 26. Júl, 2008 Zverejnené 26. Júl, 2008 Práve teraz mám v rukách knihu Hitler a holokaust od Roberta S. Wistricha. Výborne spracované.
phersu Zverejnené 27. Júl, 2008 Zverejnené 27. Júl, 2008 konečne som sa dostal do svojho tempa Pierre Boulle - Most cez rieku Kwai
Lolisha Zverejnené 28. Júl, 2008 Zverejnené 28. Júl, 2008 vratila som sa k svojej oblubenej - Hlava XXII - Joseph Heller
phersu Zverejnené 28. Júl, 2008 Zverejnené 28. Júl, 2008 Most som prečítal hneď včera strašne dobre sa čítala a chudák Joyce. Kurt Vonnegut - Galapágy
nutrinka Zverejnené 28. Júl, 2008 Zverejnené 28. Júl, 2008 Dorian Gray bol poprdeli kniha, aj keď dnes som mala trošku vypláchnutý mozog po víkende, ale hneď ráno som to v robote dočítala a koniec som hltala, parádička teraz Mario Puzo - Krstný otec
Ignatius Zverejnené 29. Júl, 2008 Zverejnené 29. Júl, 2008 Koneče Daekin dočítal a mohol som sa na to vrhnúť ja... Frank Herbert - Kacíri Duny
Bijou Zverejnené 30. Júl, 2008 Zverejnené 30. Júl, 2008 Alba Céspedes - Bábika nemám teraz vôbec kedy čítať, čiže to čoskoro aj preruším a uprednostním Sofiinu voľbu
Cat the Philosophist Zverejnené 30. Júl, 2008 Zverejnené 30. Júl, 2008 Jeffery Deaver - TanečníkNut, môžeš dať potom prosím vedieť, či sa to oplatí čítať? Čítam práve Zberateľa kostí od tohto autora, zatiaľ to hodnotím ako celkom dobré, tak budem rada, keď sa potom ozveš. :lol:
arwiel Zverejnené 30. Júl, 2008 Zverejnené 30. Júl, 2008 Joanne Harris - Cukríkové topánky ...spravila som si z toho také emhádéčkové čítanie, čítam to cestou do a z práce.... dnes sme mali voľnejšie v práci, tak aj v práci som čítala...kniha ma ihneď zaujala, vlastne ako aj všetky ostatné od nej... v postave Zozie som sa našla... čiastočne, ale väčším kusom...
Cat the Philosophist Zverejnené 1. August, 2008 Zverejnené 1. August, 2008 Po rokoch si opäť čítam Franza Kafku a jeho dielko Premena. Neviem si predstaviť, že by som sa jedného krásneho rána zobudila a bol by zo mňa chrobák. :lol:
Ignatius Zverejnené 1. August, 2008 Zverejnené 1. August, 2008 A vchádzam do finišu; Frank Herbert - Kapitula: Duna
Lolisha Zverejnené 1. August, 2008 Zverejnené 1. August, 2008 vratila som sa k mojmej oblubenej : Frybova - Robin po strese predchadzajucich dni plne potrebujem zrekreovat a tato knizka je presne nato - naplni optimistickym ladenim :lol:
phersu Zverejnené 1. August, 2008 Zverejnené 1. August, 2008 Poncián - Výroky alebo činy siedmich mudrcov
nutrinka Zverejnené 1. August, 2008 Zverejnené 1. August, 2008 Ross MacDonald - Sudičky Nut, môžeš dať potom prosím vedieť, či sa to oplatí čítať? Čítam práve Zberateľa kostí od tohto autora, zatiaľ to hodnotím ako celkom dobré, tak budem rada, keď sa potom ozveš. :lol: no oplatí, zaujímavo vygradované, až do samého konca si nemôžeš byť istá, či páchateľom je ten, o ktorom si to všetci myslia, napätie v knižke dostatočné, mierne nadpriemerný triler :) ale zo začiatku ma popravde kniha nudila a nebola som si istá, či to nezabalím... ale to bude asi tým, že ja som na starú školu detektívok a takéto novotiny nejak extra neobľubujem :)
Andulqa Zverejnené 1. August, 2008 Autor Zverejnené 1. August, 2008 mne sa Lincoln Rhyme velmi pacil, ale ked uz citas piatu knihu zo serie tak to zacne byt mierne nudne, lebo to ma v podstate stale ten isty scenar, same momenty prekvapenia, je to take trochu sablonovite, ale inak fajn napisane :lol: ale ja som si musela dat pauzu po iluzionistovi, lebo uz mi to trochu islo na nervy :)
game Zverejnené 1. August, 2008 Zverejnené 1. August, 2008 ad: Jeffery Deaver presne ... mám ich doma tuším všetky, ktoré u nás vyšli, / nechce sa mi ísť pozrieť : ) / nie všetky sú na rovnakej úrovni, aj keď sú zjavne z pera jedného autora a podľa jednej schémy a nie všetky ma zaujali dejom, ale Lincoln je geniálny : ) ... dajú sa dočítať, to áno, ale na konci série som mala nutkanie pozrieť si na posledných stranách, kto bol ten zlý, a odložiť knihu bokom ...pomáhala mi predstava Denzela Washingtona v úlohe Lincolna Rhyme, ktorý to zahral vynikajúco a samozrejme Angeliny Jolie vo filmovom spracovaní ... najviac sa mi páčil Zberateľ kostí, Tanečník sa dal, Diablova slza už trochu menej, najmenej Prázdna stolička, ale to bolo tuším posledné v rade, čo som čítala, a už toho bolo skutočne trochu veľa naraz.
Andulqa Zverejnené 1. August, 2008 Autor Zverejnené 1. August, 2008 Prazdna stolicka sa aj mne najmenej pacila, ja som skoncila po iluzionistovi, ten bol na prekvapenia najviac bohaty a asi 350x som sa pri citani chcela pozriet na koniec...ale myslim ze mi zazitok z knihy pokazilo prave to ze som citala vsetky za sebou :lol: takze podla mna Lincoln Rhyme ano, ale nie vsetko za sebou, davat si medzi tym ine knihy :)
nutrinka Zverejnené 2. August, 2008 Zverejnené 2. August, 2008 presne s tým predstavovaním, aj ja som mala stále pred očami Denzela Washingtona a Angelinu Jolie, len mi nejak nesedel moment v knižke, keď Rhyma prirovnávali k Tomovi Cruisovi :lol: podľa môjho osobného sa tanečník dal, ale nejdem teraz v blízkej budúcnosti nič od Deavera čítať, pretože som mala ten dojem, že podobne budú písané aj ostatné. inak mám otázku, podľa môjho v tanečníkovi nebolo až tak veľa priestoru pre Rhyma, aj v ostatných knihách to je tak?
phersu Zverejnené 2. August, 2008 Zverejnené 2. August, 2008 Ross MacDonald - Sudičky To bolo to najslabšie šo som od neho čítal. Robert Lousi Stevenson - Čierny šíp
nutrinka Zverejnené 2. August, 2008 Zverejnené 2. August, 2008 Erich Maria Remarque - Čas žitia, čas umierania
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz