Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Mama mi tiež veľmi odporúčala Frýbovu - Z neznámych dôvodov ale akosi neni čas sa pustiť do iných kníh

Kramerovcov dnes zvládnem pokiaľ ma nebude nut otravovať dlho :lol:

Zverejnené

tak a ide sa na to, Avery Corman - Kramerová verzus Kramer :lol:

Zverejnené

zajtra si rozbehnem

Jozef Kočiš - Alžbeta Báthoryová a palatín Turzo

Zverejnené

v kazdom pripade, ked budete citat Frybovu, citajte ju vzdy v cestine...slovenske preklady nestoja za nic

Zverejnené

Barbara Hand Clow - Mayský kód

Úžasná kniha - odporúčam všetkých, ktorých zaujíma Mayský kalendár, zrýchľovanie času a všetky veci okolo toho.

Jostein Gaarder - V zrkadle, v záhrade

Tento príbeh mi vyráža dych; je to kniha, ktorú máte prečítanú za pár hodín, ale stojí za hlboké zamyslenie...

Zverejnené

Zavirame - Joseph Heller

pokracovanie Hlavy XXII

taka nostalgia ma pritom chytila za Hlavou, ze sa k nej cim prv este raz musim vratit :lol:

Zverejnené

Joseph Heller - Portrét starého umelca

Zverejnené

uz som v tretine terryho prattcheta - magicky prazdroj

zatial skvele :lol:

Zverejnené

Momentálne mám rozčítanú Khady a jej knihu Zmrzačená a Pravdivé príšerné príbehy od Egona Bondyho (ďakujem, dead).

Tá prvá rozpráva príbeh Senegalčanky Khady, ktorá dlhé roky bojuje proti zmrzačeniu afrických žien vyriezkou a ich týraniu v polygamnom manželstve. Kniha sa číta dobre, je napísaná ľahkým, zrozumiteľným štýlom, ale jednotlivé fakty odhaľujúce krutosť afrických žien a mužov vo mne vyvolávajú pocit úplnej bezmocnosti.

Tá druhá knižka je súhrn krátkych hororových príbehov s veľmi humorným ladením - skvelo sa to číta a človek sa občas výborne nasmeje. Príjemná oddychovka. :lol:

Zverejnené

uz som v tretine terryho prattcheta - magicky prazdroj

zatial skvele :lol:

magicky prazdroj je vyborny, potvrdzujem..

Alois Jirásek - Staré pověsti české

tie som citala uz davnejsie, su dobre..od Jiraska su ale vyborni Psohlavci, to je moja srdcovka :)

ja este stale citam Hellera

Zverejnené

na Psohlavcov sa chystám neskôr, potrebujem niečo krátke a čo sa rýchlo číta nech sa zasa rozbehnem :lol:

Zverejnené

Dominik Dán. hm.má zaujímavý štýl. :lol: a je to dosť "kruté" čítanie. ale pútavé :)

Zverejnené

Leslie L. Lawrence – Sindzse szeme

Philipp Vandenberg – Sixtínske sprisahanie

cat filozofka :lol:,

vždy sa zabudnem spýtať, či máš tieto dve už prečítané a aký je tvoj verdikt

tá prvá ma zaujíma čiste z osobných dôvodov, tá druhá všeobecne, lebo sa tu na ňu dosť rozchádzajú názory :)

Zverejnené

Ross McDonald - Nestaň sa hneď nepriateľom, Sudičky, Chlad

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov