Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Siegfried Oertwig - Po stopách starých kultúr

Zverejnené

Momentalne dve:

James Harland - Month of the Leopard a

Julo Satinsky - Listy z onoho sveta

Zverejnené

Tak som sa teda vrátila k Zlatému teľaťu a nechápem, prečo ma to naposledy nebavilo, za 2 dni hotovo a som unesená... :lol:

Načínam John Steinbeck - Na východ od raja, no podľa toho, čo sa traduje o kvalite tejto knihy som fakt zvedavá, poznám aspoň troch bibliofilov, čo na ňu nedajú dopustiť a pohybuje sa v ich osobnom top 3 rebríčku... snáď mi vysoké očakávania neuberú z nadšenia... uvidíme :)

Zverejnené

Gabriel García Márquez - Patriarchova jeseň

Zverejnené

Talcott Parsons - Společnosti (vývojové a srovnávací hodnocení)

Zverejnené

chytila ma matkiniada :lol:

povyberala som si vsetkych matkinov z policky, nakladala ich na zem vedla postele a citam jedneho za druhym..vratila som sa uplne na zaciatok a momento Polnocny dennik

budem doma lezat cele tri dni s anginou, takze pokial sa nebudem prave vznasat v horuckovitych snoch, citat budem odusu

Zverejnené

opat som sa vratila k Pratchettovkam :lol:

momentalne Sekac

Zverejnené

chytila ma matkiniada :)

povyberala som si vsetkych matkinov z policky, nakladala ich na zem vedla postele a citam jedneho za druhym..vratila som sa uplne na zaciatok a momento Polnocny dennik

matkin je skvely, vzdy len co vyjde jeho nova kniha uz ju mam doma precitanu :lol:

opat som sa vratila k Pratchettovkam :)

momentalne Sekac

ja som vcera na hradzi docital lehke fantasticno pomalicky a ked budem mat cas, pustim sa do dalsej v poradi - caropravnost ;)

Zverejnené

matkin je skvely, vzdy len co vyjde jeho nova kniha uz ju mam doma precitanu :lol:

jedina z jeho knih, ktore ma vobec nezaujali a od zaciatku az do konca som sa nad nimi nudila, uz ked vychadzali na nete , su Muzske interiery

vcera som si ich testovo precitala este raz v papierovom vydani , ale takisto slabota

prave naopak - najnovsia kniha "Miluj ma ironicky" ma neskutocne nadchla

hoci je uplne ina od jeho predoslych...som si ju kupila cestou do cajovne, cakajuc na opriatela sa do nej zacitala a ani po jeho prichode sa od nej neodtrhla ...nadsene som mu predcitavala jednotlive state nahlas :)

Zverejnené

mne sa zatial od neho pacila kazda jedna, aj ked polnocny dennik u mna vedie, hlavne ta atmosfera za akej som ho cital :)

miluj ma ironicky je super, hlavne to uz nieje jednotny pribeh, ale tak pekne rozkuskovane poviedky :lol:

Zverejnené

Džihád. Velká svatá válka - G.Konzelmann :lol:

straasne zaujimava knizka

Zverejnené

Ján Paulíny - Objavenie Arábie

od tohto si veľa sľubujem dúfam, že sa nesklamem

Zverejnené

docitavam Zapomenuty faraon od Phillipa Vanderberga..

ked to porovnam s predoslym Udolim kralov od Jacqua, su tu nejake aj zavaznejsie nezrovnalosti...ale uz po mojej jednej skusenosti s Vanderbergom sa skor priklonim nazorovo k Jacquovi :lol:

napriek tomu je to super kniha..kopa veci, co som nevedela

Zverejnené

Dnes som si rozčítal Předehra k Duně: Harkonnenové od Briana Herberta a Kevina J. andersona :lol:

Zverejnené

Ignatius, ako tá kniha na teba pôsobí?

mám celú pôvodnú sériu Duna, ktorú napísal Frank Herbert a zdá sa mi, že tieto neskôr napísané úvodné príbehy doplnil jeho syn. aké je to čítanie?

Zverejnené

Hej, synátor prevzal otcov odkaz :lol: Mne osobne sa aj táto séria páči, Atreidov som čítal už dávnejšie, Harkonneni sú jej druhým dielom, ktorý sa odohráva 12 rokov neskôr.

Páči sa mi, že určitý štýl z pôvodnej série zostal zachovaný (to členenie kapitol, ako sú tam tie citáty a tak - je to spestrenie...), a rovnako aj to, ako sú rozvinuté príbehy z vecí, ktoré v pôvodnej Dune boli len spomenuté, príp. naznačené, a toto všetko dopĺňajú nové detaily a príbehy, aby to nakoniec viedlo všetko k situácii, aká bola na začiatku pôvodnej série :) Mne sa to páči...

Zverejnené

Zdena Frybova - Milosti prezidenta

citam uz druhykrat, ale pri Frybovej sa tomu niet co divit :lol:

Zverejnené

Arábia ma nesklamala veľmi dobrá kniha a naviac stránky voňali ako lesné maliny :lol:, medzi prestávkami keď som spracúval zážitky z knihy som ju voňal ako dravý :)

teraz doprajem trošku beatnizmu

Henry Miller - Obratník raka

Zverejnené

ahojte ja som práve dočítala kvety v podkroví prvý diel a som z neho hotová,že vraj je to podla skutočnej udalosti :lol: a nepoznáte niekto nejakú stránku o tejto knihe, či je to naozaj pravda alebo...

aj film som videla ale ten je o ničom

kniha je taká uveriteľnejšia.........

fakt som zvedava na hocičo o tejto knižke

a ešte čítam momentálne evitu a stalo sa mi všetko

ale to je úúúúúúúúúúúúúúúplne iná káva

a chystám sa na príbehy svätené vetrom od ludovíta didiho?

Zverejnené

palivoj,

dobre si pamätám: klikni sem.

Axel Wers túto knihu a jej pokračovania čítal a dosť obšírne o nej popísal už pred dvomi rokmi :lol:

Zverejnené

Lesni zamek aneb Hitleruv prizrak - Norman Mailer

na tuto knihu som naozaj zvedava, co to bude :lol:

a buduci tyzden uz musim zas skocit do kniznice

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov