Poison Ivy Zverejnené 4. Jún, 2008 Zverejnené 4. Jún, 2008 Momentalne dve: James Harland - Month of the Leopard a Julo Satinsky - Listy z onoho sveta
Bijou Zverejnené 5. Jún, 2008 Zverejnené 5. Jún, 2008 Tak som sa teda vrátila k Zlatému teľaťu a nechápem, prečo ma to naposledy nebavilo, za 2 dni hotovo a som unesená... :lol: Načínam John Steinbeck - Na východ od raja, no podľa toho, čo sa traduje o kvalite tejto knihy som fakt zvedavá, poznám aspoň troch bibliofilov, čo na ňu nedajú dopustiť a pohybuje sa v ich osobnom top 3 rebríčku... snáď mi vysoké očakávania neuberú z nadšenia... uvidíme :)
Lolisha Zverejnené 5. Jún, 2008 Zverejnené 5. Jún, 2008 uz asi tretikrat citam Mexicku vlnu od Matkina :lol:
tomassi Zverejnené 5. Jún, 2008 Zverejnené 5. Jún, 2008 Talcott Parsons - Společnosti (vývojové a srovnávací hodnocení)
Lolisha Zverejnené 6. Jún, 2008 Zverejnené 6. Jún, 2008 chytila ma matkiniada :lol:povyberala som si vsetkych matkinov z policky, nakladala ich na zem vedla postele a citam jedneho za druhym..vratila som sa uplne na zaciatok a momento Polnocny dennik budem doma lezat cele tri dni s anginou, takze pokial sa nebudem prave vznasat v horuckovitych snoch, citat budem odusu
Lolisha Zverejnené 7. Jún, 2008 Zverejnené 7. Jún, 2008 opat som sa vratila k Pratchettovkam :lol: momentalne Sekac
Nokia Zverejnené 7. Jún, 2008 Zverejnené 7. Jún, 2008 chytila ma matkiniada :) povyberala som si vsetkych matkinov z policky, nakladala ich na zem vedla postele a citam jedneho za druhym..vratila som sa uplne na zaciatok a momento Polnocny dennik matkin je skvely, vzdy len co vyjde jeho nova kniha uz ju mam doma precitanu :lol: opat som sa vratila k Pratchettovkam :) momentalne Sekac ja som vcera na hradzi docital lehke fantasticno pomalicky a ked budem mat cas, pustim sa do dalsej v poradi - caropravnost ;)
Lolisha Zverejnené 7. Jún, 2008 Zverejnené 7. Jún, 2008 matkin je skvely, vzdy len co vyjde jeho nova kniha uz ju mam doma precitanu :lol: jedina z jeho knih, ktore ma vobec nezaujali a od zaciatku az do konca som sa nad nimi nudila, uz ked vychadzali na nete , su Muzske interiery vcera som si ich testovo precitala este raz v papierovom vydani , ale takisto slabota prave naopak - najnovsia kniha "Miluj ma ironicky" ma neskutocne nadchla hoci je uplne ina od jeho predoslych...som si ju kupila cestou do cajovne, cakajuc na opriatela sa do nej zacitala a ani po jeho prichode sa od nej neodtrhla ...nadsene som mu predcitavala jednotlive state nahlas :)
Nokia Zverejnené 7. Jún, 2008 Zverejnené 7. Jún, 2008 mne sa zatial od neho pacila kazda jedna, aj ked polnocny dennik u mna vedie, hlavne ta atmosfera za akej som ho cital :)miluj ma ironicky je super, hlavne to uz nieje jednotny pribeh, ale tak pekne rozkuskovane poviedky :lol:
Tom182 Zverejnené 9. Jún, 2008 Zverejnené 9. Jún, 2008 Džihád. Velká svatá válka - G.Konzelmann :lol: straasne zaujimava knizka
phersu Zverejnené 16. Jún, 2008 Zverejnené 16. Jún, 2008 Ján Paulíny - Objavenie Arábie od tohto si veľa sľubujem dúfam, že sa nesklamem
Lolisha Zverejnené 16. Jún, 2008 Zverejnené 16. Jún, 2008 docitavam Zapomenuty faraon od Phillipa Vanderberga.. ked to porovnam s predoslym Udolim kralov od Jacqua, su tu nejake aj zavaznejsie nezrovnalosti...ale uz po mojej jednej skusenosti s Vanderbergom sa skor priklonim nazorovo k Jacquovi :lol: napriek tomu je to super kniha..kopa veci, co som nevedela
Ignatius Zverejnené 17. Jún, 2008 Zverejnené 17. Jún, 2008 Dnes som si rozčítal Předehra k Duně: Harkonnenové od Briana Herberta a Kevina J. andersona :lol:
valcik Zverejnené 17. Jún, 2008 Zverejnené 17. Jún, 2008 Ignatius, ako tá kniha na teba pôsobí? mám celú pôvodnú sériu Duna, ktorú napísal Frank Herbert a zdá sa mi, že tieto neskôr napísané úvodné príbehy doplnil jeho syn. aké je to čítanie?
Ignatius Zverejnené 17. Jún, 2008 Zverejnené 17. Jún, 2008 Hej, synátor prevzal otcov odkaz :lol: Mne osobne sa aj táto séria páči, Atreidov som čítal už dávnejšie, Harkonneni sú jej druhým dielom, ktorý sa odohráva 12 rokov neskôr. Páči sa mi, že určitý štýl z pôvodnej série zostal zachovaný (to členenie kapitol, ako sú tam tie citáty a tak - je to spestrenie...), a rovnako aj to, ako sú rozvinuté príbehy z vecí, ktoré v pôvodnej Dune boli len spomenuté, príp. naznačené, a toto všetko dopĺňajú nové detaily a príbehy, aby to nakoniec viedlo všetko k situácii, aká bola na začiatku pôvodnej série :) Mne sa to páči...
Lolisha Zverejnené 18. Jún, 2008 Zverejnené 18. Jún, 2008 Zdena Frybova - Milosti prezidenta citam uz druhykrat, ale pri Frybovej sa tomu niet co divit :lol:
phersu Zverejnené 18. Jún, 2008 Zverejnené 18. Jún, 2008 Arábia ma nesklamala veľmi dobrá kniha a naviac stránky voňali ako lesné maliny :lol:, medzi prestávkami keď som spracúval zážitky z knihy som ju voňal ako dravý :) teraz doprajem trošku beatnizmu Henry Miller - Obratník raka
palivoj Zverejnené 21. Jún, 2008 Zverejnené 21. Jún, 2008 ahojte ja som práve dočítala kvety v podkroví prvý diel a som z neho hotová,že vraj je to podla skutočnej udalosti :lol: a nepoznáte niekto nejakú stránku o tejto knihe, či je to naozaj pravda alebo... aj film som videla ale ten je o ničom kniha je taká uveriteľnejšia......... fakt som zvedava na hocičo o tejto knižke a ešte čítam momentálne evitu a stalo sa mi všetko ale to je úúúúúúúúúúúúúúúplne iná káva a chystám sa na príbehy svätené vetrom od ludovíta didiho?
game Zverejnené 21. Jún, 2008 Zverejnené 21. Jún, 2008 palivoj, dobre si pamätám: klikni sem. Axel Wers túto knihu a jej pokračovania čítal a dosť obšírne o nej popísal už pred dvomi rokmi :lol:
Lolisha Zverejnené 22. Jún, 2008 Zverejnené 22. Jún, 2008 Lesni zamek aneb Hitleruv prizrak - Norman Mailerna tuto knihu som naozaj zvedava, co to bude :lol: a buduci tyzden uz musim zas skocit do kniznice
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz