Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Márnosť lásky /výber z arabských rozprávok/

Zverejnené

taaaak a rozhodol som sa ze kedze mam pratchetta v telefone myslim kompletneho, idem ho citat zaradom, aj tie knihy co som cital, predsa len to uz bolo davno :lol: :)

Zverejnené

Väčšinou nezvyknem čítať viac kníh naraz, ale teraz som sa prichytil hneď pri troch :lol:

Ross Bernstein: Bitkársky kódex

Wilhelm Adam: Bol som Paulusovým pobočníkom

Isaac Asimov - Stars like dust

Zverejnené

takisto mam momentalne rozcitane dve :lol:

Dejiny muceni od Brian Innesa a Udolie kralov od Christiana Jacq

tohto autora pisuceho o Egypte inak milujem, patri medzi mojich oblubenych

toho Vonneguta somk nakoniec vzdala a nechala neprecitaneho...ale verim, ze to bol len zly vyber knihy, nie autora...raz v buducnu este nieco od neho skusim...snad budem mat vacsie stastie :)

Zverejnené

Vonnegut bol určite len zlý výber knihy, autor je to geniálny

momentálne Francis Scott Fitzgerald - Táto strana raja

Zverejnené

vo vlaku som sa pustil do mojej novej knizocky

Martin Rajec - Po stopach konfliktov

...skvelo sa cita, akoby som sa s nim tulal a po precitani som dostal neuveritelnu chut na Afghanistan ci Iraq :lol:

Zverejnené

v noci, asi o pol jednej rano som od Pratchetta dorazila Caropravnost a Mort dnes tiez zrejme skonci podobne :lol:

Zverejnené

Milan Augustin - Cesty medenych a bronzovych bohov

Zverejnené

v noci, asi o pol jednej rano som od Pratchetta dorazila Caropravnost a Mort dnes tiez zrejme skonci podobne :lol:

aky bol Mort? moja zatial najoblubenejsia od pratchetta :)

Zverejnené

aky bol Mort? moja zatial najoblubenejsia od pratchetta :lol:

super :)

ale uplne iny koniec, ako som cakala :) prave take mam rada, ked to dielo na konci prekvapi

a dnes som si z kniznice pozicala dalsie dve Pratchettovky - Magicky prazdroj a Soudne sestry..nadobro som mu podlahla ;)

zaujimave ze este pred rokom bola scifi kategoria, do ktorej som ani nenazrela..potom som sa dostala k Douglasovi Adamsovi, Stalkerovi od bratov Strugackovcov a pri citani Sapkowskeho sa moj osud specatil

akurat dnes som cestou z kniznice uvazovala, ze Pratchettovky su super a hlcem ich odusu...

ale uz spominany Sapkowski a jeho sagy, poviedky o Zaklinacovi uz u mna asi neprekona nik..do Zaklinaca som sa hned po precitani prvej knihy nadosmrti zamilovala ;)

Zverejnené

suhlasim ze pratchettovky su uplne super, tie knihy maju nieco co aspon podla mna dost kniham chyba, napad a stavu a hlavne velmi svojsky humor :lol:

soudne sestry som mal rozcitane ale nedocital som :) ale vratim sa ku nim, ako teraz citam vsetky jeho diela zaradom...len to ide pomalsie, kedze si ich citam v nie tak rychlom tempe :)

Zverejnené

v rychlom tempe ? mne sa nezda, ze by so ich citala v nejakom extra rychlom tempe :lol:

tak dve pratchettovky tyzdenne a medzitym este jednu - dve knihy od inych autorov

neskutocne sa tesim na buduci vikend ...od piatku do nedele som pri sturove, kde priatel kupil vinicu a pivnicu..cele dva dni planujem stravit na biku a pri opalovani citat knihy...najazd na kniznicu bude isty :)

a samozrejme mu aj sem - tam pomoct ...ale z vlastnej skusenosti viem, ze pri kope prac je zenska skor zbytocna a mne nerobim problem zasit sa ku knihe, dokonca rada

fajny knizny - bikovy vikend

Zverejnené

Jan Burian - Rimske imperium (Vrchol a promeny anticke civilizace)

Zverejnené

Řecké mýty

Mezopotamské mýty

Etruské mýty

Perské mýty

Zverejnené

vcera v noci som docitala Sapkowskeho Zaklinaca II, Mec osudu a dnes Pratchett - uz spominane Soudne sestry

hned po tom, ako som precitala Magicky prazdroj, sestra mi ho vytrhla z ruky, ze : ,, jeeej Practchettovka .. a tu dalsiu, co tam mas, si mozem pozicat kedy?" :lol:

Zverejnené

Řecké mýty

Mezopotamské mýty

Etruské mýty

Perské mýty

Zverejnené

ntrnk

tie mýty sú tvoje, z knižnice alebo ...

Zverejnené

tmss

moje a mám ešte aztécke, mayské a incké... /napíš ss/

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov