alfi Zverejnené 25. Apríl, 2008 Zverejnené 25. Apríl, 2008 Rozčítaných kníh mám trvale viac. najme humor a koncentrované múdrosti - Werich, Horníček, Čapek a iné. Ale iba po kúskoch, treba to aj stráviť. A medzitým aj nejaká tá romantika na vyváženie. A aj niektoré ťažko zdokladovatelné veci od Denikena, Součka a zrovnanie s informáciami z netu. Teraz aj tie predchádzajúce civilizácie - Sumeri, Atlantída a iné.
nutrinka Zverejnené 26. Apríl, 2008 Zverejnené 26. Apríl, 2008 dnes o druhej rano som docitala Malevila - neskutocne super, nevedela som sa od neho odlepit :lol: a hura na Pratchetta - som zvedava, ci je naozaj taky dobryMalevil bola skvelá kniha, mne raz v noci chýbalo dokonca ešte veľa strán, ale ráno do školy, tak som si povedala, že prečítam ešte jednu kapitolku, no ani za boha, musela som to prečítať celé :) a na pratchetta sa rozhodne teš, nie som síce nejaký priaznivec tohto žánru, ale keď mi spolužiak požičal jeho knižku Hrr na ně, tak som ju zhltla v priebehu chvíle a dlho som sa tak nebavila /a ja momentálne stále čítam papyry, a asi ešte chvíľu budem, lebo musím písať seminárku... no takže v podstate čítam samé veci o minojskej keramike, ale názvy kníh aj s ISBN tu dúfam dávať nemusím/
tomassi Zverejnené 26. Apríl, 2008 Zverejnené 26. Apríl, 2008 Brocho mi konečne doniesol jednu knižku, kt. som si u neho listoval Diana Lyz Ergová - Feťákův Průvodce Možná I Za Galaxií je to útle, ale už predhovor začína valitne... Abyste kontextu líp porozuměli, doporučuji, abyste sa před čtením vypálili. :lol:
Lolisha Zverejnené 26. Apríl, 2008 Zverejnené 26. Apríl, 2008 Pratchett isiel na chvilu nabok, este som ho ani nezacalabojim sa ist citat knihu, ktora ma viac dielov, bo viem ze po tom nebudem mat pokoja, kym neprecitam vsetky diely az do konca a medzitym samozrejme nebudem citat nic ine a nakolko som kamoske vyplienila tento vikend kniznicu a odnasam si domov par knih, najprv budu mat asi prednost tie, z dovodu ich skoreho vratenia :)takze momento citam markyza de Sade - 120 dnu Sodomy - ale zacinam ppochybovat, ci to docitam dokonca, nie je to lahke susto :lol: a v poradi cakaju dalsie dve kamoskine knihy : John Noone - Muz za zeleznou maskou a Brian Innes - Dejiny Muceni
nutrinka Zverejnené 28. Apríl, 2008 Zverejnené 28. Apríl, 2008 takze momento citam markyza de Sade - 120 dnu Sodomy - ale zacinam ppochybovat, ci to docitam dokonca, nie je to lahke susto :)tak to držím palce, ak to dočítaš, phersu má de Sadeho doma, a stačilo mi, keď náhodne listoval a čítal mi z nej :lol: momentálne Michael Connelly - Stratené svetlo dám si dve oddychovky po náročnom víkende
phersu Zverejnené 28. Apríl, 2008 Zverejnené 28. Apríl, 2008 markyza de Sade - 120 dnu Sodomy - ale zacinam ppochybovat, ci to docitam dokonca, nie je to lahke susto :lol: a v poradi cakaju dalsie dve kamoskine knihy : John Noone - Muz za zeleznou maskou a Brian Innes - Dejiny Muceni Tvoja kamoska ma velmi zaujimavy vkus :) Potpom napis ako bola Sodoma bo ja ju mam dost dlho doma a nejako sa na neodvazujem stacili mi tie uryvky ako tu uz nut stihla spomenut a este mam jednu od neho :) momentalne Pablo Neruda - Z pamati
Nokia Zverejnené 28. Apríl, 2008 Zverejnené 28. Apríl, 2008 Terry Pratchett - Barva Kouzel :lol: tesim ked docitam a pozrem film na porovnanie :)
Lolisha Zverejnené 28. Apríl, 2008 Zverejnené 28. Apríl, 2008 tak to držím palce, ak to dočítaš, phersu má de Sadeho doma, a stačilo mi, keď náhodne listoval a čítal mi z nej :lol: ci docitam alebo nedocitam, dam vediet :) a kniha je skor kamoskinho brata, ako jej :)
Lolisha Zverejnené 29. Apríl, 2008 Zverejnené 29. Apríl, 2008 de Sadeho som odlozila, toto sa mi fakt nechce citat... :lol: ale muz za zeleznou maskou je super, nie je to pisane formou historickej beletrie, ale su tu vlastne zahrnute a opisane vsetky historicke zmienky a zaznamy, ako i povesti, klepy a pod. pocnuc Voltairem, pokracujuc Dumasom atd.
valcik Zverejnené 29. Apríl, 2008 Zverejnené 29. Apríl, 2008 tak, čítam teraz dve knihy naraz, kúpil som si. : ) John Steinbeck - Na plechárni, toto je zábavné a dobre napísané dielko. A.C.Clarke - 2001: Vesmírna Odyssea, konečne. doteraz som ju mal len požičanú, no nedávno sa tu objavila hádanka a bola v nej veta, ktorú povedal počítač Hal 9000 astronautovi Davidovi Bowmanovi a ja som si nevedel vybaviť, odkiaľ si tú vetu pamätám. (i keď hádanka sa týkala filmu, nie knihy.) toto čítam pomaly, so všetkým čo k tomu patrí, po kúskoch večer pred spaním.
tomassi Zverejnené 29. Apríl, 2008 Zverejnené 29. Apríl, 2008 no Marínu som zatiaľ odložil :lol: Tvár ako sociálny nástroj (Pocta Dilbar Alijevovej)
phersu Zverejnené 30. Apríl, 2008 Zverejnené 30. Apríl, 2008 ani ma vobec neprekvapuje ze si ju odlozil :lol: Marina je hard core Petronius - Satirikon
Lolisha Zverejnené 4. Máj, 2008 Zverejnené 4. Máj, 2008 Terry Pratchett - Lehke fantasticno naozaj dobre citanie :lol:
Lolisha Zverejnené 5. Máj, 2008 Zverejnené 5. Máj, 2008 tak pred Pratchettom naozaj klobuk dole :lol:dnes som zhltla druhy diel.. a nakolko zial som uz nestihla kniznicu a tym padom aj dalsie diely..momentalne Kurt Vonnegut - Casotrasenie
Lolisha Zverejnené 6. Máj, 2008 Zverejnené 6. Máj, 2008 neviem, ci zly vyber knihy, ale to Casotrasenie ma neskutocne nudi :lol:
Nokia Zverejnené 9. Máj, 2008 Zverejnené 9. Máj, 2008 Terry Pratchett - Lehke fantasticno naozaj dobre citanie :) musim uznat skvely vyber...dnes som konecne docital barvu kouzel a je to tiez super :) inac ak mozem odporucit, od pratchetta sa mi najviac pacil mort, vyborna kniha :lol: ;)
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz