Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Rozčítaných kníh mám trvale viac. najme humor a koncentrované múdrosti - Werich, Horníček, Čapek a iné. Ale iba po kúskoch, treba to aj stráviť. A medzitým aj nejaká tá romantika na vyváženie. A aj niektoré ťažko zdokladovatelné veci od Denikena, Součka a zrovnanie s informáciami z netu. Teraz aj tie predchádzajúce civilizácie - Sumeri, Atlantída a iné.

Zverejnené

dnes o druhej rano som docitala Malevila - neskutocne super, nevedela som sa od neho odlepit :lol:

a hura na Pratchetta - som zvedava, ci je naozaj taky dobry

Malevil bola skvelá kniha, mne raz v noci chýbalo dokonca ešte veľa strán, ale ráno do školy, tak som si povedala, že prečítam ešte jednu kapitolku, no ani za boha, musela som to prečítať celé :)

a na pratchetta sa rozhodne teš, nie som síce nejaký priaznivec tohto žánru, ale keď mi spolužiak požičal jeho knižku Hrr na ně, tak som ju zhltla v priebehu chvíle a dlho som sa tak nebavila

/a ja momentálne stále čítam papyry, a asi ešte chvíľu budem, lebo musím písať seminárku... no takže v podstate čítam samé veci o minojskej keramike, ale názvy kníh aj s ISBN tu dúfam dávať nemusím/

Zverejnené

Brocho mi konečne doniesol jednu knižku, kt. som si u neho listoval

Diana Lyz Ergová - Feťákův Průvodce Možná I Za Galaxií

je to útle, ale už predhovor začína valitne

... Abyste kontextu líp porozuměli, doporučuji, abyste sa před čtením vypálili. :lol:

Zverejnené

Pratchett isiel na chvilu nabok, este som ho ani nezacala

bojim sa ist citat knihu, ktora ma viac dielov, bo viem ze po tom nebudem mat pokoja, kym neprecitam vsetky diely az do konca

a medzitym samozrejme nebudem citat nic ine

a nakolko som kamoske vyplienila tento vikend kniznicu a odnasam si domov par knih, najprv budu mat asi prednost tie, z dovodu ich skoreho vratenia :)

takze momento citam markyza de Sade - 120 dnu Sodomy - ale zacinam ppochybovat, ci to docitam dokonca, nie je to lahke susto :lol:

a v poradi cakaju dalsie dve kamoskine knihy : John Noone - Muz za zeleznou maskou a Brian Innes - Dejiny Muceni

Zverejnené

takze momento citam markyza de Sade - 120 dnu Sodomy - ale zacinam ppochybovat, ci to docitam dokonca, nie je to lahke susto :)

tak to držím palce, ak to dočítaš, phersu má de Sadeho doma, a stačilo mi, keď náhodne listoval a čítal mi z nej :lol:

momentálne Michael Connelly - Stratené svetlo

dám si dve oddychovky po náročnom víkende

Zverejnené

markyza de Sade - 120 dnu Sodomy - ale zacinam ppochybovat, ci to docitam dokonca, nie je to lahke susto :lol:

a v poradi cakaju dalsie dve kamoskine knihy : John Noone - Muz za zeleznou maskou a Brian Innes - Dejiny Muceni

Tvoja kamoska ma velmi zaujimavy vkus :)

Potpom napis ako bola Sodoma bo ja ju mam dost dlho doma a nejako sa na neodvazujem stacili mi tie uryvky ako tu uz nut stihla spomenut a este mam jednu od neho :)

momentalne

Pablo Neruda - Z pamati

Zverejnené

Terry Pratchett - Barva Kouzel :lol:

tesim ked docitam a pozrem film na porovnanie :)

Zverejnené

tak to držím palce, ak to dočítaš, phersu má de Sadeho doma, a stačilo mi, keď náhodne listoval a čítal mi z nej :lol:

ci docitam alebo nedocitam, dam vediet :)

a kniha je skor kamoskinho brata, ako jej :)

Zverejnené

de Sadeho som odlozila, toto sa mi fakt nechce citat... :lol:

ale muz za zeleznou maskou je super, nie je to pisane formou historickej beletrie, ale su tu vlastne zahrnute a opisane vsetky historicke zmienky a zaznamy, ako i povesti, klepy a pod.

pocnuc Voltairem, pokracujuc Dumasom atd.

Zverejnené

tak, čítam teraz dve knihy naraz, kúpil som si. : )

John Steinbeck - Na plechárni, toto je zábavné a dobre napísané dielko.

A.C.Clarke - 2001: Vesmírna Odyssea, konečne. doteraz som ju mal len požičanú, no nedávno sa tu objavila hádanka a bola v nej veta, ktorú povedal počítač Hal 9000 astronautovi Davidovi Bowmanovi a ja som si nevedel vybaviť, odkiaľ si tú vetu pamätám. (i keď hádanka sa týkala filmu, nie knihy.) toto čítam pomaly, so všetkým čo k tomu patrí, po kúskoch večer pred spaním.

Zverejnené

no Marínu som zatiaľ odložil :lol:

Tvár ako sociálny nástroj (Pocta Dilbar Alijevovej)

Zverejnené

ani ma vobec neprekvapuje ze si ju odlozil :lol: Marina je hard core

Petronius - Satirikon

Zverejnené

Terry Pratchett - Lehke fantasticno

naozaj dobre citanie :lol:

Zverejnené

tak pred Pratchettom naozaj klobuk dole :lol:

dnes som zhltla druhy diel.. a nakolko zial som uz nestihla kniznicu a tym padom aj dalsie diely..momentalne Kurt Vonnegut - Casotrasenie

Zverejnené

neviem, ci zly vyber knihy, ale to Casotrasenie ma neskutocne nudi :lol:

Zverejnené

Terry Pratchett - Lehke fantasticno

naozaj dobre citanie :)

musim uznat skvely vyber...dnes som konecne docital barvu kouzel a je to tiez super :)

inac ak mozem odporucit, od pratchetta sa mi najviac pacil mort, vyborna kniha :lol: ;)

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov