Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

George Bernard Shaw -

Caesar a Kleopatra, Clovek nikdy nevie, Odhalenie Blanca Posneta, Ako klamal jej muzovi, Tmava dama zo sonetov, Siesti mestania z Calais, Shakes kontra Shaw

Zverejnené

nutrinka, to je TÁ agónia a extáza, ktorá prežila kalamitu s mliekom v taške? ak áno, som rád že sa ti ju podarilo zachrániť. : )

Zverejnené

Baba, ty čo celé noci nespíš a len čítaš knihu za knihou, či čo? Či rozčítavaš viac kníh naraz? Lebo inak nechápem :lol:

Zverejnené

valcik, áno, to je TÁ Agónia a extáza s mliečnou príchuťou, poškodenie značné, ale z veľkej časti mi ju zachránil phersu, ktorý mi oddeľoval zlepené stránky, keď som bola v škole /by jeden neveril, ako mlieko bohovsky lepí/

alešu, absurdný :lol:

devuša, normálne jem, spím a žijem, a viac kníh naraz určite nerozčítavam, nemám to rada, a v noci tiež mám zakázané čítať :) neboj, teraz sem dlhšie neprispejem, nech kľudne spávaš /tá mliečna Agónia a extáza asi nebude taká oddychovečka na dve hodinky :)

Zverejnené

nutrinečka Agóniu mas tak na tyzden kedze je to velmi dobra kniha

práve si dávam taku "oddychovku"

Jiří Wolker - Básne /Z juvenilií, Host do domu, Ukřižované srdce, Z období Hosta do domu, Těžká hodina, Z pozůstalosti/

Zverejnené

dnes som si prečítal krátku zbierku erotických básní, ktorých autorom je František Halas. (1901-1949)

informácie z edičnej poznámky:

zbierku vydal r.1932 Jindřich Štyrský v náklade 138ks, išlo o "soukromý tisk pro kruh přátel a sběratelů". odvtedy až do r. 2002 básne nikde zverejnené neboli.

knihu mám v zdigitalizovanej podobe (*.pdf) a chcel som ju sem capnúť ako prílohu, ale neviem či tým neporuším autorské alebo iné práva.

Zverejnené

nejako ma zasa chytá obdobie poézie

Michelangelo Buonarroti - Tebe to, láska, hovorím

Zverejnené

navrhujem premenovat tuto temu na "Ake knihy maju phersu a nut rozcitane" :lol:

Zverejnené

ja to inak tiež nechápem... to každú knihu, čo sem dáte (nutrinka a phersu) dočítate do konca, nie? máte nejaký kurz rýchlo-čítania alebo preskakujete pasáže ? no nechápem... :lol: každopádne klobúk dole :)

Zverejnené
Lawrence Ferlinghetti - The Mexican Night (Mexická noc)
Zverejnené

dilino :)

ja to inak tiež nechápem... to každú knihu, čo sem dáte (nutrinka a phersu) dočítate do konca, nie? máte nejaký kurz rýchlo-čítania alebo preskakujete pasáže ? no nechápem... :) každopádne klobúk dole ;)

neboj, čítame ich obaja do konca a určite aj za phersua môžem povedať, že nepreskakujeme nič ;) /však to by bol hriech! ;) ;) /

aj som sem chcela na vysvetlenie napísať, že všetok voľný čas sa snažíme čítať, ale potom som si spomenula, že ten čas trávime všelijak ;) ;) ale nie, my sme takí maníci, proste keď môžeme, tak čítame, ale ako tak pozerám na tie príspevky, tak môžeme asi pričasto ;)

/ozaj bijou, som teraz pozerala príspevky dozadu, malevil si prečítala? mohla by si naň hodiť nejaký koment? som si ho tento týždeň kúpila, lebo od merla sa mi veľmi páči smrť je mojím remeslom, ale aj tak by som rada vedela, čo od toho čakať... ;)/

Zverejnené

:)

ja to inak tiež nechápem... to každú knihu, čo sem dáte (nutrinka a phersu) dočítate do konca, nie? máte nejaký kurz rýchlo-čítania alebo preskakujete pasáže ? no nechápem... :) každopádne klobúk dole ;)

Ako uz povedala nut kazdu knihu docitam, nepreskakujem, jedine co vynechavam su predhovory a dohovory.

Kedysi davno som nechaval aj nedocitane ale teraz uz nie z toho som uz vyrastol

;) keby som mal rychlo kurz tak nestiham knihy ani kupovat, ja citam skoro stale v buse do skoly, na lavicke ked cakam na hodinu, pri kave, pri jedle, vo vlaku proste stale a vsade a dost mam volneho casu takze co si zacnem

A presne dnes mi mama hovorila ze nic ine nerobim iba kupujem knihy a citam ;)

Najlepsie je este k tomu ze v tomto debilnom velkomestecku kde zijem je citanie najvacsia blbost aka existuje

každopádne klobúk dole ;)

dakujem ;)

bojim sa sem napisat, ale Zahada hlavolamu bola taka chutovka a dnes to je uz -

Homerski hrdinove ve vzpominkach casu

Zverejnené

Malevil bol super, zhltla som ho dosť rýchlo, prijala by som ešte viac rozvetvené niektoré veci... ale očakávania to splnilo

Zverejnené

phersu, nutrinka, v tomto sa vám vôbec nedivím. : )

tiež nemám problém "zhltnúť" knihu behom dňa, ráno niečo rozčítam, okolo obeda vleziem s knihou na hodinku do vany :lol: a keď vyleziem, dočítam ju skôr ako uschnem. záleží však aj od knihy, niektoré sú tuhým orieškom a lúskam ich i niekoľko dní na pokračovanie.

keď zájdem občas do knižnice, zoberiem si 5-10 kníh a za týždeň/dva s nimi idem naspäť. : )

viac som však čítal na strednej škole, teraz je menej času. okrem toho už sa v tejto téme objavilo toľko titulov, že som sa rozhodol dávať sem len to najzaujímavejšie, čo sa mi dostane do pazúrov.

---

bijou, však ty tiež sa nezdáš! : ) prehrabal som staršie príspevky tuto a vidím, že ani tebe netrvá prečítanie knihy nejako extra dlho, tak sa nerob! :)

Zverejnené

j, tiež čítam celkom dosť myslím, ale na túto rýchlosť sa nechytám... :lol:

teraz momentálne som nútená prerušiť Zlaté teľa, lebo nejako nemám naň náladu (po 30 stranách only) a brzdí ma to,

a začínam Erich Maria Remarque - Traja kamaráti

Zverejnené

Hans Christian Andersen - Cisárove nové šaty

sa teším na tie rozprávky ako malé decko

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov