Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

včera to bolo Po stopách starých kultúr /až na tie bludy dobré/, momentálne Stendhal - Červený a čierny

Zverejnené

Michael Keene - Svetové náboženstvá

To som čítal celkom dobre citanie aspon som sa dozvedel hodne zaujimavych veci o jednotlivych vyznaniach

Michael Grant - Klasické Grécko

Zverejnené
John Osborne - Look Back in Anger (Obzri sa v hneve)
Zverejnené

Heller : Záverečná

Nejak som doteraz ani netušila, že Hlava XXII má voľné pokračovanie :lol:

Zverejnené

No dobre, Záverečná má pauzu, teraz:

Remarque - Na západe nič nové /nut, phersu, ja som taak zvedavá :lol: /

Zverejnené

toto uz je vazne provokacie ked si docitam vsetkych Grantov tak si to tusim zoberiem a premozem sa to precitat do konca

Zverejnené

nie nie, keď dočítaš grantov, tak ťa čaká ešte tá moja knižka o dejinách grécka a ríma, čo vydala trnavská uni a potom ti ešte nejaké knižky od buriana, hoška, novotného a podobných zoženiem... ty sa máš učiť, nie sa rozptylovať :lol:

aika, potom netrpezlivo čakám, čo na to povieš :)

Zverejnené

Remarque dočítaný.

nutrinka : súhlasím s tebou..a ten koniec ma dostal :lol:

phersu : premôž sa a prečítaj to ešte raz, až do konca.. nie je možné, aby sa ti to nepáčilo :)

Zverejnené

Richard Crha: Nevyřešené věci už som ju raz čítala, ale akosi som sa nedostala ani do polovice... problémom bolo to, že tú knihu mám v počítači... teraz s notebookom ju čítavám vo vlaku ceskou domov...

Joanne Harris: Gentlemani a hráči v češtine, v slovenčine vyšlo o tri knihy menej od Janne... túto som kúpila vo Svete knihy... teda, kúpili mi, dostala som ju ako predčasný narodeninový darček...

Zverejnené

Philipp Vandenberg - Kráľ Luxoru

/len jedno si neviem vysvetliť, tento príspevok som sem písala už včera, tak neviem, prečo tu nie je :lol: /

Zverejnené

"Rimsky cisarovia"? tak sa to vola? :lol:

Zverejnené

dokončila som útlu knižku Zuzany Mojžišovej - Afrodithé

teraz Roman Olekšák - Smajlíci

Zverejnené
William Shakespeare - As You Like It (Ako sa vám páči)
Zverejnené

mne sa práve dostala do pazúrov kniha Když se z teplých krajů vrátí rozpálení invalidé, napísal to Tom Robbins. neviem čo to je, pustím sa do nej asi cez víkend, potom doplním recenziu.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov