nutrinka Zverejnené 5. Marec, 2008 Zverejnené 5. Marec, 2008 včera to bolo Po stopách starých kultúr /až na tie bludy dobré/, momentálne Stendhal - Červený a čierny
phersu Zverejnené 7. Marec, 2008 Zverejnené 7. Marec, 2008 Michael Keene - Svetové náboženstváTo som čítal celkom dobre citanie aspon som sa dozvedel hodne zaujimavych veci o jednotlivych vyznaniach Michael Grant - Klasické Grécko
aljak63 Zverejnené 7. Marec, 2008 Zverejnené 7. Marec, 2008 John Osborne - Look Back in Anger (Obzri sa v hneve)
Aikaterine Zverejnené 7. Marec, 2008 Zverejnené 7. Marec, 2008 Heller : Záverečná Nejak som doteraz ani netušila, že Hlava XXII má voľné pokračovanie :lol:
Aikaterine Zverejnené 9. Marec, 2008 Zverejnené 9. Marec, 2008 No dobre, Záverečná má pauzu, teraz: Remarque - Na západe nič nové /nut, phersu, ja som taak zvedavá :lol: /
phersu Zverejnené 9. Marec, 2008 Zverejnené 9. Marec, 2008 toto uz je vazne provokacie ked si docitam vsetkych Grantov tak si to tusim zoberiem a premozem sa to precitat do konca
nutrinka Zverejnené 9. Marec, 2008 Zverejnené 9. Marec, 2008 nie nie, keď dočítaš grantov, tak ťa čaká ešte tá moja knižka o dejinách grécka a ríma, čo vydala trnavská uni a potom ti ešte nejaké knižky od buriana, hoška, novotného a podobných zoženiem... ty sa máš učiť, nie sa rozptylovať :lol: aika, potom netrpezlivo čakám, čo na to povieš :)
Aikaterine Zverejnené 9. Marec, 2008 Zverejnené 9. Marec, 2008 Remarque dočítaný. nutrinka : súhlasím s tebou..a ten koniec ma dostal :lol: phersu : premôž sa a prečítaj to ešte raz, až do konca.. nie je možné, aby sa ti to nepáčilo :)
arwiel Zverejnené 12. Marec, 2008 Zverejnené 12. Marec, 2008 Richard Crha: Nevyřešené věci už som ju raz čítala, ale akosi som sa nedostala ani do polovice... problémom bolo to, že tú knihu mám v počítači... teraz s notebookom ju čítavám vo vlaku ceskou domov... Joanne Harris: Gentlemani a hráči v češtine, v slovenčine vyšlo o tri knihy menej od Janne... túto som kúpila vo Svete knihy... teda, kúpili mi, dostala som ju ako predčasný narodeninový darček...
nutrinka Zverejnené 13. Marec, 2008 Zverejnené 13. Marec, 2008 Philipp Vandenberg - Kráľ Luxoru /len jedno si neviem vysvetliť, tento príspevok som sem písala už včera, tak neviem, prečo tu nie je :lol: /
aljak63 Zverejnené 13. Marec, 2008 Zverejnené 13. Marec, 2008 Willam Shakespeate - Antony and Cleopatra :lol:
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 17. Marec, 2008 Zverejnené 17. Marec, 2008 "Rimsky cisarovia"? tak sa to vola? :lol:
Bijou Zverejnené 22. Marec, 2008 Zverejnené 22. Marec, 2008 dokončila som útlu knižku Zuzany Mojžišovej - Afrodithéteraz Roman Olekšák - Smajlíci
aljak63 Zverejnené 27. Marec, 2008 Zverejnené 27. Marec, 2008 William Shakespeare - As You Like It (Ako sa vám páči)
valcik Zverejnené 27. Marec, 2008 Zverejnené 27. Marec, 2008 mne sa práve dostala do pazúrov kniha Když se z teplých krajů vrátí rozpálení invalidé, napísal to Tom Robbins. neviem čo to je, pustím sa do nej asi cez víkend, potom doplním recenziu.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz