Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Harry, Harry Potter 007.

Teda čo to trepem Harry Potter 07: Dary smrti :lol:

Za 10 hodín to mám dočítané. ;-)

Zverejnené

Už mám dávno dočítané :lol:

game, film nie je nič moc, ale určite nezničí dojem z knihy - proste na to nemá :)

Ešte čítam tie dve knihy, ale pomaly musím rozmýšľať, čo si prečítam po nich...

Meno ruže je teda dobrý film tak isto ako kniha. Sean Connery bol skvelý. Videl som

to niekoľkokrát.

Zverejnené

Moderna svetova drama:

Tennessee Williams - Elektricka zvana Tuzba

Jean Anouilh - Becket alebo Bozia cest

Friedrich Dürrenmatt - Fyzici

John Osborne - Obzri sa v hneve

Zverejnené

Tennessee Williams - Elektricka zvana Tuzba

potom aj napis ako sa ti to lubilo... :lol: zevraj to je dost dobre!

aj ja som to uz davnejsie chcel precitat, teda najprv musim zohnat...

Zverejnené

ved preto som si to kupil bo som tiez na to pocul samu chvalu tak som zvedavy, ked chces potom ti to mozem poziciat

Zverejnené

čítam to, čo som našla u tatka na stole - D. Malachov - Totálna detoxikácia alebo úplná očista tela

fuj, takú nechutnú knihu som nečítala v živote !!! Autor radí, aby si človek nazbieral 2 litre uriny od rôznych ľudí (najlepšie vraj príbuzných) a aplikoval to formou klystíru... ty kokos, to si ani predstaviť nemôžem, lebo sa okamžite povraciam...

Zverejnené

potom aj napis ako sa ti to lubilo... :lol: zevraj to je dost dobre!

aj ja som to uz davnejsie chcel precitat, teda najprv musim zohnat...

No docital som to, bolo to celkom haluzne citanie, chudinka Blanche taka sympaticka pani to bola a sup s nou do blazinca hehe bola velka radodajka a nakoniec sa z toho scvokla. Inak je to dost kruty koniec pre nu. A je tam fest vidiet ze to je proste to tzv. "americke drsne prostredie"

Precitaj si

Autor radí, aby si človek nazbieral 2 litre uriny od rôznych ľudí (najlepšie vraj príbuzných) a aplikoval to formou klystíru... ty kokos, to si ani predstaviť nemôžem, lebo sa okamžite povraciam...

:) tak to je ina fasa kniha to mi pripomina svejka ked tam velitel daval kazdemu klystir
Zverejnené

opäť sa vraciam k starinkám, dokumentom a teraz čítam " Slovenská armáda 1939-1945 " ..... ale už ma pripravenú knihu od Dana Browna -" Digitálna pevnosť "..... ako dobrý relax... :) :) :lol:

Zverejnené

Digitálna pevnosť.. tá mňa osobne dosť sklamala :lol:

Ja mám teraz nachystanú knižku Johna Grishama - Čarodejník. Už som ju dávno nečítala a nejak som dostala na ňu chuť :)

Zverejnené

zase pokračujem v rozčítanej a pred časom odloženej Ľube Lesnej : Prípad Medička, nebaví ma to, ale mám výčitky svedomia, keď niečo nedočítam, tak sa budem musieť premôcť :lol:

btw, neviete, pls, či existuje databáza kníh obsahujúca hodnotenia, komentáre, odporúčania a podobne? niečo na spôsob imdb.com, csfd.cz...

Zverejnené

Bijou

take nieco neexistuje aspon co som ja hladal a smejdil na nete ale pochybujem ze take nieco je. Jedine ze by si pozrela internetove knihkupectva a tam komentare k danym titulom, ale toho je velmi malo takze nic ine neostava jedine si precitat danu knihu alebo ju spomenut na fore niekto to mozno cital a povie ci to je dobre a ci sa to oplati

Zverejnené

no tak presne nieco taketo som hladala pred par dnami a jedine co som nasla je toto ale je to velmi chudobne zatial, co je podla mna skoda

hodnotenia sa daju pozriet napr na Amazone, ja si tam dost casto ale pozeravam o knihach, co na nich vravia ludia, su tam aj rebricky, ale myslim ze len take ze napr najlepsie knihy za rok 2007, 2006 a tak, ale to je tusim len ako co sa najviac kupovalo, alebo take nieco

je fakt skoda ze nie je taka stranka :lol:

Zverejnené

Momentálne mám rozčítaný Politický systém Slovenskej Republiky :lol:

Zverejnené

Axel dobrá téma..... a z ktorého obdobia? :lol: :)

Zverejnené

A zavŕšenie trilógie: Roger MacBride Allen - Isaac Asomov's Utopia :lol:

Zverejnené

Ian Czech - Afghánistan

celkom dobra knizocka zachytavajuca pribehy mudzahedinov vo vojne v Afghanistane proti sovietskemu zvazu..a prihoda ako sa autor zucastnil na jednej akcii spolu s nimi

Zverejnené

po Hodinách som si dala oddychovečku Christie a jej Herkulesovských úlohách pre Hercula Poirota a teraz som sa konečne po dlhej dobe dostala k narodeninovému darčeku /bo už som počúvala ponosy/

Publius Ovídius Naso - Proměny

veľmi pekné príbehy z antickej mytologie, a páči sa mi aj ako je to napísané

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov