JohnnyXPN Zverejnené 20. Január, 2008 Zverejnené 20. Január, 2008 Momentálne som dočítal trilógiu Jeho šerá hmota: Zlatý kompas, Magický nôž, Jantárový ďalekohľad.K téme som zabudol: A.J. Lake: Draky prichádzajú, Potom nasleduje: Ursula LeGuinová: Dary.
nutrinka Zverejnené 21. Január, 2008 Zverejnené 21. Január, 2008 Rolando Cristofanelli - Raffael /áno phersu, o tom plagiátorovi čítam/
Aikaterine Zverejnené 21. Január, 2008 Zverejnené 21. Január, 2008 nut, potom povedz, čo si o tom Raffaelovi myslíš. K téme:Remarque - Nebo nepozná obľúbencov
Tom182 Zverejnené 24. Január, 2008 Zverejnené 24. Január, 2008 dnesna cesta vlakom= rozcitana knihaPompeje. Zivot ve stinu Vesuvu (J.Frys)....jedna z najlepsich knih o Pompejach ake poznam :lol:
aljak63 Zverejnené 25. Január, 2008 Zverejnené 25. Január, 2008 sice to uz neni rozcitane, ale v stredu som docital krasny pribeh lasky: William Shakespeare - Romeo & Julia For never was a story of more woe Than this of Juliet and her Romeo
Aikaterine Zverejnené 25. Január, 2008 Zverejnené 25. Január, 2008 Johannes Mario Simmel - Hurá, ještě žijeme /na tvoje odporúčanie, phersu.. tak som zvedavá, aké to bude :lol: /
phersu Zverejnené 25. Január, 2008 Zverejnené 25. Január, 2008 aikaterina urcite nebudes lutovat, ta kniha stoji za to si ju precitat
nutrinka Zverejnené 26. Január, 2008 Zverejnené 26. Január, 2008 aika, sorry, ale strašne ma ten Raffael nebaví, musím si dať asi pauzičku od toho a prečítať si to inokedy. teraz ma asi aj rozptyluje, že mám nové knižečky, ktorých sa už neviem dočkať :lol: momentálne Charles Bukowski - Poštovní úřad
phersu Zverejnené 26. Január, 2008 Zverejnené 26. Január, 2008 Ked si niekto nabere tridsat knih tak potom nevie co skor ze :lol: uz sa tesim ze koncom tohto tyzdna budem mat po skuskach ci uspesne alebo neuspesne to sa este uvidi a konecne sa mozem vratit k citaniu a docitat ilias a potom odysseiu
valcik Zverejnené 28. Január, 2008 Zverejnené 28. Január, 2008 zaujal ma Paulo Coelho, vrhol som sa postupne na jeho knihy. pacil sa mi Alchymista. nedavno vysiel v reedicii Stoparuv pruvodce Galaxii aj s dalsimi castami, to je pochutka.
Ignatius Zverejnené 28. Január, 2008 Zverejnené 28. Január, 2008 Roger MacBride Allen - Isaac Asomov's Inferno
hisham Zverejnené 30. Január, 2008 Zverejnené 30. Január, 2008 Dominik Tatarka - Prútené kreslá Kurt Vonnegut - Ostré očko
JohnnyXPN Zverejnené 31. Január, 2008 Zverejnené 31. Január, 2008 Christopher M. Priest - Nežádoucí efekt
aljak63 Zverejnené 1. Február, 2008 Zverejnené 1. Február, 2008 William Shakespeare - Sen noci svatojanskej (A Midsummer Night's Dream)
phersu Zverejnené 1. Február, 2008 Zverejnené 1. Február, 2008 jablko zostrelene Helvetia oslobodena teraz idem na Romain Rolland - Peter a Lucia aikaterina ako sa ti pacilo Hura, este zijeme
Aikaterine Zverejnené 1. Február, 2008 Zverejnené 1. Február, 2008 phersudobrá knižka, niektoré pasáže ma fakt pobavili :lol: ale aj tak je od Simmela u mňa na prvom mieste Dávame vám nádej :)
phersu Zverejnené 2. Február, 2008 Zverejnené 2. Február, 2008 Johann Wolfgang Goethe - Utrpenie mladeho Wethera
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz