Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

dnes som v buse zacal citat "Mezopotamske Myty"...no ako si sa mi to nepodarilo este uzavriet tak sa tesim na pokracovanie :lol:

Zverejnené

Aj tiež čítam niekoľko naraz. Margaret Weis a Tracy Hickman: Draci letního žáru, Fantom Print 2006,

John Grisham: Sudca, a Christopher M. Priest - Nežádoucí efekt - to je predloha filmu Dokonalý trik.

Zverejnené

Epos o Gilgamesovi...minule som cital novsiu verziu od Zamarovskeho..a teraz (vdaka phersuovi :lol: ) citam znovu..ale povodnu verziu a ta je jednoducho genialna!

Zverejnené

Predtým rozčítané Ocelové jeskyně dnes dočítané, a tak pokračujem Asimovom ďalej, dokonca aj v celej tejto sérii: Nahé Slunce :lol:

Zverejnené

P. Cornelius TACITUS - Germania

Zverejnené

William Shakespeare - Antonius a Kleopatra

Charles Dickens - Great Expectations

Zverejnené

Predtým rozčítané Ocelové jeskyně dnes dočítané, a tak pokračujem Asimovom ďalej, dokonca aj v celej tejto sérii: Nahé Slunce :lol:

Veľmi dobrý výber Ignatius, len tak ďalej! Ak máš aj originálky tak ešte lepšie. Nezabudni trochu načuchnúť aj do série Nadácie ktorá je pokračovaním prvej trilogie.

Ja som minulý týždeň dočítal podpalačku od S. Kinga, predtým som dočítal originálku hanibala od T. Harrisa. Teraz sa asi po dlhšom čase vrátim k J. R. R. Tolkienovi. Ale kúpil som si novú knihu poviedok od S. Kinga "Fog", tak ešte neviem.

Zverejnené

no ak sa nepocitaju skolske skripta tak

Baulehr-Bataillon: Brandenburg-dosud nezname akce

Martin Monestier: Historia trestu smrti

Charles Bukowski- Love is a dog from hell/Poems

Zverejnené

Pokračujem v Asimovovi (a ešte chvíľku budem, keďže mám toho pozháňaného viac :lol: ). Tentoraz Roboti a Impérium

Zverejnené

Asimov? Ak sa ti podarilo zohnať prečítaj si Neznámy Asimov 1 + 2 časť.

Poviedky plus popisy od samotného Asimova. Ja som čítal len dlhé ukážky, knižky som nezohnal.

A môžem povedať, že sú to najlepšie dve knižky. :lol:

Zverejnené

Christopher M. Priest - Nežádoucí efekt, videl niekto film Dokonalý trik? Tak toto je predloha filmu. :lol:

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov