Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Len aby ti to netrvalo mesiac :lol: do vianoc to zvladnes

Victor Hugo - Hernani, Ruy Blas, Kráľ sa zabáva, Mária Tudorová

Zverejnené

neboooi, snazim sa... len ten jazyk ked lukujem a ridujem - no nieco brutalne, brachaci moji! :lol:

Zverejnené

No, včera som dočítala Parfum - Príbeh vraha... a teraz sa chystám na.. ešte neviem čo, musím zájsť do knižnice :lol:

Zverejnené

Eco odložený na neurčito, teraz Johannes Mario Simmel - Láska je len slovo

Zverejnené

najblizsie sa chystam na Epos o Gilgamesovi...daaavno som ho uz cital..no ked som mal vcera prednasku kde sme rozoberali vsetky tabulky a ich obsah..len to vo mne vzplanulo a uz ju mam nachystanu ze si ju buduci tyzden beriem so sebou :lol:

Zverejnené

dočítaná Readova Profesorova dcéra, teraz Terry Pratchett - Hrrr na ně

Zverejnené

Charles Bukowski - Všechny rite sveta dokonce i ma

Sa na tom chlamem ako male decko Bukowski je proste genius

Zverejnené

vcera som vo vlaku zhltol Gilgamesa..super citanie..dobre som spravil ze som ho zobral :)

zacinam s malou knizockou "Palestinske otazniky" :lol:

Zverejnené

vcelku plodný víkend, po dočítaní pratchetta aj Leonardovho tieňa od Greya teraz rozčítavam Dumasov klub od Arthura Peréz-Reverteho

Zverejnené

Ja čítam "Ešte stručnejšiu históriu času" od Stephena Hawkinga. Dneska mi došla. Ale zajtra ju už budem mať

prečítanú, lebo to je leporelko. Jak som sa tešila na tú knižku..

Ináč moc knižky nečítam, ale asi zas začnem. Ale nie romány, tie ma nebavia.

Zverejnené

Pavol-Országh Hviezdoslav - Krvavé sonety

Sir Arthur Conan Doyle - Údolie hrôzy

Zverejnené

Dale Carnegie-Ako si získavať priateľov a posobiť na ľudí: zvyčajne nemám rada rady tohto typu, ale táto knižka ma celkom zaujala

L.N. Tolstoj- War and Peace.....snažím sa to prečítať po anglicky, s menším aj vačším úspechom s prestávkami :lol:

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov