Cactales Zverejnené 25. Október, 2007 Zverejnené 25. Október, 2007 Vojtech Zamarovský - Aeneas, SinuhetAeneasa som čítal asi pred 3 rokmi. Teraz mám v pláne Zamarovského - Objavenie Tróje
game Zverejnené 25. Október, 2007 Zverejnené 25. Október, 2007 a pripomenuli ste mi, že som dávno nečítala Zamarovského Na počiatku bol Sumer ....
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 25. Október, 2007 Zverejnené 25. Október, 2007 Aeneasa to je Aenea, kedze -s v Aeneas nie je sucastou kmena, ale koncovka, ktora sa vztahuje iba k nominativu singularu.
Cactales Zverejnené 25. Október, 2007 Zverejnené 25. Október, 2007 game Na počiatku bol Sumer by som si tiež znovu prečítal. Keď ju ešte niekedy zoženiem. LEG No, chybička se vloudila. :lol:
game Zverejnené 26. Október, 2007 Zverejnené 26. Október, 2007 Cactales, tú knihu mám doma ... :lol: mám ju vlastne najradšej z jeho kníh ... a dodnes, síce už zriedkavejšie, ale predsa sa v nej kde tu pohrabem, ... a zvyčajne ma napadne, čo bolo pred Sumerom ... :)/ viete, že slovo alkohol pochádza vlastne zo sumerčiny ? :) /
Cactales Zverejnené 26. Október, 2007 Zverejnené 26. Október, 2007 Ja som ju mal pred pár rokmi vypožičanú z knižnice. Teraz už nechodím do knižnice tak často a Zamarovského tam majú asi iba po jednom exemplári, takže musím mať aj trochu šťastie. :lol:
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 26. Október, 2007 Zverejnené 26. Október, 2007 Richard Bessel - Nacizmus a vojna
oiler Zverejnené 27. Október, 2007 Zverejnené 27. Október, 2007 Norman Mailer - The Dead and The Naked - som len na takej 60. strane a uz tolko za zomlelo... Neviem, neviem, ako taka vec moze skoncit, ale nevyzera to najlepsie pre postavy... :lol:
phersu Zverejnené 29. Október, 2007 Zverejnené 29. Október, 2007 Ladislav Mnacko - Oneskorene reportaze
nutrinka Zverejnené 29. Október, 2007 Zverejnené 29. Október, 2007 Vandenberg - Nefretiti /mám asi nejakú Vandenberg-sériu, už asi štvrtá kniha za dva týždne od neho/ Patrick Süskind - Parfém normálne čítam viac ako doma :lol:
arwiel Zverejnené 31. Október, 2007 Zverejnené 31. Október, 2007 J.D.Salinger-Do výšok zdvíhajte krov, tesári a Seymour úvod
Aikaterine Zverejnené 3. November, 2007 Zverejnené 3. November, 2007 Remarque - Nepriateľ Hmm, v poslednej dobe som sa nejak do Remarque-a pustila :lol:
nutrinka Zverejnené 5. November, 2007 Zverejnené 5. November, 2007 Peter Doktorov - English is easy, Csaba is dead zatiaľ výborné :lol: :) :)
Cat Eye Zverejnené 6. November, 2007 Zverejnené 6. November, 2007 Včera som si kúpil Fajky od Ilju Erenburga (už druhý exemplár, prvý mám vydanie spred asi 50 rokov). Je to súbor 13 poviedok o 13 fajkách, ktoré spisovateľ vlastní a získal počas ciest po Európe. Každá fajka má svoj príbeh a ten je vyrozprávaný. Krásne, milé, humanistické, ciltivé, ale i vtipné.
arwiel Zverejnené 7. November, 2007 Zverejnené 7. November, 2007 práve by som mala čítať Veľkomoravské legendy a povesti, čo je taký výcuc z rôznych kníh o Cyrilovi a Metodovi.... no je to sranda... :lol: vôbec im nerozumiem :)
nutrinka Zverejnené 7. November, 2007 Zverejnené 7. November, 2007 Aleksander Krawczuk - Trojska vojna edit: popritom začínam aj Agathu Christie - Na koniec príde smrť
hisham Zverejnené 9. November, 2007 Zverejnené 9. November, 2007 William Shakespeare - Troilos a Kressida
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz