Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Mám v ruke knihu Odviate vetrom a je to nejaké hrubé tak chcem vedieť či sa to oplatí čítať :lol:

Zverejnené

Dudojenka,

neviem, čo čítavaš, ale myslím, že keď začneš, prečítaš bez problémov ... nielen preto, že je to klasika, že je to trochu romantické, trochu ženské ... alebo napriek tomu to prečítaš :lol:

Zverejnené

Aristoteles-Poetika... napodiv sa to nečíta ťažko... :lol:

Pravidlá slov. pravopisu.... jeden nemenovaný vysokoškolský učiteľ povýšil túto knihu na moju Bibliu... tak mám peknú Bibliu... :)

Zverejnené

Philip Vandenberg - Tajomstvá veštiarní

Dejiny a kultúra antického Grécka a Ríma - editorka Mária Novotná /škoda, že ma učí jej syn a ne ona, by som sa zavtierala aspoň :lol: /

Zverejnené

Ja by som si už mal prečítať Babičku od Boženy Němcovej, minimálne podľa obalu to vyzerá zaujímavo...

Obrázok

Zverejnené

ono to je už vlastne prečítané

Majster SUN (Sun'c) - Kapitoly o vojenskom učení

Zverejnené

Janko Kráľ - Moja pieseň ale za chvíľu to bude asi William Shakespeare - Antoniue a Kleopatra

Zverejnené

havarka

Forresta Gumpa som prečítala asi pred rokom kebyže nepoznám film tak sa aj dobre pobavím :lol: Veľa vecí tam je iných

Zverejnené

Jerome Klapka Jerome - Traja muzi v clne (o psovi nehovoriac)

Zverejnené

začínam sa pomaly ale iste hanbiť ... posledných pár týždňov som tuším prvýkrát v života nezobrala knihu do rúk ... mám tri rozčítané, ale čítať ... ani čas, ani chuť, ani inšpiráciu ...

podivné je to ... veľmi podivné ... :lol:

Zverejnené

to ze teraz beham po lekaroch ma jednu vyhodu, zacal som v cakarnach citat davinciho kod :lol:

Zverejnené

Paulo Coelho - Alchymista

mňam :)

Dobrá knižka :lol:

Zverejnené

Aikaterine, ja viem, preto som si ju zas prečítala :lol:

momentálne Vandenbergov Gladiátor a ešte som si požičala Starověkou Mezopotámii od Oppenheima a ďalej Homer and the heroic age od J. V. Luce-a /lebo ja dilino som konečne zistila, ako to funguje v našej univerzitnej knižnici :) /. no a popritom si po stránke čítam Jacka Kerouaca Na ceste

Zverejnené

v poslednom čase mám zakaždým chuť sem napísať " cudzie vkladné" ...

ok, už padám .. :lol:

Zverejnené

Ivan V. Hogg - Nemecke tajne zbrane druhe svetove valky

Zverejnené

Dobrá knižka :lol:

Geniálna kniha, som ju zhltol hned.

Vojtech Zamarovský - Aeneas, Sinuhet

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov