Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Bohuzial , az sa hanbim povedat , ze momentalne nic, ja ktory som citaval v priebehu roka niekolko desiatok knih, posledne roky mozno 5 - 6 , bud je to vekom, aj casu je malo,povinnosti pribudaju a ine vyhovorky uz ani nemam....

Zverejnené

už som mala strach, že sa hanbiť musím len ja ... knihy boli môj život, takmer doslova som ich hltala, zrazu prišiel útlm, mal svoje príčiny, niečo iné ma pohltilo nadobro ... :lol:

ešte stále som pohltená, len je to v poslednom čase trochu lepšie, niečo si sem tam aj prečítam ... : )

Zverejnené

ak ta pohltila laska a je to jedno k comu , tak je to o.k. , ak to bolo nieco zle tak je to uz urcite prec, ale bohuzial spomienky ostavaju, takze vsetko zle prec a dobro nech sa nas hrnie :lol: .... co ty na to game?

Zverejnené

hm :lol:

láska ku knihám ustúpila inej láske, podivnej, nečakanej a nezvyčajnej, láska priniesla nezvyčajné poznania a nezvyčajné vzťahy, a na čas ma odtrhla od reality ... ani neviem, či zdravý rozum zvíťazil, či láska prešla do zdravšej polohy : )

v každom prípade láska zostáva, ale pre každý prípad mávam už pri ruke aj knihu ... :)

/ jozef, nechci vedieť, kto za to môže, neuveril by si : ) /

Zverejnené

je to tak , zivot je predsa zaujimavy a ak nie je monotonny je este zaujimavejsim, ak sa chceme vyspovedat aj z toho najtajnejsieho kutika duse oplati sa pisat knihy a pretavit svoje ja do kniznej osoby,postavy a snivat , ako by sa popripade dalo inak alebo aj ako to bolo v skutocnosti ..... mnoho ludi siaha po knihe a hlavne po takej, ktora je zo zivota.....

Zverejnené

písať hocičo, to áno

zistiť, ako to bolo, ako mohlo byť, áno

čítať zo života neveľmi

Zverejnené

dnes som kúpila, zatiaľ viac ovoniavam, než čítam : Sam Bourne Spravodliví

Zverejnené

Tiež už čítam menej ako kedysi. Predtým to bolo okolo 8 kníh za mesiac, v posledných dvoch rokoch to kleslo na 1 až 2 mesačne.

Zverejnené

paolo coleho - alchymista

velmi sa mi to paci...ktovie ci aj ostatne knihy ma take dobre :lol:

mam ju len pozicanu, ale asi si kupim vlastne vydanie :)

Zverejnené

ja som dnes v robote zacala od Marqueza - Sto rokov samoty, zatial sa mi to celkom pac, uvidim co bude dalej:)

Zverejnené

Tak Manfredi zvládnutý ide sa na

Thomas Harris - Hannibal - Zrodenie zla

Zverejnené

Čakám až mi priateľ ktorému som nerozvážne požičal Mannovho Faustusa túto knihu vráti. Zatial si asi budem čítať v Chajjámových štvorveršiach.

Zverejnené

vcera som docital Velku vlakovu lupez- som si myslel, ze take veci sa deju len v holywoodskych filmoch, super kniha, Crichton zase nesklamal

dnes som sa konecne dostal k:

Stephen Hawking: Vesmir v orechovej skrupinke

uz viac ako rok to mal niekto pozicane :lol:

Zverejnené

Tak prečítala som aj Matkinovu Láska je chyba v programe a Denník bol lepší, úplná sranda.

Zhltla som Stopárovho sprievodcu galaxiou od Douglasa Adamsa, teraz čítam Restaurant na konci vesmíru.

Zverejnené

Zhltla som Stopárovho sprievodcu galaxiou od Douglasa Adamsa, teraz čítam Restaurant na konci vesmíru.

mam otazku, kde konci sprievodca a kde zacina restaurant, ja som mal obe knihy v jednej a teraz to mam v hlave ako jednu
Zverejnené

No, ak si to mal rozdelené na kapitoly, tak prvá kniha končí 35. kapitolou a vetou “Prima. Tak se drž, chlapče, skočíme si něco zhltnout do Restaurantu na konci vesmíru.” (to je prvá zmienka o tej reštaurácii)

Druhá kniha začína takto: Bylo to asi takhle: Na počátku byl stvořen vesmír. Spoustu lidí to naštvalo a většinou se to považovalo za chybný krok.

Zverejnené

Sir Arthur Conan Doyle - Pes Baskervillský

EDIT - Pes chytený ide sa na

Oscar Wilde - Portrét Doriana Graya

Zverejnené

Mno dočítal som Doriana. POcity mám asi tak zmiešané ako lečo. Na jednej strane bomba paráda ale aj hnus odpor. Lord Henry má dosť zaujímave životné myšlienky a Dorian tvor zo začiatku jemný naivný a potom sa stane z neho zviera haluz :lol:

Faber a Heere Heeresma - Bonboniéra pre Belindu, Špeciálne po španielsky, Haló, haló... ste to vy, Plotsky?

Zverejnené

Jozef Mistík - Kompozícia dramatického textu

Zverejnené

Virginia Woolf - Pani Dallowayová

A na odreagovanie Sue Townsend - Tajný denník Adriana Mola

Zverejnené

nok, ktorú čítaš?

podľa mňa prvé dve sú super, tretia ma už až tak nebavila a tie ďalšie som ani nezohnala

ale aj tak super výber, niekoľkokrát som tie knihy čítala, veľmi dobrý humor, po prdeli som sa rehotala :lol:

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov