Jozef50205 Zverejnené 23. August, 2007 Zverejnené 23. August, 2007 Bohuzial , az sa hanbim povedat , ze momentalne nic, ja ktory som citaval v priebehu roka niekolko desiatok knih, posledne roky mozno 5 - 6 , bud je to vekom, aj casu je malo,povinnosti pribudaju a ine vyhovorky uz ani nemam....
game Zverejnené 23. August, 2007 Zverejnené 23. August, 2007 už som mala strach, že sa hanbiť musím len ja ... knihy boli môj život, takmer doslova som ich hltala, zrazu prišiel útlm, mal svoje príčiny, niečo iné ma pohltilo nadobro ... :lol:ešte stále som pohltená, len je to v poslednom čase trochu lepšie, niečo si sem tam aj prečítam ... : )
Jozef50205 Zverejnené 23. August, 2007 Zverejnené 23. August, 2007 ak ta pohltila laska a je to jedno k comu , tak je to o.k. , ak to bolo nieco zle tak je to uz urcite prec, ale bohuzial spomienky ostavaju, takze vsetko zle prec a dobro nech sa nas hrnie :lol: .... co ty na to game?
game Zverejnené 23. August, 2007 Zverejnené 23. August, 2007 hm :lol: láska ku knihám ustúpila inej láske, podivnej, nečakanej a nezvyčajnej, láska priniesla nezvyčajné poznania a nezvyčajné vzťahy, a na čas ma odtrhla od reality ... ani neviem, či zdravý rozum zvíťazil, či láska prešla do zdravšej polohy : ) v každom prípade láska zostáva, ale pre každý prípad mávam už pri ruke aj knihu ... :) / jozef, nechci vedieť, kto za to môže, neuveril by si : ) /
Jozef50205 Zverejnené 23. August, 2007 Zverejnené 23. August, 2007 je to tak , zivot je predsa zaujimavy a ak nie je monotonny je este zaujimavejsim, ak sa chceme vyspovedat aj z toho najtajnejsieho kutika duse oplati sa pisat knihy a pretavit svoje ja do kniznej osoby,postavy a snivat , ako by sa popripade dalo inak alebo aj ako to bolo v skutocnosti ..... mnoho ludi siaha po knihe a hlavne po takej, ktora je zo zivota.....
game Zverejnené 23. August, 2007 Zverejnené 23. August, 2007 písať hocičo, to ánozistiť, ako to bolo, ako mohlo byť, ánočítať zo života neveľmi
game Zverejnené 24. August, 2007 Zverejnené 24. August, 2007 dnes som kúpila, zatiaľ viac ovoniavam, než čítam : Sam Bourne Spravodliví
Cactales Zverejnené 24. August, 2007 Zverejnené 24. August, 2007 Tiež už čítam menej ako kedysi. Predtým to bolo okolo 8 kníh za mesiac, v posledných dvoch rokoch to kleslo na 1 až 2 mesačne.
Andulqa Zverejnené 25. August, 2007 Autor Zverejnené 25. August, 2007 paolo coleho - alchymista velmi sa mi to paci...ktovie ci aj ostatne knihy ma take dobre :lol: mam ju len pozicanu, ale asi si kupim vlastne vydanie :)
phersu Zverejnené 27. August, 2007 Zverejnené 27. August, 2007 Valerio Massimo Manfredi - Ríša Drakov
Andulqa Zverejnené 28. August, 2007 Autor Zverejnené 28. August, 2007 ja som dnes v robote zacala od Marqueza - Sto rokov samoty, zatial sa mi to celkom pac, uvidim co bude dalej:)
phersu Zverejnené 29. August, 2007 Zverejnené 29. August, 2007 Tak Manfredi zvládnutý ide sa na Thomas Harris - Hannibal - Zrodenie zla
Melkor Zverejnené 30. August, 2007 Zverejnené 30. August, 2007 Čakám až mi priateľ ktorému som nerozvážne požičal Mannovho Faustusa túto knihu vráti. Zatial si asi budem čítať v Chajjámových štvorveršiach.
lukas Zverejnené 30. August, 2007 Zverejnené 30. August, 2007 vcera som docital Velku vlakovu lupez- som si myslel, ze take veci sa deju len v holywoodskych filmoch, super kniha, Crichton zase nesklamal dnes som sa konecne dostal k:Stephen Hawking: Vesmir v orechovej skrupinkeuz viac ako rok to mal niekto pozicane :lol:
hisham Zverejnené 1. September, 2007 Zverejnené 1. September, 2007 Tak prečítala som aj Matkinovu Láska je chyba v programe a Denník bol lepší, úplná sranda. Zhltla som Stopárovho sprievodcu galaxiou od Douglasa Adamsa, teraz čítam Restaurant na konci vesmíru.
lukas Zverejnené 1. September, 2007 Zverejnené 1. September, 2007 Zhltla som Stopárovho sprievodcu galaxiou od Douglasa Adamsa, teraz čítam Restaurant na konci vesmíru.mam otazku, kde konci sprievodca a kde zacina restaurant, ja som mal obe knihy v jednej a teraz to mam v hlave ako jednu
hisham Zverejnené 1. September, 2007 Zverejnené 1. September, 2007 No, ak si to mal rozdelené na kapitoly, tak prvá kniha končí 35. kapitolou a vetou “Prima. Tak se drž, chlapče, skočíme si něco zhltnout do Restaurantu na konci vesmíru.” (to je prvá zmienka o tej reštaurácii) Druhá kniha začína takto: Bylo to asi takhle: Na počátku byl stvořen vesmír. Spoustu lidí to naštvalo a většinou se to považovalo za chybný krok.
phersu Zverejnené 2. September, 2007 Zverejnené 2. September, 2007 Sir Arthur Conan Doyle - Pes Baskervillský EDIT - Pes chytený ide sa na Oscar Wilde - Portrét Doriana Graya
Cactales Zverejnené 4. September, 2007 Zverejnené 4. September, 2007 Hans Hellmut Kirst - Fabrika na oficierov
phersu Zverejnené 6. September, 2007 Zverejnené 6. September, 2007 Mno dočítal som Doriana. POcity mám asi tak zmiešané ako lečo. Na jednej strane bomba paráda ale aj hnus odpor. Lord Henry má dosť zaujímave životné myšlienky a Dorian tvor zo začiatku jemný naivný a potom sa stane z neho zviera haluz :lol: Faber a Heere Heeresma - Bonboniéra pre Belindu, Špeciálne po španielsky, Haló, haló... ste to vy, Plotsky?
weirdo Zverejnené 6. September, 2007 Zverejnené 6. September, 2007 som v polke Roberta Merleho - Muzi pod ochranou
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 6. September, 2007 Zverejnené 6. September, 2007 Jozef Mistík - Kompozícia dramatického textu
hisham Zverejnené 10. September, 2007 Zverejnené 10. September, 2007 Virginia Woolf - Pani Dallowayová A na odreagovanie Sue Townsend - Tajný denník Adriana Mola
nutrinka Zverejnené 10. September, 2007 Zverejnené 10. September, 2007 nok, ktorú čítaš? podľa mňa prvé dve sú super, tretia ma už až tak nebavila a tie ďalšie som ani nezohnalaale aj tak super výber, niekoľkokrát som tie knihy čítala, veľmi dobrý humor, po prdeli som sa rehotala :lol:
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz