lukas Zverejnené 22. Júl, 2007 Zverejnené 22. Júl, 2007 Konecne som docital Tretie dvojca. celkom dobra kniha, pomerne putavy dej a dobre sa to citalo, spociatku sa mi to sice velmi nepozdavalo, najma sa mi nepacilo, ze vsetko hned na zaciatku odhalili, mohli trosku chvilku napinat, dej sa dal velakrat dost predvidat celkovo sa to vsak dalo citat, nebolo to zle
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 23. Júl, 2007 Zverejnené 23. Júl, 2007 Appianos - Kriza Rimskej Republiky
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 23. Júl, 2007 Zverejnené 23. Júl, 2007 lukas, no toto, ake? ktore?? ja som prave prekladal Julia Caesara. predtym Romea a Juliu :lol:
lukas Zverejnené 23. Júl, 2007 Zverejnené 23. Júl, 2007 Cesar je v tej knihe posledny, ale aj k tomu sa dostanem, teraz citam jednu z trojskej vojny niekto a niekto- nepamatam si este mena
phersu Zverejnené 23. Júl, 2007 Zverejnené 23. Júl, 2007 hmmmm Shakespearove tragédie wow bomba paráda si môj človek dúfam že ťa to bude baviť ale Caesara som nečítal :lol: bo som ho nemal sakra ja chcem
lukas Zverejnené 24. Júl, 2007 Zverejnené 24. Júl, 2007 Zatial som cital Romeo a Julia, Hamlet a Macbeth a boli dobre. teraz citam Trolius a Kressinda
phersu Zverejnené 24. Júl, 2007 Zverejnené 24. Júl, 2007 Tak Romeo a Júlia a Hamlet sú najlepšie ešte aj Othella. Hamlet má perfektné poznámky Ofélii som sa chlámal ako male decko u toho a u Othella som strašne nenávidel Jaga wow by som mu porobil všetko možné aj nemožné
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 25. Júl, 2007 Zverejnené 25. Júl, 2007 teraz citam Trolius a Kressinda Troilos a Kressida :lol: ja citam: Sergej Utčenko - Caesar
phersu Zverejnené 29. Júl, 2007 Zverejnené 29. Júl, 2007 Irving Stone - Agónia a Extáza - táto kniha vzbudila vo mne záujem o knihy, kedže som už dlho nečítal ledva som zvládol Kerouaca tak sa musím naštartovať touto vecičkou
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 29. Júl, 2007 Zverejnené 29. Júl, 2007 P.Augusta, F.Honzák - Jak se žilo ve starověku
Drupi Zverejnené 3. August, 2007 Zverejnené 3. August, 2007 Pre mňa je tiež veľmi ťažké čítať len jednu knihu, vždy ich mám rozčítaných viac. Momentálne mám všetky knihy, ktoré práve čítam, prečítané už viackrát,ale idem si naobjednávať aspoň 10 nových knižiek :lol: nech sa nenudím... No tak teraz mám rozčítané tieto knihy: Terry Pratchett - Zajímavé časy Candance Bushnell - Sex ve měste (tzv. záchodové čítanie) :) H.P. Lovecraft - Tá vec na prahu Mamutí kniha humoristické fantasy- poviedky od rôznych autorov
jaa Zverejnené 6. August, 2007 Zverejnené 6. August, 2007 mam rozcitane Parfum - pribeh vraha, resp. precitala som zatial jednu stranku, zajtra sa zacitam do toho viac
Cactales Zverejnené 10. August, 2007 Zverejnené 10. August, 2007 Dnes som začal čítať:Viktor Buganov - Peter Veľký
nutrinka Zverejnené 12. August, 2007 Zverejnené 12. August, 2007 konečne som sa odhodlala na Matkina, bo už ho mám v počítači aspoň rok, takže Polnočný denník
Pette Zverejnené 13. August, 2007 Zverejnené 13. August, 2007 momentalne som zacal Souostroví Gulag - Alexandr Solženicyn
game Zverejnené 13. August, 2007 Zverejnené 13. August, 2007 len som sa zastavila dnes v tescu ... zvyčajne si tam niečo vyberiem, neviem, či si každý kupoval na dovolenku knižku, ale buď tam bolo len to, čo mám doma, alebo sirupový a ezoterický brak ... takže dnes nič. vrátila som sa k dočítaniu Messadié : Obecné dějiny ďábla
nutrinka Zverejnené 15. August, 2007 Zverejnené 15. August, 2007 medzitým, ako sa ešte stále serkám s Manfrediho Alexandrom, tak čítam na nete Matkina - Láska je chyba v programe. chcem prečítať viac ako jednu knihu pred definitívnym ortieľom je na nete aj Mexická vlna?
Pette Zverejnené 16. August, 2007 Zverejnené 16. August, 2007 je na nete aj Mexická vlna?to zalezi od velkosti tvojho respektu k autorskemu zakonu:)
nutrinka Zverejnené 16. August, 2007 Zverejnené 16. August, 2007 skôr som myslela, či je na nete vo forme, ako boli na inzine.sk jeho prvé dve knihy...
lukas Zverejnené 21. August, 2007 Zverejnené 21. August, 2007 Michael Crichton: Styri kluce- Velka vlakova lupez
hisham Zverejnené 23. August, 2007 Zverejnené 23. August, 2007 Maxim E. Matkin - Polnočný denník (už som za polkou, heh) William Shakespeare - The Sonnets
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz