nutrinka Zverejnené 29. Jún, 2007 Zverejnené 29. Jún, 2007 ešte stále a furt a neprestajne čítam Hamleta, to je neskutočné, ako dlho sa dá jedna kniha čítať :lol: /už asi vyše týždňa/popritom oprašujem Manfrediho trilógiu o Alexandrovi Veľkom
lukas Zverejnené 29. Jún, 2007 Zverejnené 29. Jún, 2007 Hamleta som tiez cital. Super kniha. Shakespeare bol macher.
phersu Zverejnené 30. Jún, 2007 Zverejnené 30. Jún, 2007 Nutrio hanbi sa ja som to mal za jeden deň Hamlet je jeho najlepšie dielo a Manfrediho trilogiu hmmmmmmmm to je najsamlepsie knihy asi trikrat precitane ja uz zacinema bezat na Tieň vetra potrebujem si to ešte raz prečítať
nutrinka Zverejnené 30. Jún, 2007 Zverejnené 30. Jún, 2007 tak prvýkrát som to aj ja prečítala za jeden deň, len teraz mi to trvá jak ťahajúce sa sople z nosa :lol: len chcem to ešte raz prečítať, prvýkrát to bolo také narýchlo
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 30. Jún, 2007 Zverejnené 30. Jún, 2007 Josef Bachtík - XIX. století v hudbě (:lol: :))
hisham Zverejnené 30. Jún, 2007 Zverejnené 30. Jún, 2007 No zasmiali sme sa :) lenže ja tú knihu musím do 11. júla vrátiť :lol:
Jozef50205 Zverejnené 1. Júl, 2007 Zverejnené 1. Júl, 2007 Momentálne nečítam nijaku knihu, ale dočítal som "Slovenská armáda 1939 -1945 " , celkom zajímavá faktografia z obdobia prvej slovenskej štátnosti. :lol:
game Zverejnené 4. Júl, 2007 Zverejnené 4. Júl, 2007 čítala som naposledy tri naraz : Romain Sardou : A odpusť nám naše viny .../ toto malo byť porovnateľné s Menom ruže Umberta Eca - hm ... zatiaľ je odložená bokom a čaká, až na ňu budem mať trpezlivosť a chuť a čas ... / Michael White : Equinox/ dočítané, trochu odfláknutý koniec, taký slabší thriler ... / Gerald Messadié : Obecné dějiny ďábla/ čítam priebežne, dobré ... / k ďáblovi som pridala : Thierry Maugenest : Záhadný rukopis / práve som začala /
Jozef50205 Zverejnené 5. Júl, 2007 Zverejnené 5. Júl, 2007 Momentalne mam pred sebou " KRONIKU ĽUDSTVA " a osviezujem si pamat ..... :lol:
lukas Zverejnené 6. Júl, 2007 Zverejnené 6. Júl, 2007 Robert L. Stevenson: Zvlastny pripad doktora Jekylla a pana Hyda
arwiel Zverejnené 6. Júl, 2007 Zverejnené 6. Júl, 2007 začala som druhý krát v živote čítať Hobbita od tolkiena, ale teda po takých 30tich stranách som to zaklapla a skončila... v tomto čase nemám absolútne náladu čítať čokoľvek... aj tak mám hlavu plnú všeličoho možného...
Andulqa Zverejnené 8. Júl, 2007 Autor Zverejnené 8. Júl, 2007 ja uz zacinema bezat na Tieň vetra potrebujem si to ešte raz prečítať je to dobre? :) ja som uvazovala ze si to kupim, tak reku, ci to stoji za to :) prave citam 1984 od orwella :lol:
nutrinka Zverejnené 8. Júl, 2007 Zverejnené 8. Júl, 2007 je to dobre? :lol: ja som uvazovala ze si to kupim, tak reku, ci to stoji za to :)je to výborné, ja som to mala požičané z knižnice, ale musela som si to potom aj kúpiť krásna knižka, veľmi pekný príbeh a super sa to číta. teda aspoň mne, naopak knihovníčka keď mi to požičiavala, tak vravela, že jej šéfka to nevedela dočítať do konca, že jej sa to ťažko čítalo. ale podľa mňa, kupuj jednoznačne :)
phersu Zverejnené 8. Júl, 2007 Zverejnené 8. Júl, 2007 Jou jou andulqa kup určite. Veľmi dobrá kniha začiatok je sice taky pomalší ale postupne to naberá a je to fest dobre určite sa oplati mat ju. Veľa samostatných príbehov ale všetky su dolezite aby utvorili celok.
hisham Zverejnené 9. Júl, 2007 Zverejnené 9. Júl, 2007 Našla som doma, asi mama si to požičala od niekoho, tak čítam: Paulo Coelho - Veronika se rozhodla zemřít Paulo Coelho - Poutník (Mágův deník)
game Zverejnené 10. Júl, 2007 Zverejnené 10. Júl, 2007 lukas, to som zvedavá, ako sa ti to páči ... či aký bude tvo verdikt, keď to dočítaš :lol:
lukas Zverejnené 10. Júl, 2007 Zverejnené 10. Júl, 2007 to este chvilu potrva, som len na tretej strane:)
hisham Zverejnené 11. Júl, 2007 Zverejnené 11. Júl, 2007 Slovník literární teorie Jozef Mistrík - Štylistika slovenského jazyka Ken Kesey - Bol som dlho preč
chorche Zverejnené 11. Júl, 2007 Zverejnené 11. Júl, 2007 ZBOHOM A DAKUJEME ZA RYBY od Adamsa.... :lol: :) :)
chorche Zverejnené 16. Júl, 2007 Zverejnené 16. Júl, 2007 Docitane, ludia by, ste neverili, ako rychlo sa da kniha precitat, ked je dobre napisana. ALebo prave to je to? Skoda, ze tam nebolo viac uletov....
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz