nutrinka Zverejnené 23. Apríl, 2007 Zverejnené 23. Apríl, 2007 Peter J. King - Sto filozofov. Život a dielo najvýznamnejších svetových mysliteľovVojtech Zamarovský - Na počiatku bol SumerVirginia Woolf - Orlando a mrtne kopec učebníc, bohatstvo, musím sa už učiť, musím musím :) :lol:
game Zverejnené 25. Apríl, 2007 Zverejnené 25. Apríl, 2007 phersu, Jack Kerouac - Na ceste je skvelá ... to je kniha, kde som prečítala každé jedno slovo, nevynechala ani riadok. Thomas O´Callaghan : Zberateľ kostí bol slabý, akýsi ... nedorobený, kopa odpovedí tam chýbala, čítala som už aj lepšiu prvotinu takže teraz je to Iris Johansen: Vražedná hra ... zatiaľ ma po nejakých 50 stranách nudí ... :lol:
game Zverejnené 27. Apríl, 2007 Zverejnené 27. Apríl, 2007 no takže Iris Johansen mala namále, aby som ju nedočítavala so znechutením, ako tú predchádzajúcu ... rozbiehala sa ťažko, ani nebola nejaká svetoborná, zasa priveľa všelijakej omáčky, ale príbeh aspoň vysvetlený a posledná tretina bola fakt ok - takže som dnes išla spať cca vtedy keď predpokladám Axel vstával do práce / kdesi to písal raz tuším / a vtedy začal svoj koncert ten ranný krikľavý vták, ktorý každé ráno začne ešte takmer za tmy ... no takže tak :lol: no a teraz lovím vo svojej knižnici, čo dobré by som si ešte dala :) budem informovať :)
phersu Zverejnené 27. Apríl, 2007 Zverejnené 27. Apríl, 2007 Mala by si presedlať na staré osvedčené detektívky. Nejako ti nevyšiel tento výber. (A to som ešte schvaloval že to môže byť dobré) Kritika zasa lepšia ako samotná kniha.
Nokia Zverejnené 7. Máj, 2007 Zverejnené 7. Máj, 2007 no dnes som konecne docital harryho 1 a pustil som sa do dvojkydobre sa to cita po tom co som pred rokmi videl film :lol:
Obrien Zverejnené 8. Máj, 2007 Zverejnené 8. Máj, 2007 Dnes som sa pustil do knih: Venedikt Jerofejev:Moskva- Petusky= super kniha, tak som sa už dlho nenasmial a spomenul som si pri nej na vcerajsi vecer :lol: a Rudolf Sloboda-Strateny raj- to je zas o protialkoholickom lieceny, takže to velmi nejde do kopy s vyssie zmienenou knihou :)
nutrinka Zverejnené 9. Máj, 2007 Zverejnené 9. Máj, 2007 Dušan Mitana - Patagónianejak sa mi po nočných správach zapáčil
game Zverejnené 9. Máj, 2007 Zverejnené 9. Máj, 2007 namiesto polky hokeja som čítala martinus.sk ... :)bádala som v hlbinách a čítala popisy a vkladala do košíka ... a prežívala dilemu pri vyhadzovaní z košíka a aj tak som objednala 4 knihy :lol:
game Zverejnené 10. Máj, 2007 Zverejnené 10. Máj, 2007 dnes som bola v tescu ... úlovok 2 knihy :lol:
havarka Zverejnené 10. Máj, 2007 Zverejnené 10. Máj, 2007 ja chodím čítať knihy do kníhkupectva, dnes som objavil od Rabína Maharala Lowa, prelozene Efraimom Sidonom .. o sviatku Chanuka, dost kompletne, aj s hebrejskym textom s samohlaskami, cize je to naozaj pouzitelne.. wow! :-)
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 10. Máj, 2007 Zverejnené 10. Máj, 2007 ja chodím čítať knihy do kníhkupectva :lol: a vies, ze ma to neprekvapuje? presne to by som od teba cakal.
game Zverejnené 11. Máj, 2007 Zverejnené 11. Máj, 2007 Leg, tuším dokonale poznáš tvojho kamaráta :lol: no ... takže včera som v tescu kúpila nejaké drobnosti, dve knihy a varechu / teflónovú : ) / ... a dead ma upodozrieval, predstavte si to, že to boli zrejme kuchárske knihy :) takže aby ste vedeli, neboli, boli to detektívky do mojej zbierky, do jednej som sa už aj pustila :Jefferson Bass : Svedectvo kostí zatiaľ sa dá :)
phersu Zverejnené 11. Máj, 2007 Zverejnené 11. Máj, 2007 No niekto to nakupuje a číta o dušu. Zatiaľ čo druhý sa musia učiť a nemajp čas ani na jedno ani na druhé. Ale dnes som si zohnal Hannibala a neviem neviem či ho vrátim :lol: Už nech je po mature zasa bude kopec času na čítanie, ani spať nebudem. Kerouac, Harris, Zafón už sa teším.
arwiel Zverejnené 11. Máj, 2007 Zverejnené 11. Máj, 2007 táák som sa dobre rehlila pri čítaní Haliny Pawlowskej: Hroši nepláčou... :lol:
hisham Zverejnené 12. Máj, 2007 Zverejnené 12. Máj, 2007 Dnes po polnoci v Tescu v Brne som myslela, že miniem celú výplatu vo vyprataných levných knihách a dvd-kách. No povedala som si, že radšej zájdem do pobočky v BA, pretože hento bola len malá časť kníh (obchod bol zatvorený, len na policiach pri cd-kach mali vyloženú asi stovku kníh).No aj tak som si vzala toto: Nathanael West - Přítelkyně osamělých srdcí No nekúp to za dvacku :lol: edit: ale kua, také knihy tam mali za úplne lacný peniaz... nenormálne (aj keď sa tam ovšem našli aj hovadiny), ale no, ale no... !
chorche Zverejnené 13. Máj, 2007 Zverejnené 13. Máj, 2007 Kozmos. To je casopis. Ale neskutocne dobre citanie, je tam aj dej, zapletka, zaver.... Ale viac otazok, ako odpovedi, tradicne....
hisham Zverejnené 17. Máj, 2007 Zverejnené 17. Máj, 2007 Bola som v knižnici, ale nemali Mechanický pomaranč, tak som si vzala to, čo tu už čítalo snáď 20 ľudí :lol: George Orwell - 1984 Nech mám ten týždeň doma čo robiť.
Andulqa Zverejnené 17. Máj, 2007 Autor Zverejnené 17. Máj, 2007 ja som sa dnes v robote nudila a tak som si precitala jeden skost y cervenej kniynice co tu niekto nechal :) sa to volalo ze Zazraky lasky :lol: ale zabila som aspon 4 hodinky :)
phersu Zverejnené 23. Máj, 2007 Zverejnené 23. Máj, 2007 Carlos Ruiz Zafón - Tieň vetra Konečne vo svojom živle po trojmesačnej abstinencii
Nox Zverejnené 25. Máj, 2007 Zverejnené 25. Máj, 2007 Před nějakou dobou taky výborný 1984Potom před nedávnem Farewell to Arms (Sbohem Armádo) a rozečetl jsem For Whom the Bell Tolls (Komu zvoní hrana), ale to mě nechytlo
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz