Skočiť na obsah
  • Štatistiky blogov

    172
    Blogov
    526
    Zápisov

iceshoot

  • zápisy
    2
  • komentárov
    0
  • zobrazení
    924

Pro.Supershoot - Online manažér , ktorý dobýva Európu


1maros2805

572 zobrazení

SuperShoot je populárna európska športovo-manažérska hra, kde ako manažér klubu si zodpovedný za celý jeho chod.Hra je bezplatná a stačí rýchla registrácia alebo connect cez facebook a hráš okamžite proti futbalovým mozgom z celého sveta. Po výbere niektorého z provinčných klubov sa stávaš manažérom tohoto klubu. Si zodpovedný za klubové financie, výstavbu štadiónu, spokojnosť fanklubu, nákup hráčov, celej stratégie klubu počas zápasov, tréningového procesu.Najúspešnejsí manažéri dostávajú za úlohu viesť národné mužstvá. Je ľahko ovládateľný a s pochopiteľnou taktikou.

 

frontpd.jpg

 

 

Klub hrá do týždňa 3 ligové zápasy. Staráš sa o výber hráčov na zápas, stratégiu na daný zápas. Zápasy je možné sledovať online, tipovať medzi manažérmi výsledky zápasov.Pripraviť ideálne hráčov na zápas zavisí na tvojich schopnostiach. Hráči majú rozdielne herné charakteristiky, špeciálne vlastnosť, bonusy, formu, kondíciu a podobne. O súperovi je možné pozberať informácie, na základe ktorých môžeš pripraviť úspešnú stratégiu. Okrem ligových zápasov sa hrajú oficiálne pohárové súťaže a poháre o reálne vecné ceny, ktoré bývajú veľmi zaujímavé(notebooky, herné konzoly, tablety, LCD televízie).

 

Výber verzie :

http://pro.supershoot.eu/

http://supershoot.eu/

Hodnotenie :

Supershoot je dôkazom prepracovanosti a kvality , nemusí zaostávať za ostatnými svetovými špičkami managerov.Pro verzia hry poteší hlavne náročnejších hráčov. Dokonca medzi expertmi zaoberajúcimi sa hodnotením športových hier bol Supershoot v rebríčku na rovnakom mieste ako FIFA manager.Pre najlepších hráčov sú tu vecné odmeny od tričiek až po tablety či LCD TV.K dispozícii sú 2 verzie hry, tvoj klub existuje v oboch verziách. Prvá je klasická textová, určená pre tvrdé jadro odchované na týchto hrách v textovej forme. Druhá PRO verzia je graficky spracovaná s dôrazom na hrateľnosť a pohodlie. Každý manažér si príde na svoje a môže bezplatne hrať "svoju verziu".

0 Komentárov


Odporúčaný komentár

Nie sú tu žiadne komentáre.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov