Skočiť na obsah
  • Štatistiky blogov

    172
    Blogov
    526
    Zápisov

iceshoot

  • zápisy
    2
  • komentárov
    0
  • zobrazení
    938

Iceshoot - hokejový manažér tak trocha inak - Lepšie čo poviete ?


1maros2805

415 zobrazení

Iceshoot je online browserová hra , v ktorej vediete svoje hokejový klub.Pripravujete hráčov a taktiku na zápasy , hľadáte talenty , vediete klubovú pokladnicu.Prevezmite svoje vlastný tým , voľte druhy tréningov ,budujte štadión , výbavu , vytvorte si vlastnú

hokejovú zostavu či doviesť svoje tým do finále turnaja kde môžete vyhrať aj vecné ceny. Aj toto sú niektoré z prvkov ktoré ponúka Iceshoot.

 

frontemq.jpg

Táto hra aj napriek tomu , že je browserová má toho veľa čo ponúknuť hráčom. Prináša veľký zážitok zo sveta online hier a rozhodne nezaostáva v porovnaní s inými on-line managermi.Hra je veľmi prehľadná nie len pre náročnejších hráčov ale zvládne ju bezproblémov aj nováčik bez skúseností s managermi. Iceshoot je kompletne okrem slovenčiny preložená do českého , anglického a ruského jazyka.Na prihlásenie alebo registráciu Vám postačí účet na Facebooku.Pokiaľ radi sledujete zápasy tvorcovia hry si dali záležať.Priebeh zápasu môžete sledovať nie len v 2D ale dokonca v 3D režime.Sledovanie zápasu Vám môže pomôcť k vedení mužstva a celkovému zlepšeniu. Obsahuje dokonca aj sledovanie už odohraných zápasov.Prostredie hry je pekne spracované doplnené s realistickými animáciami a textom.Svoj ranking týmu si môžete zlepšiť aj zakúpením Premium balíčku čo znamenať výhodu v porovnaní so súpermi.

 

Obsah premium verzie :

 

-možnosť voľby dvojnásobného času zápasu

- vizualizácia zápasy (zo 6minút na 12 minút)

-hranie priateľských zápasov s inými manažérmi

-editácia loga klubu

-výber výbavy hráčov

-nehrozí deaktivácia účtu (možnosť neprihlásenia sa do účtu 21 dní bez toho , aby vám klub bol odobraný)

-možnosť výstavby štadiónu so zvýšenou kapacitou miest až na 25 000

-bonus 150 kreditov

 

 

No posúďte sami kliknutím na Odkaz TU!

Hodnotenie :

ICESHOOT prináša veľký zážitok zo sveta online hier a rozhodne nezaostáva v porovnaní s inými on-line managermi. Fanúšikovia hier a hokeju si prídu na svoje. Vo svojom kvalitnom prevedení ponúka mnoho vylepšení a po grafickej stránke rozhodne nezaostáva . Na rozdiel od iných pracuje na Engine , ktorý podporuje sledovanie zápasu nielen v 2D ale aj v 3D verzii . Prostredie hry ocenia najmä náročnejší hráči kde si môžu voliť rôzne vylepšenia taktík a rankingu zakúpením Premium konta a inými vylepšeniami . Hra je kompletne okrem slovenčiny preložená do českého , anglického a ruského jazyka.

 

Screenshooty z hry :

pic1su.jpg

 

pic2qc.jpg

pic3yj.jpg

0 Komentárov


Odporúčaný komentár

Nie sú tu žiadne komentáre.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov