Skočiť na obsah
  • Štatistiky blogov

    172
    Blogov
    526
    Zápisov

FreeSpace Portal

  • zápisov
    16
  • komentárov
    43
  • zobrazení
    34 802

Prispievatelia do tohto blogu

  • Sniper 10
  • FreeSpace Info 6

Arkáda Preview


FreeSpace Info

1 107 zobrazení

FreeSpace Fórum sa neustále snaží prinášať rôzne zaujímavosti a najnovšou zaujímavosťou by mala byť Arkáda, teda hranie flashových hier. Občas sa stane, že sa nikomu nechce písať na Fóre, blogovať, pridávať fotografie do albumov alebo chatovať či dokonca dávať odkazy do Katalógu a prave pre takých je určená Arkáda, kde môžu zabiť svoj voľný čas.

 

Aplikácia Arkáda je vo vývoji už dosť dlhú dobu, ale jej finálna verzia sa pomaly blíži, tak si ju vopred v skratke predstavíme.

 

Základná či hlavná stránka Arkády bude v strede obsahovať zoznam najpopulárnejších hier, vo vertikálnom menu naľavo si môžete vybrať kategórie hier, do ktorých budú hry zatriedené a napravo v blokoch budete vidieť, v ktorej hre sa aké skóre aktuálne zapísalo, aké boli najnovšie hry pridané a samozrejme aj zoznam vašich obľúbených hier.

 

arkada1.png

 

 

Keď si kliknete na nejakú hru, tak v strede uvidíte samotnú hru, a napravo v blokoch nejaké informácie o hre a meno aktuálneho šampióna.

 

arkada2.png

 

 

Hry sa samozrejme budú môcť dať komentovať, ak budete chcieť

 

arkada3.png

 

 

Najväčším plus bude zapisovanie skóre, takže nepôjde len o púhe hranie hier, ale skóre, ktoré nahráte sa bude ukladať do tabuľky, takže svoje "skills" si môžete overiť priamo proti ostatným členom Fóra.

 

arkada4.png

 

 

A nakoniec, vo svojom profile nájdete sekciu Arkáda, kde budete vidieť prehľad hier, v ktorých ste aktuálnym šampiónom, Čím viac hier odohráte s najvyším skóre, tým viac trofejí v profile budete mať.

 

arkada5.png

 

 

Viac informácií o Arkáde nájdete časom na Fóre v kategórii Diskusie o Fóre.

1 Komentár


Odporúčaný komentár

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov