Skočiť na obsah
  • Štatistiky blogov

    172
    Blogov
    526
    Zápisov

Suzie's blog

  • zápisy
    3
  • komentárov
    22
  • zobrazení
    10 933

ČO VY NA TO?


Suzie

1 018 zobrazení

Citujem Mr. Sulíka:

 

KTO V ROKU 2010 VOLÍ SMER, JE BUĎ HLUCHÝ A SLEPÝ ALEBO SA PODIEĽAL NA ROZKRÁDAČKÁCH SPOLU S NIMI.

 

A mňa zaujímajú Vaše názory na tento výrok(očakávam burlívú diskusiu) :spiteful:

10 Komentárov


Odporúčaný komentár

Inde spominal Sulik este aj lahku demenciu, ako jednu z moznosti.To len na doplnenie a rozsirenie vyberu. Osobne si myslim ze tento vyrok je dost populisticky a aj ked vyzera lubivo, tak je o nicom sam o sebe.

Odkaz na príspevok

Ten kto voli Smer skor asi neveri zverejnenym informaciam, alebo ich porovnava so zverejnenymi informaciami o inych stranach, tu by som este obmedzenie zmyslov nehladal :saw: Volba strany, ktora ma v programe statny paternalizmus od A po Z vsak k takemu zaveru priam nabada... BTW Nemyslim si, ze jeden vyrok by mal byt temou do blogu, patri to skor do politiky na forum...

Odkaz na príspevok

Nemyslím si,že tých približne 40% ľudí,ktorí budú voliť Smer,že by sa podieľali na nejakom rozkrádaní čohokoľvek..možno,že v zlepšenie budú veriť tak isto márne,ako tých 5% stúpencov Mr.(taký má titul v úvode)Sulíka,ale nemyslím si,že všetci,čo budú voliť Smer,že sú rozkrádači a zlodeji..

Odkaz na príspevok

priveľmi búrlivá diskusia zrejme nebude ... sú dva tábory, tí čo nemajú radi Smer, a tí čo majú radi Smer, a na tých akékoľvek argumenty neplatia, zatiaľ, takže tí, čo nemajú radi Smer, si môžu ukúsať prsty pri ťukaní do klávesov, nepresvedčia tých druhých, musí im to docvaknúť samo ... :saw:

Odkaz na príspevok

..ja som na facebooku reagovala na vlozeny link jedneho z mojich spoluziakov z vysky...link na ktorom nejaky amater vytvoril blog na velmi slabej urovni, kde rozpisal vsetky "fiaska" a skandaly kazdeho, len nie Smeru a Fica tak som reagovala na ten link, chlapec zacal do mna rypat, a nasledne prevazna vacsina z jeho kontaktov...akoze koniec..bola som na to sama, oni nemali ani jeden rozumny argument...vtedy som si uvedomila, ze ludom, v tomto pripade Ficovolicom nevyhovorim, neotvoria sa im oci ani keby sam Fico priznal vsetku vinu.....nevydrzala som tolky naval chabych argumentov, jednoducho recnici "na urovni", tak som to ukoncila "na urovni" poznamkou, ze cim viac vychodnejsie, tym viac je*nutejsie...toto si naozaj nemyslim, ale mala som taku potrebu nasrat ich a nasledne som si dotycneho vyhodila z kontaktov

Odkaz na príspevok

to je mečiarovský syndróm, a taký našský syndrómsociálna politika je potrebná vec, ľudia tvoria štát, a štát musí mať nejaké povinnosti voči svojim občanom.ale našincovi stačí obkecávanie, stačí nakydať na novinárov, stačia chlieb a hry, a niekto, kto nás povedie ku svetlejším zajtrajškomje to čosi ako ruský syndróm báťušky, ktorý to všetko povedie a môžu k nemu vzhliadať, nech je to ktokoľvek, od ivana hrozného po stalina a putina a ešte ďalej.slovákovi stačí naslubovať, a zdôrazňovať mu, že všetko bude, a my im, tým zlým ukážeme. či sa to deje, či nie ... už len pozdvihnutie mečiara, ktorý mal dávno odpočívať v politickom hrobe, a ožrana a zlodeja slotovho formátu k sebe len preto, aby mohol byť premiérom, bola nehoráznosť. týchto dvoch pajácov mu neviem odpustiť.ja som kedysi fica počúvala. nielen jeho, kdekoho, a nemal zlé myšlienky, nasmerovanie už pred smerom bolo sociálne. ale medzitým pretieklo veľa vody, kdečo sa zmenilo, a časť ľudí to nezistila to, že sú to voliči smeru, nech sú. ale bezkritické zbožňovanie mečiara viedlo k najväčšej hanbe tohto štátu, kto to zažil, vie.nemám nič proti sociálnej pomoci potrebným, a klepnutiu po prstoch nenechavým a zlodejom vo veľkom štýle, ale toto dnes tu je od tých šľachetných cieľov už na hony vzdialené.o korupcii a prešľapoch a zlodejinách si čvirikajú už aj zahraničné vrabce, všetko sa akosi rozpadáva, zostávajú len reči ... nikdy by človek nemal byť nekritický.lenže to tak nefunguje

Odkaz na príspevok
Nemyslím si,že tých približne 40% ľudí,ktorí budú voliť Smer,že by sa podieľali na nejakom rozkrádaní čohokoľvek..možno,že v zlepšenie budú veriť tak isto márne,ako tých 5% stúpencov Mr.(taký má titul v úvode)Sulíka,ale nemyslím si,že všetci,čo budú voliť Smer,že sú rozkrádači a zlodeji..
AK podporujem a volim niekoho kto rozkrada nesiem vinu aj ked ja nekradnem. Davam mu nastroj aby kradol dalej.Na Slovensku sa to deje uz verejne a ludia si stale zapchavaju usi. Ja len verim tomu ze uz to nebude 40%.
Odkaz na príspevok

Pracovne chodim po firmach a rozpravam s majitelmi, uz davno tak zle nebolo. Fico da tvari ze nepotrebuje podnikatelov. Potrebuje chudobu a starych ludi aby bolo koho zachranovat. Kapitalistom nepomaha a velmi im komplikuje zivot.Slovak, ako keby nechcel vidiet ze ak nebude vykoristovatelov nebude ani prace.A Fico nas vsetykch neuziví. :saw: :)

Odkaz na príspevok

Nasim ludom, nasim domacim vykoristovatelom. Takym co vybudovali od zakladu uspesny biznis a teraz im pracu stazuje.Zahranicny vydrzia kym nemusia platit dane a potom sa pobalia.Co sa tyka penazi ktorymi teba platia, je to kazdeho vec. To ze su ludia ochotni makat za mensi plat je len o ludoch a ich strachu. Ak odmietnu ludia robit z male peniaze, budu im musiat zacat platit viac. Zaklad je odviest kvalitnu robotu. Stale sa da ist strngat klucami. Ja som bola aj toho roku a nie koli sebe. Uz je daleko socializmus na ktory sa vyhovarame, ludia su stale zvyknuti hadzat vsetko na osud alebo zodpovednost vsetkych okrem seba sameho. Stretla som kapitalistu co hladal robotnika spedialistu na nejaku masinu a bol ochotny vyvazit ho zlatom.

Odkaz na príspevok

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov