Skočiť na obsah
  • Štatistiky blogov

    172
    Blogov
    526
    Zápisov

Jozef50205's Blog

  • zápisov
    161
  • komentárov
    357
  • zobrazení
    83 595

EXTRÉMIZMUS - ala SLOVAKIA.


Jozef50205

777 zobrazení

EXTRÉMIZMUS.  

3 členovia hlasovali

  1. 1. Stretol si sa s extrémizmom ,tu , u nás,doma, na Slovensku?

    • Áno, s extrémizmom a extrémistami sa stretávam
      1
    • Áno, ale nie je to problém.
      0
    • Nie, nestretávam .
      0
    • Na Slovensku extrémizmus a etrémisti vôbec neexistuje.
      0
    • Mám v paži tvoju anketu a aj celý extrémizmus.
      2

Slovenský extrémisti v podaní Slovenských JUNÁKOV ... však aj tak to má byť. Čo my potrebujeme exportovaný extrémizmus niekde z Made in Hugaria formou šípovych krížov? Však my si dokážeme nielen dopestovať Hurmi kaki, ale aj náš vlastný,domáci ala tuti Extrémizmus Made in Slovakia.

 

A tak naši JUNÁCI vtiahli do miest, dedín,regiónov vyobliekaní do čierneho so štátnym znakom na hrudi, so štátnymi vlajkami v rukách, krátkym strihom vlasov vyzbrojení možno iba odvahou dokázať, že aj títo socialistickí politici ,od ministra,cez premiéra, ale aj " mlkvého " prezidenta si hľadia hlavne svojho, a až keď je veľmi zle sa "zobudia " a dofŕčia svojimi "7" bavoračikmi na inkriminované miesto,ako keby tam zrovna a vtedy bol veľký požiar a oni pomáhali ťahať C ečkovu hadicu.

 

Nik nechce extrémizmus a extrémistov pochodujúcich našimi mestečkami a dedinami. Ale pokiaľ štát nebude vedieť občanovi zabezpečiť zákonnosť, dovtedy tu bude miesto na riešenie týchto problémov aj takýmto spôsobom, keď Slovák podáva ruku Slovákovi za účelom pomoci pred extrémizmom o ktorom štát nechce počuť, ktorý už pretrváva dlhé roky a z roka na rok je brutálnejší a brutálnejší. Náš " spoluobčan " si urobil z majoritného štátotvorného národa rukojemníka a žmýka ho, a žmýka ,do poslednej kvapky.... a keď je už toho dosť, čo dáva na vedomie trpiaci občan už predlho a bez odozvi, .. až JUNÁCI v podobe preoblečených EXTRÉMISTOV Made in SLOVAKIA vycestujú vyzbrojený odvahou a z donútenia neskôr aj kameňom z cesty.. a solidarizujú , za čo ich zbijú,zatknú,držia vo väzbe .

 

Morálny víťaz je SLOVENSKÝ JUNÁK EXTRÉMISTA, i keď s rozbitou hubou,vybitými zubami,čiernymi šmuhami na tele od Slovenského policajného bendreka.

 

Je to smutné,že občan tlieska nášmu EXTRÉMISTOVI, ale za tento stav je aj niekto zodpovedný.Čo vy na to súdruhovia zo SMERU ? ... a v diaľavach od SMERU končia problémy občana .

5 Komentárov


Odporúčaný komentár

v tej ankete mi chýba jedna možnosťčlovek sa s prejavmi extrémizmu môže stretávať a vnímať ich a nemusí to byť každý deň - Áno, s extrémizmom a extrémistami sa na Slovensku stretávam .

Odkaz na príspevok

game ak máš pocit, že ti v ankete niečo chýba, tak to tam daj... a je . ..na odľahčenie som v ankete hlasoval poslednú možnosť- mám v paži tvoju anketu a aj celý.... nie žeby som veci podceňoval... ale my ako mladí sme boli čo ... ked sme po dedinách maľovali SLOVENSKY DVOJKRIZ a hesla Andrej Hlinka hrdina Slovenského národa !!! ? ... Jozef Tiso neprávom odsúdený na smrť !!! Neofasisti? ... nacisti? ... extrémisti ?... a co boli nasi otcovia,dedovia,pradedovia ? ... boli členmi SLS a HSLS , boli v HG, ale taktiež v SNP ...preto lebo nepriateľ nech bol v akejkolvek podobe vpadol na rodnu zem a bolo jedno , že to bol Nemec , guľka bola odliata pre každého nepriateľa a zradcu... My na Slovensku nemáme extrémistov v takom podaní, ako ich vidíme dajme tomu v Madarsku, ale máme " TEROR " v podaní mnohých z jedného etnika nad ktorým sa zatvárajú oči, zamlčuje sa pravda,upravujú štatistiky, títo taktiež spoluobčania si zobrali mnohých z nás , podľa nich bielych alebo gadžov a taktiež naše majetky do područia a terorizujú, terorizujú a zbíjajú,zbíjajú , a vraždia, vraždia, až to praskne a bude veľmi neskoro... a kto by to chcel ? .. ved s nimi spolunazivame starocia a vzdy sme mali navrch, a zákonite aj teraz to tak bude... majorita je majorita.

Odkaz na príspevok

no to ja neviem, ja som takéto veci nerobila, ani som nepoznala nikoho, kto by robil ... maximálne sme raz s bratrancom za jednej silvestrovskej noci vyrezali a šlohli jeden super plagát s leninom, len preto, lebo to bol náhodou graficky úplne iný plagát než všetky propagandistické vycapené dovtedy, a chodili sme okolo neho dlho ako mačky okolo myšacej diery, dodnes si ho pamätám, a dlho som ho mala odložený, ale to bolo čistá recesia ... ono to prasknúť môže aj naopak. budeme vraždiť my ?a potom zasa oni ? prvú otázku som miene upravila

Odkaz na príspevok

v žiadnom prípade ZLO ... zlo produkuje iba zlo, zlo zlom nič neporieši, ale pýtam sa : Platí to pre všetkých ? .. a sám si odpoviem : Nie. ... a sme doma.Mnohí si povedia oko za oko,zub za zub a vezmú spravodlivosť do vlastných rúk... chvála Bohu, že zatiaľ k tomu neprišlo...toho Uljanova .. bolo to adrenalinove?.. bolo, že ? .. ja som toho adrenalinu zažil barz koľko , ale vždy to bola paráda...Ronja o.k. ...tie nacistické komanda z Ukrajiny boli prevelené aj na Slovensko...

Odkaz na príspevok

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov