Skočiť na obsah
  • Štatistiky blogov

    172
    Blogov
    526
    Zápisov

Jozef50205's Blog

  • zápisov
    161
  • komentárov
    357
  • zobrazení
    83 595

Iba divák.


Jozef50205

374 zobrazení

Výkrik do tmy.

 

 

 

Hej, Vy . Stop, už nechcem byť viacej iba divák, už je toho dosť. Nie, nevonia mi takáto iba vedľajšia úloha a prikladať polienko k polienku toho vášho Plánu ovládnutia celého môjho ja, iných ja a polienka sú už polená do výšky pyramíd, ktoré rastú a rastú a ti úplne hore už Selektujú: Ten nie, ten tiež nie, tá ide preč, to taktiež, tí nám tiež nevyhovujú, i tento región nie je podľa našich predstav, i tento štát nie je to, čo by nám vyhovovalo ,a tento je z Osy zla a budeme vás monitorovať , veď satelitov máme na oblohe množstvo a aj dve množstvá, a ak nedáte pokoj verte aj lietadla a ponorky tam vyšleme, nooo, nooo už sa polepšite !!! ... a vy kde sa štveráte z toho predposledného radu?Čo nám môžte ponúknuť? Nič. No tak šup, šup na svoje miesto a ostanete tam, kde ste aj boli A vy? Ponúkame vám vojakov . Postupte vyššie. A vy? Máme dostatok územia, môžte si tam postaviť vojenské základne alebo, čo len chcete. Postúpili ste do prvej stovky, vítajte! No ďalší,postupujte rýchlejšie, čas sú peniaze. Vy čo máte? Veľké náleziska ropy, uranových rúd,, lacnú pracovnú silu a máte to k díspozícii. Výýýborne, vyberte si miesto v druhom rade.A vítajte medzi nami naj... ! A vy, no vy čo s a tak tlačíte. My sme Provokatéri prosím pekne. A ešte niečo? To nestačí? Ešte niečo prihodte. Budeme provokovať iba pre Vás,prosím pekne, a Vy zo svojho postavenia už viete , ako na to, prosím pekne. . No nie je to až takééé, ale dajte sa do tej skulinky v spodnom rade . Aj my chceme k Vám, pustite nás do Vašej pyramídy. A čo núkate. Hlad,smäd,čierne kiahne,osýpky,tuberkulózu,mor a vojnu k tomu všade iba smrť, ale slzy už nemáme, minuli sa. Ale sme taktiež ľudia, ako Vy , len máme smolu, narodili sme na nesprávnom mieste a v nesprávnom čase. Tak to s tým narodením máte fakt smolu .

Viem, sám nezmôžem bohviečo, ale určite je nás viac i keď roztrúsení, sem, tam aj tu, i keď´ súčasť pyramídy... a čo ? Nuž iba začať odznova, ak sa ešte dá. Dá sa, ale ako? Ale ani pyramída nie je večnosť.

0 Komentárov


Odporúčaný komentár

Nie sú tu žiadne komentáre.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov