Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Tak nakoniec zena vybrala dva dni pred odletom Rodos. Venovala sa tomu asi 4 hodiny. Rodos je historicky zaujimavejsi ako Zakythos, ale co ked je tam teplo, mne sa ani do mora nechcelo aj to bolo pre mna teple, kazdy den som sa kupal v mori len rano. Dvakrat som bol v mori aj okolo 15:00 a to ako keby som sa vpolievke kupal. Tak som lustil v tieni krizovky aspon som si doplnil slovnu zasobu. Na vylety autobusom sme boli 2 krat, auto tam kde sme chceli ist nemalo zmysel brat. Rodos a Landis . Autobusi tam jazdia skoro tak casto a rovnako dobre ako z Bratislavskeho letiska po IKEU, rovnako klimatizovane. Tam na vylet ist v inych mesiacoch ako jul,ci august. Ak vyjde slnko ste skoncili. vmestach a dedinach nie,ale je tam plno peknych miest aj na cestu autom a ja keby som tam bol v septembri kludne aj na tri dni, minimalne dva.  Sme sa aj dvakrat presli po ,ked uz slnko na nas nemalo dosah. Ta fotka bola hned z preveho vecera, deti z hradu boli otravene(bol tam jeden mur asi aj 25 metrov dlhy, 1,5m siroky aj 3 metre vysoky, ten ostatok sa asi zrutil fotka je z hradu), tak som sa im dal vysantit na tej autokarovej drahe.

Hrad lordes.jpg

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov