Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Tak nakoniec zena vybrala dva dni pred odletom Rodos. Venovala sa tomu asi 4 hodiny. Rodos je historicky zaujimavejsi ako Zakythos, ale co ked je tam teplo, mne sa ani do mora nechcelo aj to bolo pre mna teple, kazdy den som sa kupal v mori len rano. Dvakrat som bol v mori aj okolo 15:00 a to ako keby som sa vpolievke kupal. Tak som lustil v tieni krizovky aspon som si doplnil slovnu zasobu. Na vylety autobusom sme boli 2 krat, auto tam kde sme chceli ist nemalo zmysel brat. Rodos a Landis . Autobusi tam jazdia skoro tak casto a rovnako dobre ako z Bratislavskeho letiska po IKEU, rovnako klimatizovane. Tam na vylet ist v inych mesiacoch ako jul,ci august. Ak vyjde slnko ste skoncili. vmestach a dedinach nie,ale je tam plno peknych miest aj na cestu autom a ja keby som tam bol v septembri kludne aj na tri dni, minimalne dva.  Sme sa aj dvakrat presli po ,ked uz slnko na nas nemalo dosah. Ta fotka bola hned z preveho vecera, deti z hradu boli otravene(bol tam jeden mur asi aj 25 metrov dlhy, 1,5m siroky aj 3 metre vysoky, ten ostatok sa asi zrutil fotka je z hradu), tak som sa im dal vysantit na tej autokarovej drahe.

Hrad lordes.jpg

• Pred 8 mesiacmi...
Zverejnené

Pozdravy od syna z Lisabonu :smile: https://sk.wikipedia.org/wiki/Lisabon

Rád sa syn do Lisabonu vrátil po rokoch na dovolenku, ale aj pracovne..  Syn v Lisabone  pred rokmi bol aj na výmennom študijnom pobyte na 1rok, keď študoval v Brne Architektúru a urbanizmus .. Teším sa s ním z  jeho úspechov v pracovnom  aj súkromnom živote..:smile:

P.jpeg

Lisabon.jpeg

P.jpeg

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov