tyso Zverejnené 22. Jún, 2025 Zverejnené 22. Jún, 2025 hm, tak teraz uvidime. Ale takehoto vyvoja som sa bal.
buky Zverejnené 22. Jún, 2025 Zverejnené 22. Jún, 2025 Katastrifický scénar by bol, keby Irán vyvinul jadrovú bombu.
irb Zverejnené 22. Jún, 2025 Zverejnené 22. Jún, 2025 Myslím, že dosť podstatný fakt v tom celom je aj to, že Rusko má záujem kamarátiť sa aj s Izraelom.
tyso Zverejnené 25. Jún, 2025 Zverejnené 25. Jún, 2025 hm, rusko a izrael nikdy neboli velki kamarati ale podstatny fakt je ze Rusko dnes nema kapacitu na pomoc Iranu.
irb Zverejnené 25. Jún, 2025 Zverejnené 25. Jún, 2025 Nemusia byť VEĽKÍ kamaráti. Ale istý status korektnosti medzi nimi stále je.
tyso Zverejnené 25. Jún, 2025 Zverejnené 25. Jún, 2025 ano, ale s iranom podpisali nedavno dohodu o strategickom partnerstve (https://hnonline.sk/svet/96189829-rusko-a-iran-podpisali-novu-dohodu-o-strategickom-partnerstve ). A teraz im len zazelali vela stastia. A to vsetci chapu ako rusku slabost, za inych okolnosti by sa aspon pokusili poslat nejake AA systemy, ale teraz ich sami maju malo. Padla im Syria a Iran bol dalsia hanba ich zbraniam.
irb Zverejnené 25. Jún, 2025 Zverejnené 25. Jún, 2025 pred hodinou, tyso pridal: A teraz im len zazelali vela stastia. Myslím že v skutočnosti vieme veľmi málo o tom, čo sa naozaj deje v pozadí všetkých tých udalostí.
tyso Zverejnené 25. Jún, 2025 Zverejnené 25. Jún, 2025 no, nieco predsa len vieme. Iran hned poslal do Ruska delegaciu a ta sa vratila bez nicoho. Putin len vydal nicnehovoriace vyhlasenie o tom ze by sa nemali bombardovat cudzie krajiny. Este sa chvilu ponukal ako vyjednavac ale izrael ho odmietol.
slimak Zverejnené 25. Jún, 2025 Zverejnené 25. Jún, 2025 Ja ktejto teme, kde americania li tie bomby velimi dobre vedeli a presne ich trafili. Zhadzovali vzduchotechniku, mozno ste obrazky videli. Ci to urobili dostatocne vcas, neviem ani si nemyslim, Ale tie diery, to neboli do nejakeho kopca. Oni isli na sachty. Neviem ci to bolo dostatocne ucinne,kludne nie. Teda, americania vedia trafit presne(na meter), ako ucinne neviem. Ta fotka, na co cielili, ked to iranci robili, tam si mal cesty, a jasne sachty. Onito robili 2009 ci skor, 2025 ten povrch vyzera uplne inak.
tyso Zverejnené 25. Jún, 2025 Zverejnené 25. Jún, 2025 uvidime snad. Ale moja obava je ze iran ma teraz velmi silnu motivaciu bombu ziskat. Ale budu to musiet lepsie utajit. Tak snad ten rezim nevydrzi dokym tu bombu urobia.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz