Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

hm, tak teraz uvidime. Ale takehoto vyvoja som sa bal. 

Zverejnené

Katastrifický scénar by bol, keby Irán vyvinul jadrovú bombu.

Zverejnené

Myslím, že dosť podstatný fakt v tom celom je aj to, že Rusko má záujem kamarátiť sa aj s Izraelom. 

Zverejnené

hm,  rusko a izrael nikdy neboli velki kamarati ale podstatny fakt je ze Rusko dnes nema kapacitu na pomoc Iranu.  

Zverejnené

Nemusia byť VEĽKÍ kamaráti. Ale istý status korektnosti medzi nimi stále je. 

Zverejnené
pred hodinou, tyso pridal:

A teraz im len zazelali vela stastia. 

Myslím že v skutočnosti vieme veľmi málo o tom, čo sa naozaj deje v pozadí všetkých tých udalostí.

Zverejnené

no,  nieco predsa len vieme.  Iran hned poslal do Ruska delegaciu a ta sa vratila bez nicoho.   Putin len vydal nicnehovoriace vyhlasenie o tom ze by sa nemali bombardovat cudzie krajiny.  Este sa chvilu ponukal ako vyjednavac ale izrael ho odmietol. 

Zverejnené

Ja ktejto teme, kde americania li tie bomby velimi dobre vedeli a presne ich trafili.  Zhadzovali vzduchotechniku, mozno ste obrazky videli.  Ci to urobili dostatocne vcas, neviem ani si nemyslim, Ale tie diery, to neboli do nejakeho kopca. Oni isli na sachty. Neviem ci to bolo dostatocne ucinne,kludne nie. Teda, americania vedia trafit presne(na meter), ako ucinne neviem. Ta fotka, na co cielili, ked to iranci robili, tam si mal cesty, a jasne sachty. Onito robili 2009 ci skor, 2025 ten povrch vyzera uplne inak.

Zverejnené

uvidime snad.   Ale moja obava je ze iran ma teraz velmi silnu motivaciu bombu ziskat.  Ale budu to musiet lepsie utajit.  Tak snad ten rezim nevydrzi dokym tu bombu urobia.  

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov